Eşim Neden Böyle =(

haklsn aynende öyle kendimi yiyip bitiriyorum bütün gün o öylemi bu böyle mi die düşnmekten..
sanrm en güzeli dediğin gibi yapmak fazla umursamamk yoksa kafa hastası olacagım .. düzeleceğine dair tek umudum yok zaten

napacaksın Allah ne nasip ettiyse o.
elindekinin şükrünü edeceksin,yuvana eşine cocuguna sarılacaksın kuzum.
değişmiyorlar canım malesef değişmiyorlar.kişilik evlilikte zamanla kronikleşiyor.
en azından aranızdaki saygı bitmemiş.

yazından anladığım kadarıyla eşinin huyunu kabullenmek istiyorsun herkesin eşinin bir eksiği mutlaka vardır ama en kötüsü iletişimsizliktir ufak tefek var ama yetersiz bence haklılık payın var ama eşinde sende atmadığın için adım atmıyor çaba göstermiyor eşin için konuşmadığında işe yaramadığını bildiğin halde bu yola başvurma başka seçenekler arayabilirsin
herkes aynı olmaz canım senin için yanlış olan karşı taraf için doğru olabilir bu yüzden sen konuşmadığın için o doğrusuna devam eder bunun yerine sakinleştiğinde seçici cümlelerle karşı tarafı kırmadan konuşabilirsin tabi bu esnada sana çok kızgın ve kırgınım sakinleşince senle konuşacağım diyip daha sonra konuşmanı tavsiye ederim ve acayip rahatlıyorsun denenmiştir.

başka secenek olarak ne ypaabilirm mesela..

O halde eskisi gibi olmaya çalışmak yerine, en iyisi ikinizi de memnun edecek, ikinize özel yeni bir sevgi dili inşa etmek. Ne eşiniz tam sizin istediğiniz kalıba girer, ne de siz eşinizin istediği kalıba, en azından bu çabucak olabilecek bir şey değil. Sürekli talep edip memnuniyetsizliğinizi tekrar ederek, cephe aldırmayın kendinize yeter ki. Beklentilerinizi biraz düşürün, biraz da sabır. Yaşlarınız genç, zamanla bunu aşacağınızı düşünüyorum.

saygı kavga esnasnda bitiyor ne yazıkkı sinirle o bana söylüyor ben ona söylüyorm .. oda yok.

peki siz haksız olsanız bile mi konuşmayı siz başlatıyorsunuz
hatasını anlayp gelmez mi yanınıza ? hiç mi cabalamaz konuşalm die
surtanızı astıgınızda cabalamaz mı ?
Butun konularda ben hakliyim bunuda esim cok iyi biliyor ama o inadini kirip konusmaz, hic biseye cabalamaz evin icinde kusluk de olmuyor mecbur konusmak, zorunda kaliyorum ama ben cok sabirliyim

Butun konularda ben hakliyim bunuda esim cok iyi biliyor ama o inadini kirip konusmaz, hic biseye cabalamaz evin icinde kusluk de olmuyor mecbur konusmak, zorunda kaliyorum ama ben cok sabirliyim
peki sevgi konusunda hiç mi birşeyler yapmaz nasıl thaammül ediorsnz ?

başka secenek olarak ne ypaabilirm mesela..

1 kendine bakım yapabilirsin ama özellikle eşinin yanında yap derim
banyoda biraz uzun kalırsan mesela noluyoruz der
banyodan çıkınca vücut losyonu kullan iç çamaşırlarını secici ol eşinin en çok sevdiği olsun
ağırdan al biraz saç bakım yağın varsa onu da kullan derim
evdeyken parfüm sık ama eşinin sevdiği olsun
2 bunun dışında arkadaşınla telefonda konuş kahkaha atarak veya msjlaş
kulağına kulaklık tak müzik dinle çok mutlu olduğunu göster
üzüntülü görürse eğer mutluluktan havalara uçar eşin

önce 1 madde uygula ama ilgilenme eşinle kendi kafasını kurcalasın

Serhat Yabancını, unutmak mı affetmek mi adlı kitabı var. Kendisi evlilik terapistidir. Eşinle beraber okumanı tavsiye ederim. Yada en güzeli evlilik terapistine gidin.

Bunu bir tek siz yaşamıyorsunuz. Ne yazık ki çoğu evlilik böyle

Yani öyle bir anlatmışsın ki, eve girince yüzüme bile bakmıyor, ağzından hiç güzel söz çıkmıyor vs diye, sanki hiç iletişiminiz yok gibi gözümde canlandı.
Kavgalı olmadığınız zamanda sohbet muhabbet etmiyor musunuz siz? Gülüştüğünüz, şakalaştığınız, birbirinize sataştığınız, beraber film/ dizi seyrettiğiniz olmuyor mu? Bunlar hiç yoksa cinsel hayat nasıl?

peki sevgi konusunda hiç mi birşeyler yapmaz nasıl thaammül ediorsnz ?
Ben cok sabirliyim yeri geliyor tahammul edemiyorum 3.5 yillik evliyim ama evliligim boyunca hep dert ceken oldum ilk zamanlarda esime hal ve hareketlerinden dolayi cok kizardim bana her konuda yardim ederdi bende memurdun evlendigimde ama sevgisinu hic belli edemezdi kizardim sen niye benle ilgilenmiyorsun sevgini belli edemiyorsun diye..Zamanla saglik sorunlarim oldu calisamadim sonra cocugum olmadi tup bebek tedavisi gordum o da olmadi daha sonra babamin akciger kanseri oldugunu ogrenince iyce yikildim zaten sadece size sunu soyleyim Allah ilgisizlikten baska dert vermesin tek derdiniz bu olsun hayatta saglik gibi daha onemli seyler var halinize gercekten sukredin esinizi de takmayin fazla takarsaniz kendinize edersiniz ben esimi3.5 yildir onca seye ragmen hic degistiremedim degisse bile yapmacik gibi oluyodu o yuzden degismiyorsa ugrasmayin sizi cok iyi anliyorum ama emin olun hayatta daha onemli seyler var ..

kitaba bir göz atacagm tşk ederim..

yani onu söylerken demek istediğim hani bi naptn ne etin diyip öpmüyor mesela işten geldiömi direk oglumu alır gecer içeriye onnnla ilgilenmeye başlar.. sakalaşma vs oluor aramız iyiyken oglandan firsat bulpda fazla sohbet edemioruz ikimizde calışıyoruz eve git yemek aş evin işi gücü derken gece yarısı oluor.

ÇOK POZİTİF ve çok samimi bir insansınız yazdıklarınız çok hoşuma gitti

brda herkez yardm etmesini artı olarak görüyor ama calışıyorum yani zaten yetişemem ki ve oda bunu bilyor .. gitmez birkere dedmde hiç üstünde bile durmadı biz zaten ileitşim bile kuramıoruz
Canım adım atmayı saçını çekerek falan yapıyormuş ya.. ona desen bana tatlı tatlı konuşsan, sarılıp öpsen beni sevdiğini söylesen benim için daha iyi olur diye.

cok üzüldm yasadıklarnıza allah sabır versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…