• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne yapsa değeri kalmadı

Hesaplarını karıştırdım bir ara ama şirket hesabı olunca anlayamıyorum her şeyi. Çok fazla girdi çıktı var, yani zaten yapmak istese yapar. En fazla kime ne göndermiş onu yakalayabiliyorum. Bir de eskiden ben yakalamayayım diye eski eşine çoğu zaman parayı PTT ile gönderiyormuş bana delil yaratmamak için sanırım. Yani yapmak isteyen yapıyor, ben bu adamı denetlesem de her şeyini yakalayamam. Sadece önümüze hedefler koydum, araba, ev, yazlık vs diye.
Sizin adınıza çok sevindim ya iyi toparlamışsınız vallahi.
Bi insan çocuk da yokken niye eski eşine çok gizli bir şekilde para gönderir ki. Bence bu işte bir sorun var. Acaba eski eşi kocanız şantaj mi yapıyor? Bildiği bir şeyi size söylememesi için para gönderiyor olabilir. Çünkü 10 yıl olmuş, eşiniz evlenmiş çocuğu olmuş, kimbilir eski karısının da hayatına birileri girmiştir. Akrabaya para göndermeyi, yemeğe çıkınca ısmarlayayı anlarım ama 10 yıl önce boşandığı eşine çok gizli bir şekilde para göndermesini anlamam. Bence arayın kadını hesap sorun, neden para istemiş hangi yüzle diye.

Ben de

Her an işleri bozulabilir kendisi de biliyor bunu, bazen inş bozulur da görür diye içimden geçiriyorum açıkçası umrumda da değil. Geçen gün plan yaptım ona, önce araba, sonra güzel bir ev, vs vs diye.
Hayır neyine guveniyorda para saçıyor bu baldırı çıplak esnaf. Daha ev yok araba yok ki bunlar temel ihtiyaçlar.

Bi insan çocuk da yokken niye eski eşine çok gizli bir şekilde para gönderir ki. Bence bu işte bir sorun var. Acaba eski eşi kocanız şantaj mi yapıyor? Bildiği bir şeyi size söylememesi için para gönderiyor olabilir. Çünkü 10 yıl olmuş, eşiniz evlenmiş çocuğu olmuş, kimbilir eski karısının da hayatına birileri girmiştir. Akrabaya para göndermeyi, yemeğe çıkınca ısmarlayayı anlarım ama 10 yıl önce boşandığı eşine çok gizli bir şekilde para göndermesini anlamam. Bence arayın kadını hesap sorun, neden para istemiş hangi yüzle diye.
3 sene önce yaşanmış bir mevzuydu, ortalığı ayağa kaldırdım o dönem, kadını da aradım. Olayın iç yüzünü tamamen bilemem çünkü yazışma falan hiçbir şey bulamadım, ama artık umursamıyorum garip bir şekilde.

Benim eşimde böyleydi esnaftı ilk evlendiğimiz yıllarda. Abisinin kirası, faturaları , çocuklarının masrafları, ailesinin faturaları her şeyi ama herseyi eşim karşılıyordu. Sonra iflas ettik de kurtulduk , sonra tekrar toparlanmaya başladık ve tüm kartlar bende ödemeleri de kendim yapıyorum. Şimdi kendi de pişman keşke birikim yapsaydım diyor.

Eşiniz ne iş yapıyor tam olarak bilmiyorum ama yarın bu paraları kazanamayabilir. Kendinizi ve çocuğunuzu düşünün derim.

Sanırım eski eşe para gönderme olayından sonra ben de biterdi. Demek ki iletişim kuruyor , cocuk da yoksa sebep ne ?

Hayır neyine guveniyorda para saçıyor bu baldırı çıplak esnaf. Daha ev yok araba yok ki bunlar temel ihtiyaçlar.
Ev yok ama çoktan kaç tane ev almıştık şimdiye. Araba var ikimizde de sadece şuan kendi aracımın modelini yükselteceğim. Sadece ben mesela buna sevinmem gerekirken hiç sevinmiyorum, özel hissetmiyorum hiçbir şeyi. Nasılsa herkese yapılıyor diye.

Paraya değer vermiyor, ben nasılsa kazanırım diyor ama onun dünyası kazanıp harcamak üzerine. Birikim yok😂 Hadi arar eski eşi diyelim çok zor durumda, ama yıllarca bana söylemeden yardım etmiş, üstelik gerçekten büyük meblağlardı. O dönem o kadar hayal kırıklığı oldu ki benim için, avukatla anlaşmıştım bütün kozlar bendeydi ama oğlum yeni doğmuştu cesaret edemedim. Zaten o andan sonra benim için ne yapsa umrumda olmadı. Gerçekten nasıl bir dünya oldu bilmiyorum, herkes kendi menfaati peşinde…
Yani bu büyük hayal kırıklığı...
Eşiniz nasıl savundu kendisini?

Benim eşimde böyleydi esnaftı ilk evlendiğimiz yıllarda. Abisinin kirası, faturaları , çocuklarının masrafları, ailesinin faturaları her şeyi ama herseyi eşim karşılıyordu. Sonra iflas ettik de kurtulduk , sonra tekrar toparlanmaya başladık ve tüm kartlar bende ödemeleri de kendim yapıyorum. Şimdi kendi de pişman keşke birikim yapsaydım diyor.

Eşiniz ne iş yapıyor tam olarak bilmiyorum ama yarın bu paraları kazanamayabilir. Kendinizi ve çocuğunuzu düşünün derim.

Sanırım eski eşe para gönderme olayından sonra ben de biterdi. Demek ki iletişim kuruyor , cocuk da yoksa sebep ne ?
Kurtulduk yazmanıza güldüm, aynı ben😂 Gerçekten keşke maaşlı çalışan biri olsaydı benim gibi dediğim çok zamanlar oldu, daha az kazanırdık ama en azından böyle değersizleşmezdi her şey. Bizim ilişkimiz de eski eşten sonra toparlanmadı pek, ben de kısmıyorum hiçbir şeyden, çocuğumdan. İstediğimi alıyorum umrumda olmadan. Ama normalde mutlu etmesi gerekirken etmiyor

Kurtulduk yazmanıza güldüm, aynı ben😂 Gerçekten keşke maaşlı çalışan biri olsaydı benim gibi dediğim çok zamanlar oldu, daha az kazanırdık ama en azından böyle değersizleşmezdi her şey. Bizim ilişkimiz de eski eşten sonra toparlanmadı pek, ben de kısmıyorum hiçbir şeyden, çocuğumdan. İstediğimi alıyorum umrumda olmadan. Ama normalde mutlu etmesi gerekirken etmiyor
Gerçekten kurtulduk inanın, bir de başka bir şehre taşındık uzaklaştık çok iyi geldi bize.

Siz baya eşinizden soğumuşsunuz peki farkında mı eşiniz ? Bir de eski eşle olan olayda size açıklaması ne oldu ?

Hepsini anladım,tamam eli açık bir adam ama eski eş gerçekten çok sinir bozucu.Bir şekilde muhatap olmaları çok rahatsız edici.

Yani bu büyük hayal kırıklığı...
Eşiniz nasıl savundu kendisini?
Boşanırken nafaka istemedi ben de ona söz verdim sıkıştığında yardım edeceğime dair dedi. Ayrıca biz onunla kötü değildik, ben onu asla aramam ama aradığında açarım, konuşuruz dedi. Tabi görüştüler mi bilmiyorum. Saçmalık işte ya…

Boşanırken nafaka istemedi ben de ona söz verdim sıkıştığında yardım edeceğime dair dedi. Ayrıca biz onunla kötü değildik, ben onu asla aramam ama aradığında açarım, konuşuruz dedi. Tabi görüştüler mi bilmiyorum. Saçmalık işte ya…
Cidden boşanmaya götürür bu pişkinlik
Para verdiği için değil de bu kadar pişkin olduğu için soğur insan.

Ayy nasıl sinirlendim okuyunca . Eski eşi de karaktersizin tekiymiş resmen çocuğunuzun rızkı bu sakın alttan almayın arayın kadını paranızı isteyin okurken çıldırdım
Artık takmıyorum eski eş konusunu, tabi zamanında bu konuyu öğrendiğimde evde kırılmadık şey kalmamıştı😂 Takıldığım nokta normal şartlarda başkasının çok sevineceği bir şey yapsa, alsa bana memnun olmuyorum, bi değeri olmuyor benim için.

kırılmakta kızmakta çok haklısınız tabii, eviniz öncelik eşiniz bunu unutmuş
bence kırıldığınız şeyleri önce konuşun ve dikkat etmesini isteyin
birde madem bu kadar saçacak parası var bir yere bağlayın yatırım yapın yani kafasına göre harcayamasın

2. Yılımızda bana haber vermeden çocuğunun olmadığı ve 10 sene önce boşandığı eşine yüklü miktarlarda para gönderdiğini öğrenene kadar. Kadın acındırmış kendini ve eşim yıllarca yardım etmiş ona.
Adam size denk geldiği için çok şanslı. Saf gibi inanmışsınız bir de masum olduğuna. Bir erkeğin eskiden seviştiği kadına sadece iyilik olsun diye para gönderdiğine, aralarında bir şey olmadığına inanmak için kafayı yemiş olmak lazım.

Aşşşırı haklısın bacım. Tam tiksinip boşamalik bir adam ama sakın boşama. Bir şekilde( duygu sömürüsü, tehdit, manipülasyon... yaratıcılığına kalmış) ekonomik olarak tüm kontrolü eline alıp tiksindigini çok belli etmeden devam et. Hıncın geçene ve çocuğunun geleceğini iyice garantiye alana kadar ( şu koşullarda yıllar sürebilir) acıma. Sonra hıncın geçerse bakarsın duruma.

Adam size denk geldiği için çok şanslı. Saf gibi inanmışsınız bir de masum olduğuna. Bir erkeğin eskiden seviştiği kadına sadece iyilik olsun diye para gönderdiğine, aralarında bir şey olmadığına inanmak için kafayı yemiş olmak lazım.
Hiçbir şey olmamış gibi kabul etmişim gibi mi duruyor ordan detay vermediğim için? Ben de masumane bir durum olduğunu düşünmesem de sonuçta boşanmışlar, isteseler tekrar birleşebilirlerdi sonuçta ben yokken 10 sene boyunca ikisi de evlenmemiş. Saf gibi her denilene inanmadım ama ortada ikisi arasında aşk olduğunu sanmıyorum. Ha bi ara düşündüm neden hala görüşmüşler diye ama şuan inanın o bile umrumda değil😂

Hiçbir şey olmamış gibi kabul etmişim gibi mi duruyor ordan detay vermediğim için? Ben de masumane bir durum olduğunu düşünmesem de sonuçta boşanmışlar, isteseler tekrar birleşebilirlerdi sonuçta ben yokken 10 sene boyunca ikisi de evlenmemiş. Saf gibi her denilene inanmadım ama ortada ikisi arasında aşk olduğunu sanmıyorum. Ha bi ara düşündüm neden hala görüşmüşler diye ama şuan inanın o bile umrumda değil😂
Adam eşiniz ve “umrunuzda değil”. Bu rahatlık beni aşar. 😐

Back
X