- 19 Mayıs 2020
- 47.320
- 212.593
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
Sosyal medyada paylaşım falan mı yaptın, atarlı giderli falan?Hayır knsmyorm kı sorun orda.
Zaten cikarmıyorum sadece ne yapmaya calısıyor onu anlamadm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal medyada paylaşım falan mı yaptın, atarlı giderli falan?Hayır knsmyorm kı sorun orda.
Zaten cikarmıyorum sadece ne yapmaya calısıyor onu anlamadm
Bılmedgnz seyler hakknda yorum yapmayın knsmyoruz hıcbır sekılde. Ben gayet iyi biriyim esım serwfsız oldugu ıcın bosamak ıstyoAdam haklı. Eski konularından da biliyorum adam ayrılmak istiyor sen yok nazar değdi, yok b0yü var çok iyiyidik diyorsun. İyi olsanız adam ayrılmak ister mi? Bence bu işi uzatmadan ayrılın artık
Hayır yapmadım yapsam bile o bunu göremez cnku her yerden gızlı sadece kısılerım görebilir. Ve kısılerım den de onunla iletsim kuracak yakınlıkta Kmse yokSosyal medyada paylaşım falan mı yaptın, atarlı giderli falan?
Hayır asla knsmyorm orda burdaOrda burda konuşuyorsun da onları mı duyuyor acaba?
Sen şerefsiz görmemişsin ki. Şerefsiz olsa sessiz sedasız tez elden boşanmak istemez, her şeyi anlatmıyorsun sen.Bılmedgnz seyler hakknda yorum yapmayın knsmyoruz hıcbır sekılde. Ben gayet iyi biriyim esım serwfsız oldugu ıcın bosamak ıstyo
Sen öyle sanıyor olabilir misin? Ummadığın kişi laf taşıyor olabilir.Hayır yapmadım yapsam bile o bunu göremez cnku her yerden gızlı sadece kısılerım görebilir. Ve kısılerım den de onunla iletsim kuracak yakınlıkta Kmse yok
Hayır kesinlikle ben sagda solda onunla ılglı knsmyormBiri laf taşımış olmalı ki rahatsız olup böyle bir mesaj atmış.
Sen şerefsiz görmemişsin ki. Şerefsiz olsa sessiz sedasız tez elden boşanmak istemez, her şeyi anlatmıyorsun sen.sessı
Hayır sessiz sedasız dgl bosanmamız cekısmelı ve dava dılekcesınde benle ılglı hep ıftıralar atmıs bu serefsızlık dglmıSen şerefsiz görmemişsin ki. Şerefsiz olsa sessiz sedasız tez elden boşanmak istemez, her şeyi anlatmıyorsun sen.
Anlaşma teklifi götürdün mü? Belli ki istemiyor, onun da işine gelir.Hayır sessiz sedasız dgl bosanmamız cekısmelı ve dava dılekcesınde benle ılglı hep ıftıralar atmıs bu serefsızlık dglmı
İyi ki kötü konuşmuyorsun hakkında. İki dakikada burda şerefsiz diyen, reelde eşe dosta ana avrat söver adama karşıBılmedgnz seyler hakknda yorum yapmayın knsmyoruz hıcbır sekılde. Ben gayet iyi biriyim esım serwfsız oldugu ıcın bosamak ıstyo
Bu konuşmayan haliniz mi? Şu forumda bile sizi tanıyan birileri olabilir yani.Hayır kesinlikle ben sagda solda onunla ılglı knsmyorm
Knssam bile beddua etmedm etmem. Lakin benim cevrem de gidip ona yetstrcek Kmse yokBu konuşmayan haliniz mi? Şu forumda bile sizi tanıyan birileri olabilir yani.
Davayı cekısmelı acmıs kendısı actı. Anlasmaya varması ıcın tazmınat ödemesı lazım bana. Istemıyor dedıgınız ne tam olarakAnlaşma teklifi götürdün mü? Belli ki istemiyor, onun da işine gelir.
Evet ya bu nasıl iş anlamadım ki bi ara günlük konu açmış eşim bir melekti bize nazar değdi buyu yapıldı sizce ne yapmalıyım nasıl döner hangi dua okunur diye 1 milyon tane konu var Şimdi bu üyenin sağda solda konuşmuyorum beddua etmiyorum dediğine nasıl inanmalı burda bu kadar konuşan çevresinin yanında hiç konuşmadan durduğunu iddia ediyorSen şerefsiz görmemişsin ki. Şerefsiz olsa sessiz sedasız tez elden boşanmak istemez, her şeyi anlatmıyorsun sen.
Eşinize iyi biri mi dedim ben? Neden inatla barışmaya çalışıyorsunuz. Salın adamın yakasını siz de hayatınıza bakınBılmedgnz seyler hakknda yorum yapmayın knsmyoruz hıcbır sekılde. Ben gayet iyi biriyim esım serwfsız oldugu ıcın bosamak ıstyo
Saldım zaten ama gordugunuz uzere o benim yakamı bırakmıyorEşinize iyi biri mi dedim ben? Neden inatla barışmaya çalışıyorsunuz. Salın adamın yakasını siz de hayatınıza bakın
Bence buyuk knstnz suan. Sınanmadgnz bı acı hakknd aknsmak ne kdr kolay dglmıEvet ya bu nasıl iş anlamadım ki bi ara günlük konu açmış eşim bir melekti bize nazar değdi buyu yapıldı sizce ne yapmalıyım nasıl döner hangi dua okunur diye 1 milyon tane konu var Şimdi bu üyenin sağda solda konuşmuyorum beddua etmiyorum dediğine nasıl inanmalı burda bu kadar konuşan çevresinin yanında hiç konuşmadan durduğunu iddia ediyor
Ben konulara bi baktim da adam iyi dayanmış kendini bozmamış seviyelice bitti soğudum demiş böyle paranoyak insanla kim cinnet getirmez ki
Ya bos bos knsma ya. Sınanmadgnz sey üstüne yorum yapıyorsun ne blıyosum ki sen bısı bilmeden laf olsun torba olsun. Cık benım profilimden yorum yapma sen. Umarım kınadgn seyı yasamazsınEvet ya bu nasıl iş anlamadım ki bi ara günlük konu açmış eşim bir melekti bize nazar değdi buyu yapıldı sizce ne yapmalıyım nasıl döner hangi dua okunur diye 1 milyon tane konu var Şimdi bu üyenin sağda solda konuşmuyorum beddua etmiyorum dediğine nasıl inanmalı burda bu kadar konuşan çevresinin yanında hiç konuşmadan durduğunu iddia ediyor
Ben konulara bi baktim da adam iyi dayanmış kendini bozmamış seviyelice bitti soğudum demiş böyle paranoyak insanla kim cinnet getirmez ki
Psıkoljık sıddet gordum esımden. Bıde dava dılekcesınde bana ve aıleme iftiralar atmıs bunların bedelini ödesin istiyorum. İnsan gbı ayrılmayı secseydı hıc bısı talep etmıycem tım ZTenNeye dayanarak tazminat talep ediyorsunuz?