Bogazini sıkma olayini simdi okudum orada diger evde oturan komutanin karisi yok mu yardım isteseniz?
Bir de burada tek seçenek kadin siginma evi geliyor aklima
Çünkü can guvenliginiz de yok esiniz asker olmasindan dolayi silahla sizi tehdit ediyor, bogazinizi sıkıyor ve siz hem maddi hem fiziksel hem psikolojik şiddet goruyorsunuz. Boyle can guvenligi olan durumlarda bazen cocugu bile babaya gostermiyorlar devlet eliyle. Bulundugunuz ildeki şiddet onleme.merkezini (Şönim) arayin destek almaya calisin. Size avukat konusunda da destek olurlar zaten psikiyatriste gittiginizde o doktora da anlatirsaniz yardimci olur diye düşünüyorum. Eger ki 1 ay daha dayanabilecekseniz lutfen doktora anlatin ve boşanmaktan da korkuyorum.diyin
Memlekette işim hazır demissiniz bakin siz eger bu yola girmek isterseniz gercekten bir yol bulunur. Kres olur, komsu olur, hatta kardesiniz gelir arada bir sekilde kendi hayatınızı kurarsınız zaten cocuk icin de nafaka talep edersiniz.
Niyetiniz bosanmaksa bir adiminiza bakar
Bu sekilde şiddet halinde panik ataginiz zor geçer. Tedavisi sadece doktor/ilac/terapi değil ortaminiz da sagliksiz sizin.