Eşim neden beni anlamıyor 😔

ee yani sonuç
bizden ne istiyorsunuz tam olarak
şikayet yok
boşanma yok
doktor yok
tedavi yok
dua mı edelim sadece
bu mu yani
Sizden birşey istemedim buraya içimi dökmek için yazdım rahatlarim diye ama bazı kendini bilmez beni daha çok uzenilecek insanların olacağını düşünmedim dile kolay tabi söylemek de kolay otur yaz babam yaz ahkam kes vs.

Kuzum bu öküzü nereden buldunuz Ay sevgiliydik demeyin düşer bayılırım adamın pacasindan bencillik akıyor.Gecmis olsun.
AA deme öyle ben bencil ve cahilmisim o değilmiş gerçekten 3 yıl sevgili kaldık ve ben bu huyunu asla öğrenemedim sevgili iken karnım ağrıyor desem üstüme düşerdi

hanımefendi siz gece dönüp adamla aynı yatağa girip sevişiyorsunuz/o çocuk olduğuna göre/ama biz aklı başında kadınların tek bir kadının tek bir çocuğun bunları yaşamasından dolayı gece uykularımız kaçıyor
dikkatini çekerim kadınlar öldürülmesin diye sokağa dökülenler dayak yemeyen kadınlar
ama naparsın hayat böyle
o zaman herkes layığını /hak ettiğini/kabul ettiğini yaşasın

Aynen ya sevişiyorum yanına bile yatmiyorum gelmiş bana ne diyorsunuz. Sizce ben onu cezalandirmiyormuyum boşanmak.icin birşeyler yapıyorm zaten sömek gibi durmuyorum

Dua ile olmuyor demişsin ya . Sen Allah misin peki kimin duasının kabul olup olacagini olmayacağına karar verip dua ile olmuyor diyorsun.
Onu ben sordum az önce! Sen boşanma için hiçbir çaba harcama yani tevekkül etme sadece boşanmak için dua iste. Senin çaban yok ki...

Bir de gelmişsin istemediğin cevap olunca senin duan zaten kabul olmaz sen etme hadsizliğinde bulunuyorsun..

Sen önce insanlara karşı saygılı ol!

Ay sen etme zaten kabul olmaz

Bı birikimim.olsa başka şehire giderim ama.yok ailem de destek olmuyor. Yani dedilleri yuvani bozma bize güvenme

Bir yolunu bulacaksınız. Eşinizi tanıyan sizsiniz. Hangi teklife nasıl yanaşır biz bilemeyiz sonuçta. Ama acil olarak oradan uzaklaşacaksınız öncelikle. Gerekirse ailenize yalan söyleyin. Boşanmadan bahsetmeyin. Sizi özledim, geleyim bir ay yanınızda durayım diyeceksiniz. Veya başka bir şey. Ailenizin yanına geldikten sonra bir avukatla görüşüp önünüzdeki seçenekleri değerlendireceksiniz.

Konuyu okudum çok üzüldüm. Panik atak geçici bi şey. Eşinizle evlilik Görücü usulü mü oldu yoksa önceden tanışıp mi ? Çocuk yokken eşinizin böyle farklı davranışları var mıydı? Sonradan mı böyle oldu .? Kız kardeşinizin olmasına sevindim yardımcı olup destek olur . Çocuğunuzu da allah bağışlasın.
Şehir değiştirebilme imkanı var mi ?
Eşinizin ailesi sizin aranızda ki problemleri biliyor mu ?

Gittim ailemle yaşamaya başladım noldu ailem göt barış diyorum hayır bize güvenme diyor napicam ben söyler misin nereye gideyim
diğer milyonlarca kadın gibi ayaklarının üzerinde durmayı denesen
eğitimin mesleğin var mı
ama yok eşin okutmadı çalışmana da izin vermedi çocuklarımızı büyüt karıcım ben hepinize bakarım dedi dimi

Hayır. kalite kontrol görevlisiyim + müşteri hizmetlerinde çalıştım Memleketime gitsem isim.hazir

daha önce bilmiyor muydunuz bu sıkıntıyı? aileniz neden boşanmanızı istemiyor. eşiniz sevgisiz ilgisiz birisi sizi sevmiyor. görücü mü evlendiniz. neden o adamdan medet umuyorsunuz

Bogazini sıkma olayini simdi okudum orada diger evde oturan komutanin karisi yok mu yardım isteseniz?
Bir de burada tek seçenek kadin siginma evi geliyor aklima
Çünkü can guvenliginiz de yok esiniz asker olmasindan dolayi silahla sizi tehdit ediyor, bogazinizi sıkıyor ve siz hem maddi hem fiziksel hem psikolojik şiddet goruyorsunuz. Boyle can guvenligi olan durumlarda bazen cocugu bile babaya gostermiyorlar devlet eliyle. Bulundugunuz ildeki şiddet onleme.merkezini (Şönim) arayin destek almaya calisin. Size avukat konusunda da destek olurlar zaten psikiyatriste gittiginizde o doktora da anlatirsaniz yardimci olur diye düşünüyorum. Eger ki 1 ay daha dayanabilecekseniz lutfen doktora anlatin ve boşanmaktan da korkuyorum.diyin
Memlekette işim hazır demissiniz bakin siz eger bu yola girmek isterseniz gercekten bir yol bulunur. Kres olur, komsu olur, hatta kardesiniz gelir arada bir sekilde kendi hayatınızı kurarsınız zaten cocuk icin de nafaka talep edersiniz.
Niyetiniz bosanmaksa bir adiminiza bakar
Bu sekilde şiddet halinde panik ataginiz zor geçer. Tedavisi sadece doktor/ilac/terapi değil ortaminiz da sagliksiz sizin.

Komutanınin karısı gelmemiş akıllı kadın burası gelinecek bir yer değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…