- 11 Eylül 2023
- 1.155
- 153
- 53
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Doğru söylüyorsunuz ama ailem boşanmayı kabul etmiyor çocuğun var diyor boşanmak istiyorum beni değersiz hissettiriyor gerçekten çok yoruldum asla umrunda değilim psikoloğa gitmek ilaç kullanmak istiyorum beni nöroloji ye götürüyorBen siz kadar saf insanların dünyada nasıl yaşayabildiğini anlamıyorum. Bunu salak anlamında söylemiyorum yanlış anlamayın, temiz anlamında kullanıyorum saf kelimesini. Hala eşinizden medet ummanızın başka açıklaması yok çünkü. Adam size sık kafana kurtul diyor, siz panik atak geçiriyorum neden eşim anlamıyor diyorsunuz. Adamın umurunda mısınız ki anlasın?
Asker eşim olduğum için dışarı çıkamıyorum mitingler oluyor tehlikeli olduğu için.Tedavi olmuyorsaniz olun. Bu şekilde hem sizin için hem de sizinle yaşayan için hayati cekilmez hale getirirsiniz.
Panik atak bir dönem ben de yaşadim, kontrol edilebilir bir durum.
Ayrica yil olmus 2024 bilmediginiz yere tasindiniz diye niye disari cikamiyorsunuz? Insan bu devirde dilini bilmediği, bam başka ulkede bile ettafini keşfedebilir internet neden vaar.
Arkanızda aileniz yoksa, bir mesleğiniz ya da geliriniz de yoksa boşanmak bu devirde imkansıza yakın zaten. Ama en azından beklentinizi asgariye indirin. Neden diye sorgulamayın, siz daha çok üzülüyorsunuzDoğru söylüyorsunuz ama ailem boşanmayı kabul etmiyor çocuğun var diyor boşanmak istiyorum beni değersiz hissettiriyor gerçekten çok yoruldum asla umrunda değilim psikoloğa gitmek ilaç kullanmak istiyorum beni nöroloji ye götürüyor
Asker eşim olduğum için dışarı çıkamıyorum mitingler oluyor tehlikeli olduğu için.
Arkanızda aileniz yoksa, bir mesleğiniz ya da geliriniz de yoksa boşanmak bu devirde imkansıza yakın zaten. Ama en azından beklentinizi asgariye indirin. Neden diye sorgulamayın, siz daha çok üzülüyorsunuz
Para vermiyorki.online terapi alayım elimd.ene var ne yok araba aldiAnladim online terapi vs bakin bari, önce kendinizi iyileştirin sonra da evliliginizi gözden gecirin derim.
E sorgulamışsınız ya işteAsla neden diye sorgulamiyorum.ama.biktim artık gerçekten yoruldum bu adamdan
Dua edin bana nolur boşanayim.tek celsedeBoşan?
Para vermiyorki.online terapi alayım elimd.ene var ne yok araba aldi
Randevunuzu siz alın, kardeşinizde yanınızda,gidin istediğiniz bölüme. Ona da mı eşiniz karar veriyor?Doğru söylüyorsunuz ama ailem boşanmayı kabul etmiyor çocuğun var diyor boşanmak istiyorum beni değersiz hissettiriyor gerçekten çok yoruldum asla umrunda değilim psikoloğa gitmek ilaç kullanmak istiyorum beni nöroloji ye götürüyor
Şuan kafam allak bullak atak yüzünden anlayamadım dediğinizi o yüzdenE sorgulamışsınız ya işte
İyileşmek yerine çok artiyor, çünkü beni sürekli strese sokuyor uzuyorBu bir hastalık
Doktora gitmiyorsunuz terapi almiyorsunuz eşim götürmüyor diye üzülüyorsunuz
Ama sizi onun dusunmesini beklemek yerine kendinizi düşünüp ona gore hareket etmelisiniz
Eşiniz de zorla evlenmis gibi davraniyor sorunlu bir tip belli, bu adamla hastalığınız zaten artar
Param yok anlamıyor musunuz tek alyansim varRandevunuzu siz alın, kardeşinizde yanınızda,gidin istediğiniz bölüme. Ona da mı eşiniz karar veriyor?
Calisiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?