• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ne yapmaya çalışıyor

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
En son 27 aralıkta adetim bitti ertesi gün birlikte olduk o gün bugundür bana hiç dokunmadı. İlk kez böyle oldu. Bebek düşünmeye karar verdik bu ay folic trio kullanmaö lazım. Da kimse ona bu bi engel demedi noluo ben bişey anlamadım

Çocuk mu istemiyor acaba?

Veya durgun bir döneminde.

Ona sordunuz mu bu durumu?

Siz bir adım atıyor musunuz? Yoksa eşim yaklaşsın diye mi bekliyorsunuz?

Ne oluyor bu erkekleree :KK53:
O yanaşmıyorsa sen yanaş

"Şu kadar gündür bana dokunmuyor" nedir hiç anlamadım şimdiye kadar. :KK69:
Siz atak olun siz adım atın veya oturup konuşun keyfin mi yok vs diye.
Özledim deyin. Hani herşeyi denedim adım attım istemedi deseniz daha geniş yorumlar yapılabilirde siz sadece gün hesaplamışsınız.

En son 27 aralıkta adetim bitti ertesi gün birlikte olduk o gün bugundür bana hiç dokunmadı. İlk kez böyle oldu. Bebek düşünmeye karar verdik bu ay folic trio kullanmaö lazım. Da kimse ona bu bi engel demedi noluo ben bişey anlamadım
Takvimden uzaklaşın ve eşinizle konuşmayı, ona adım atmayı deneyin. Seks sadece erkek tarafından başlatılabilen bir şey değil.

Bebek düşünüyorsanız, düşünmemeniz gerektiğinin sinyali olabilir.

Hemen şimdi eşinize mesaj atın: "bugün külot giymedim" diye.
Akşam yemek bile yemeden isteğinize kavuşursunuz.

Back
X