haklsn aynende öyle kendimi yiyip bitiriyorum bütün gün o öylemi bu böyle mi die düşnmekten..maalesef canım.evlilikle herşey monoton bir hal alıyor
ama bunu renklendirmek tabiki eşlerin elinde
yanlız bu tek kadının yada erkeğin yapabileceği bişey değil.
zamana bırak belki oğlan ufak diye sende yoruluyorsun oda bezmiş olabilir monotonluktan.
sen sabırlıca sakınce kendini doldurmadan akışına bırak canım bişeyleri
inan kendini yediğinle kalıyorsun
kadının işi malesef çok zor doğum cocuk ev eş aile...çok iyi anlıyorum seniya
napacaksın Allah ne nasip ettiyse o.haklsn aynende öyle kendimi yiyip bitiriyorum bütün gün o öylemi bu böyle mi die düşnmekten..
sanrm en güzeli dediğin gibi yapmak fazla umursamamk yoksa kafa hastası olacagım .. düzeleceğine dair tek umudum yok zaten
onu sahibinin derdi bu mu?https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimin-yillik-izni-ve-gezme-sevdasi.994873/
eşiniz gezer mi gezmez mi anlayamadım
başka secenek olarak ne ypaabilirm mesela..yazından anladığım kadarıyla eşinin huyunu kabullenmek istiyorsun herkesin eşinin bir eksiği mutlaka vardır ama en kötüsü iletişimsizliktir ufak tefek var ama yetersiz bence haklılık payın var ama eşinde sende atmadığın için adım atmıyor çaba göstermiyor eşin için konuşmadığında işe yaramadığını bildiğin halde bu yola başvurma başka seçenekler arayabilirsin
herkes aynı olmaz canım senin için yanlış olan karşı taraf için doğru olabilir bu yüzden sen konuşmadığın için o doğrusuna devam eder bunun yerine sakinleştiğinde seçici cümlelerle karşı tarafı kırmadan konuşabilirsin tabi bu esnada sana çok kızgın ve kırgınım sakinleşince senle konuşacağım diyip daha sonra konuşmanı tavsiye ederim ve acayip rahatlıyorsun denenmiştir.
evet değiştim.. cok değiştim hemde özellikle yaşananlar dogumda yaşadıklarm beni cok yıprattı.. bende eskisi gibi değilim. .ama en azndan ben yapıyordum ypamaya devam ediyorum sonra baktm karsı tarafta tık yok bende pes ettm yapasm da gelmior artk..
saygı kavga esnasnda bitiyor ne yazıkkı sinirle o bana söylüyor ben ona söylüyorm .. oda yok.napacaksın Allah ne nasip ettiyse o.
elindekinin şükrünü edeceksin,yuvana eşine cocuguna sarılacaksın kuzum.
değişmiyorlar canım malesef değişmiyorlar.kişilik evlilikte zamanla kronikleşiyor.
en azından aranızdaki saygı bitmemiş.
canım benım kendini üzme.saygı kavga esnasnda bitiyor ne yazıkkı sinirle o bana söylüyor ben ona söylüyorm .. oda yok.
Butun konularda ben hakliyim bunuda esim cok iyi biliyor ama o inadini kirip konusmaz, hic biseye cabalamaz evin icinde kusluk de olmuyor mecbur konusmak, zorunda kaliyorum ama ben cok sabirliyimpeki siz haksız olsanız bile mi konuşmayı siz başlatıyorsunuz
hatasını anlayp gelmez mi yanınıza ? hiç mi cabalamaz konuşalm die
surtanızı astıgınızda cabalamaz mı ?
peki sevgi konusunda hiç mi birşeyler yapmaz nasıl thaammül ediorsnz ?Butun konularda ben hakliyim bunuda esim cok iyi biliyor ama o inadini kirip konusmaz, hic biseye cabalamaz evin icinde kusluk de olmuyor mecbur konusmak, zorunda kaliyorum ama ben cok sabirliyim
başka secenek olarak ne ypaabilirm mesela..
Serhat Yabancını, unutmak mı affetmek mi adlı kitabı var. Kendisi evlilik terapistidir. Eşinle beraber okumanı tavsiye ederim. Yada en güzeli evlilik terapistine gidin.Düşündükce bir sonuç elde edemiyorum düşünceler beynimi kemirior..
Neden böyle neden bu kadar ruhsuz vurdum duymaz cok üzülüyorum. Bir tek ben miyim bu durumları yaşayan ?
2 bucuk yıllık evliyiz 11 aylık oglum var.
Sevgiliylen ve nişanlı iken kesinlikle böyle değildi..
Eşim evine düşkündür ogluna cook düşkündür.. bizi ihmal etmez ikimizde çalışıyoruz
işime gücüme yemegime yardım eder her işin ucundan tutar pazar günleri birlikte birşeyler yaparız biz olmadan gezmez dolaşmaz mesela ..
Peki herşey bunlardan mı ibaret? evine düşkün olması bana yardm etmesi bize zaman ayırması.. yeterlimi sizce ? Bir kere agzından benmle ilgili güzel bir söz duymam.. daha bir kere seni seviyorum dememiştir. Bir kere yanıma gelipde beni öpmemiştir Hep ben yaptım bunları baktım karsılık yok değişen birşey yok bıraktm.. T
tek taraflı yapmak daha cok yoruyor.. Beni seviyormusun diye sordumda sevmesem neden evleneym der
Bazen sitem ederm senn yannda kendimi sevgisiz değersiz hissediyorum die..
Değer vermesem neden sna yardm edeyim der herşeye vardır bir cevabı..
Eve geldnde yüzüme bakmaz cocugu alır direk.. onn için süslenirim fark bile etmez gece oldunda iyi geceler demeden bile uyur daha bir cok örnek sadece beni anlamınız için yazıyorum bunları..
Sizce diğer olanlarla mı yetinmeliyim kafama takmamalımıyım ama mutlu değilim ki..
Bir diğer mesele..
Kavga ettiğimiz zaman haklı da olsa haksız da olsa asla adım atmaz.. gönlümü almaz özür dilemez sadece tek yaptıgı umursamamak olur haa birde sacımı ceker kafama vurur sakayla kolumu cimcikler onunla konuşuyum die.. bunuda cok nadir yapar..
Ben sinirli o sinirli ben dik kafalı o dik kafalı ben inat o inat.. Burnundan kıl aldırmaz..
Buda beni cok yoruyor Ben konuşmam o konuşmaz ben surat asarm oda asar hiç oralı bile olmaz en son ben dayanamam patlarm yine
Kendisine bunu sordugum zaman ; Sen neden gönül almasını hiç bilmiyorsn , kalp kırdınmı onarmasını.. özür dilemesini.. düzetlmesini..
Bana verdiği cevap ; sen cok mu bilyorsn sen cok mu yapıyorsun.. en azndan ben benmle konuş die sacını cekiyorum sen onu bile yapamıyorsn dön de bir kendini sorgula kendi yaptıklarına bak.. bana söylediği cümleler böyle
Dün yine bir konu yüzünden tartıştık.. dünden itibaren konuşmuyorum anlasn die yokk ne gezer.. bugun bu saat oldu birkere bile aramadı burda kendini yiyip bitren ben olyorum sonra ne mi oluyor ben kırıldıgımla kalıyorum.. bir şekilde konuşuluyor aynı evde öyle öyle gidiyor..
Mutsuzum kendimi değersiz görüyorum kalbm krıklarla dolu gönlüm krık derdimi kimseye anlatamıyorum ev iş cocuk eş anne idare etmesi o kadar zor ki..
Benim yapımda yok .. hadi gideymde özür dileyim demek.. konuşmak sırnaşmak.. olayı düzeltmek haa haksız olsam yapmazym yaparmm ama haklıykende asla yapmam geri adım atmamm..
haksız iken yapıyordm artık onuda yapmıyorum içimden gelmiyor benmde.
Değişmez demi.. tek benm eşim mi böyle? insan neden eşinin bir gönlünü almaz bir özür dilemez .. hatasını kabullenmez.. neden duygusal anlamda hiç birşey yapmaz..
Tek artı yanları.. evine düşkün kkötü alışkanlıgınnı olmaması.. eşine yardm etmesi cocuguna düşkün olması.. bir evlilk için yeter mi böyle bunun sonu ne olur..
Oldugu gibi kabullenmelimiyim herşeyi.. ? mücadele etmek istiyorum ama her defasnda sert bir kayaya carpıyorum her defasnda birazda geriye gidiyoruz..
Ben cok sabirliyim yeri geliyor tahammul edemiyorum 3.5 yillik evliyim ama evliligim boyunca hep dert ceken oldum ilk zamanlarda esime hal ve hareketlerinden dolayi cok kizardim bana her konuda yardim ederdi bende memurdun evlendigimde ama sevgisinu hic belli edemezdi kizardim sen niye benle ilgilenmiyorsun sevgini belli edemiyorsun diye..Zamanla saglik sorunlarim oldu calisamadim sonra cocugum olmadi tup bebek tedavisi gordum o da olmadi daha sonra babamin akciger kanseri oldugunu ogrenince iyce yikildim zaten sadece size sunu soyleyim Allah ilgisizlikten baska dert vermesin tek derdiniz bu olsun hayatta saglik gibi daha onemli seyler var halinize gercekten sukredin esinizi de takmayin fazla takarsaniz kendinize edersiniz ben esimi3.5 yildir onca seye ragmen hic degistiremedim degisse bile yapmacik gibi oluyodu o yuzden degismiyorsa ugrasmayin sizi cok iyi anliyorum ama emin olun hayatta daha onemli seyler var ..peki sevgi konusunda hiç mi birşeyler yapmaz nasıl thaammül ediorsnz ?
kitaba bir göz atacagm tşk ederim..Serhat Yabancını, unutmak mı affetmek mi adlı kitabı var. Kendisi evlilik terapistidir. Eşinle beraber okumanı tavsiye ederim. Yada en güzeli evlilik terapistine gidin.
Bunu bir tek siz yaşamıyorsunuz. Ne yazık ki çoğu evlilik böyle
yani onu söylerken demek istediğim hani bi naptn ne etin diyip öpmüyor mesela işten geldiömi direk oglumu alır gecer içeriye onnnla ilgilenmeye başlar.. sakalaşma vs oluor aramız iyiyken oglandan firsat bulpda fazla sohbet edemioruz ikimizde calışıyoruz eve git yemek aş evin işi gücü derken gece yarısı oluor.Yani öyle bir anlatmışsın ki, eve girince yüzüme bile bakmıyor, ağzından hiç güzel söz çıkmıyor vs diye, sanki hiç iletişiminiz yok gibi gözümde canlandı.
Kavgalı olmadığınız zamanda sohbet muhabbet etmiyor musunuz siz? Gülüştüğünüz, şakalaştığınız, birbirinize sataştığınız, beraber film/ dizi seyrettiğiniz olmuyor mu? Bunlar hiç yoksa cinsel hayat nasıl?
ÇOK POZİTİF ve çok samimi bir insansınız yazdıklarınız çok hoşuma gittiBen cok sabirliyim yeri geliyor tahammul edemiyorum 3.5 yillik evliyim ama evliligim boyunca hep dert ceken oldum ilk zamanlarda esime hal ve hareketlerinden dolayi cok kizardim bana her konuda yardim ederdi bende memurdun evlendigimde ama sevgisinu hic belli edemezdi kizardim sen niye benle ilgilenmiyorsun sevgini belli edemiyorsun diye..Zamanla saglik sorunlarim oldu calisamadim sonra cocugum olmadi tup bebek tedavisi gordum o da olmadi daha sonra babamin akciger kanseri oldugunu ogrenince iyce yikildim zaten sadece size sunu soyleyim Allah ilgisizlikten baska dert vermesin tek derdiniz bu olsun hayatta saglik gibi daha onemli seyler var halinize gercekten sukredin esinizi de takmayin fazla takarsaniz kendinize edersiniz ben esimi3.5 yildir onca seye ragmen hic degistiremedim degisse bile yapmacik gibi oluyodu o yuzden degismiyorsa ugrasmayin sizi cok iyi anliyorum ama emin olun hayatta daha onemli seyler var ..
Canım adım atmayı saçını çekerek falan yapıyormuş ya.. ona desen bana tatlı tatlı konuşsan, sarılıp öpsen beni sevdiğini söylesen benim için daha iyi olur diye.brda herkez yardm etmesini artı olarak görüyor ama calışıyorum yani zaten yetişemem ki ve oda bunu bilyor .. gitmez birkere dedmde hiç üstünde bile durmadı biz zaten ileitşim bile kuramıoruz
diyormm demez olurmuyum anlamıor ki yne aynı be kuzumm oofCanım adım atmayı saçını çekerek falan yapıyormuş ya.. ona desen bana tatlı tatlı konuşsan, sarılıp öpsen beni sevdiğini söylesen benim için daha iyi olur diye.
cok üzüldm yasadıklarnıza allah sabır versnBen cok sabirliyim yeri geliyor tahammul edemiyorum 3.5 yillik evliyim ama evliligim boyunca hep dert ceken oldum ilk zamanlarda esime hal ve hareketlerinden dolayi cok kizardim bana her konuda yardim ederdi bende memurdun evlendigimde ama sevgisinu hic belli edemezdi kizardim sen niye benle ilgilenmiyorsun sevgini belli edemiyorsun diye..Zamanla saglik sorunlarim oldu calisamadim sonra cocugum olmadi tup bebek tedavisi gordum o da olmadi daha sonra babamin akciger kanseri oldugunu ogrenince iyce yikildim zaten sadece size sunu soyleyim Allah ilgisizlikten baska dert vermesin tek derdiniz bu olsun hayatta saglik gibi daha onemli seyler var halinize gercekten sukredin esinizi de takmayin fazla takarsaniz kendinize edersiniz ben esimi3.5 yildir onca seye ragmen hic degistiremedim degisse bile yapmacik gibi oluyodu o yuzden degismiyorsa ugrasmayin sizi cok iyi anliyorum ama emin olun hayatta daha onemli seyler var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?