Eşim neden beni anlamıyor 😔

Iyi olmam icin psikologdan terapi almam lazim diyerek para isteyeceksiniz iyilesmemi istiyorsan sen de destek ol diyeceksiniz yani durup dururken destek beklenmez o sizi düşünüp ince davranmaz erkeklerin cogunda bu empati yok sizin soylemeniz lazim

Önce kendi varliginizi kabul edin. Siz su an bu hayattasiniz. Eger Siz kendi degerinizi bilmezseniz kimse bilmez. Eşinizin sizin hastaliginizi yok sayfası sizi yok saymasiyla esdegerdir. Eminim ki Siz yokmuscasina kararlar aliyordur. Bunlara dur deyin. Varsın ortalik karissin ama güçlü olup cocugunuzu en iyi şekilde yetistirmek için bugunlerinizi kurtarmalisiniz. Allah yardimciniz olsun

Kuzum sence söylemedim mi doktor gitmiş buna demiski ben bayılacakmisim gibi oluyorum dedim kalp çarpıntısı yaşıyorum dedim psikolojik değil demiş doktor göndermiyor ben yalvardım kaç defa yeter bıktım artık bidaha duymucsm diyor

Çok teşekkür ederim. Gerçekten ne güzel yazmışsıniz evladımdan başka hickimsenin dediği yaptığı umrumda değil

Onun bir daha duymayacagim demesiyle bu hastalik gecmez
Gerekirse acile gidin ama kendiniz gidebilmeniz gerek ondan medet umarsaniz hic iyilesemezsiniz
Bu arada aldiginiz randevuya mutlaka gidin doktor illa ki size yol gosterecektir

Bu arada bulabilirseniz ücretsiz psikolog destegi almaya çalışın devlet hastanesinde psikiyatriste gidince o sizi zaten yonlendirecektir onun haricinde de internetten arastirin belki bulursunuz

Kitap okuyun hobiler edinin örgü dikiş öğreninmüzik aleti Çalmayı öğrenin yürüyüşe çıkın kardeşiniz yanınızda ne büyük şans bebeginiz var muhtemelen çok tatlıdır randevunuz gelince psikiyatri doktoruna gidin şu an sizden daha kötü durumda olan insanlar var çok şükür eşiniz askermiş muhtemelen tayin ile yaşadığınız yer değişir şimdi bana kızacak taşlayacaklar ama bende sürekli hastayım panik atağım var deyip kendini yerden yere atan insanlara kızıyorum eşinizde sıkılıyor bunalıyor olabilir onunda sizin kadar stres hakkı var mutlu olmaya çalışın eldeki İmkanlar ile geçici bir durum

Onun bir daha duymayacagim demesiyle bu hastalik gecmez
Gerekirse acile gidin ama kendiniz gidebilmeniz gerek ondan medet umarsaniz hic iyilesemezsiniz
Bu arada aldiginiz randevuya mutlaka gidin doktor illa ki size yol gosterecektir
Gidicem daha 1 ay var kendim gidemiyorum çünkü oturduğum yere taksi bile gelmiyor nasıl gideyim dağ başı lojman

Bu arada bulabilirseniz ücretsiz psikolog destegi almaya çalışın devlet hastanesinde psikiyatriste gidince o sizi zaten yonlendirecektir onun haricinde de internetten arastirin belki bulursunuz
Evet canım.gidiyorum yönlerdi ama 7 aralığa verdi randevuyu yani 1 buçuk ay sonraya vermiş oldu gittim den bu yana bu da demekki ben iyilesemem kısa sürüyormuş zaten

Haklısınız Ama ben sürekli kendimi gerçekten atmıyorum atak gelince yer değişikliği yapıyorum balkona cikiyorum.adama.o bile batıyor ya nefessiz kaldığım için kardeşim gidiyor yarın kızı kovmakrsn beter etti rezil adam

Boşanmak varsa kafanda şimdiden Boşan şimdiden böyle tepki veriyorsa yaş ilerledikçe neler der.

Ne demek ya 1.bebeğin yanında bağırmak 2. Misafir olan kardeşinize bağırmak 3. Sağlığınızı hiçe sayıp size bağırmak ben olsam onu rezil rüsfa ederim kim oluyor ki kardesinize bağırıyor üstelik böyle bir konu için a yı

Bebeğim korktuğu için karşılık vermedim boğazımı sıktı. Ben birşey desem çocuk daha çok korkacakti Allah'a havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…