- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Sizden birşey istemedim buraya içimi dökmek için yazdım rahatlarim diye ama bazı kendini bilmez beni daha çok uzenilecek insanların olacağını düşünmedim dile kolay tabi söylemek de kolay otur yaz babam yaz ahkam kes vs.ee yani sonuç
bizden ne istiyorsunuz tam olarak
şikayet yok
boşanma yok
doktor yok
tedavi yok
dua mı edelim sadece
bu mu yani
AA deme öyle ben bencil ve cahilmisim o değilmiş gerçekten 3 yıl sevgili kaldık ve ben bu huyunu asla öğrenemedim sevgili iken karnım ağrıyor desem üstüme düşerdiKuzum bu öküzü nereden buldunuz Ay sevgiliydik demeyin düşer bayılırım adamın pacasindan bencillik akıyor.Gecmis olsun.
Niye sen misin Yaradan?Ay sen etme zaten kabul olmaz
Dua ile olmuyor demişsin ya . Sen Allah misin peki kimin duasının kabul olup olacagini olmayacağına karar verip dua ile olmuyor diyorsun.Niye sen misin Yaradan?
Sizden birşey istemedim buraya içimi dökmek için yazdım rahatlarim diye ama bazı kendini bilmez beni daha çok uzenilecek insanların olacağını düşünmedim dile kolay tabi söylemek de kolay otur yaz babam yaz ahkam kes vs.
Aynen ya sevişiyorum yanına bile yatmiyorum gelmiş bana ne diyorsunuz. Sizce ben onu cezalandirmiyormuyum boşanmak.icin birşeyler yapıyorm zaten sömek gibi durmuyorumhanımefendi siz gece dönüp adamla aynı yatağa girip sevişiyorsunuz/o çocuk olduğuna göre/ama biz aklı başında kadınların tek bir kadının tek bir çocuğun bunları yaşamasından dolayı gece uykularımız kaçıyor
dikkatini çekerim kadınlar öldürülmesin diye sokağa dökülenler dayak yemeyen kadınlar
ama naparsın hayat böyle
o zaman herkes layığını /hak ettiğini/kabul ettiğini yaşasın
Onu ben sordum az önce! Sen boşanma için hiçbir çaba harcama yani tevekkül etme sadece boşanmak için dua iste. Senin çaban yok ki...Dua ile olmuyor demişsin ya . Sen Allah misin peki kimin duasının kabul olup olacagini olmayacağına karar verip dua ile olmuyor diyorsun.
Gittim ailemle yaşamaya başladım noldu ailem göt barış diyorum hayır bize güvenme diyor napicam ben söyler misin nereye gideyimtebrikler
çok etkili olmuş
Ay sen etme zaten kabul olmaz
Bı birikimim.olsa başka şehire giderim ama.yok ailem de destek olmuyor. Yani dedilleri yuvani bozma bize güvenme
diğer milyonlarca kadın gibi ayaklarının üzerinde durmayı denesenGittim ailemle yaşamaya başladım noldu ailem göt barış diyorum hayır bize güvenme diyor napicam ben söyler misin nereye gideyim
Hayır. kalite kontrol görevlisiyim + müşteri hizmetlerinde çalıştım Memleketime gitsem isim.hazirdiğer milyonlarca kadın gibi ayaklarının üzerinde durmayı denesen
eğitimin mesleğin var mı
ama yok eşin okutmadı çalışmana da izin vermedi çocuklarımızı büyüt karıcım ben hepinize bakarım dedi dimi
ee o zaman neden başkalarından medet umuyorsunuzHayır. kalite kontrol görevlisiyim + müşteri hizmetlerinde çalıştım Memleketime gitsem isim.hazir
Bebeğim küçük kime emanet edicem annem.babam bakamazlar ki zaten ev tutsam çalıştığım para çocuğa mi ev kıtasına mi bakıcıya mi yetecek. Ailem köyde oturuyoree o zaman neden başkalarından medet umuyorsunuz
Medet ummuyorum.ki ne medet umucamdaha önce bilmiyor muydunuz bu sıkıntıyı? aileniz neden boşanmanızı istemiyor. eşiniz sevgisiz ilgisiz birisi sizi sevmiyor. görücü mü evlendiniz. neden o adamdan medet umuyorsunuz
Komutanınin karısı gelmemiş akıllı kadın burası gelinecek bir yer değil..Bogazini sıkma olayini simdi okudum orada diger evde oturan komutanin karisi yok mu yardım isteseniz?
Bir de burada tek seçenek kadin siginma evi geliyor aklima
Çünkü can guvenliginiz de yok esiniz asker olmasindan dolayi silahla sizi tehdit ediyor, bogazinizi sıkıyor ve siz hem maddi hem fiziksel hem psikolojik şiddet goruyorsunuz. Boyle can guvenligi olan durumlarda bazen cocugu bile babaya gostermiyorlar devlet eliyle. Bulundugunuz ildeki şiddet onleme.merkezini (Şönim) arayin destek almaya calisin. Size avukat konusunda da destek olurlar zaten psikiyatriste gittiginizde o doktora da anlatirsaniz yardimci olur diye düşünüyorum. Eger ki 1 ay daha dayanabilecekseniz lutfen doktora anlatin ve boşanmaktan da korkuyorum.diyin
Memlekette işim hazır demissiniz bakin siz eger bu yola girmek isterseniz gercekten bir yol bulunur. Kres olur, komsu olur, hatta kardesiniz gelir arada bir sekilde kendi hayatınızı kurarsınız zaten cocuk icin de nafaka talep edersiniz.
Niyetiniz bosanmaksa bir adiminiza bakar
Bu sekilde şiddet halinde panik ataginiz zor geçer. Tedavisi sadece doktor/ilac/terapi değil ortaminiz da sagliksiz sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?