Eşim Neden Böyle =(

İfşa etmiyorum hangisi doğru ona göre yorum yapalım hem size ne oldu ki ayrıca konu sahibi hep eşinin tek gezdiğinden dert yanmıyormuydu
Hayır ben öyle bir dert yanmadim insanları yalnıs yonledirmeyn ordaki mevzu yıllık izninde Gezme mevzusudu ordsda belirtttm her pazar birlikte birşeyler yaptı mizi !

dünyada neler var buralarda bile okuyoruz bazen agzim açık kaliyor.. buna dert olarak bakmayıp birde şükr etmen gerekiyor.. eşinin karakteri bu yönde belliki sevgisni dışarı vuramayan cok insan var.. en onemliside sevgi gormeyen insan (ozellikle aileden) sevgi gösteremiyor malesef vel hasil sevgisini disari vuramayan biri eşiniz.. bunu boyle kabullenip hakli degil mutlu olmaya calismalisiniz.. guzel bir aile ortaminiz var Allah bozmasın şeytana kulak vermeyin..

Canım sana şöylr söyleyeyim, eşinin yapısı bu. Bunu kabullenmen lazım. Bazı insanlar sevgisini söylemez hissettirir. Senin eşinde sana yardım ederek seninle çocukla ilgilenerek dışarı çıkararak belli ediyor. İlla sevmek için seviyorum demek önemli değil. Seviyorum dese romantik olsa ama sana hiç yardım etmese seni pek dışarı çıkarmasa kötü alışkanlıkları olsa daha mı iyi? Etrafımda ne örnekler var. Bence eşini değerini bil ve sakın böyle düşüncelere girme. Onu olduğu gibi kabullen ve sen kendi yapın sevgi gösteren bir yapıysa buna devam et. Fazla sorgulama fazla didikleme eşinin kıymetini bil.

Bitek yakındığın şey eksik oda nazar boncuğunuz olsun diyeceğim ama diyemiyorum çünkü sen normal olanı, aşkı istiyorsun. Yani aşk evliliği olsun bizimkisi diyorsun ama o anlamıyor belki ne istediğini açık açık anlatman gerekiyor belkide kendini tam anlatamıyorsun. Biraz karaktere bağlı ama bence %60'ı sende. Ne istediğini tam anlatırsan azda olsa sana istediğini verir. Yani peri masallardaki aşkı istediğini herkes sizin ne kadar aşık olduğunuza imrenmelerini istediğini hayatın boyunca tek aşkı olmanı istediğini bunu doyasıya yaşamak istediğini gibi ama tabii ki de tatlı bir şekilde biraz abartarak söylersen belki normal bir seviyede gösterebikir sevgisini. Evliliklerde bu büyük bir eksiklik biz kadınlar olarak amaaan yeterki çocuğumla ilgilensin deriz ama öyle ömür geçer mi ya kadını her öğün seveceksin bir önceki öğün bir sonraki öğünün yenine geçmez. Umarım pes etmezsin ve istediğini alırsın.

birazcık yontulması gerekiyor sadece. sevgi gösterme skalasını genişletmesi için esinize yardim edin ne bekliyorsanız öncelikle ve uzun süre siz yapın.. yoksa değer vermese görmezden gelse gerçekten hic bir şeye ne yardim ederdi ne oralı olurdu..

Herkesin sevgisini ifade etme şekli farklıdır. Ev işlerinde yardim etmesi bile belki kendi adına seni seviyorum deme şeklidir. Ben eşinizi haksız bulmadim malesef ama diğer yandan bakınca, sizin de kendi dilinizce sevildiginizi duymak en doğal hakkınız.. Eger ciddi bi sorununuz yoksa çok da kafaniza takmayin bence, insanlar bi yastan sonra değişir mi sanmıyorum

Benim eşim de ev işlerine yardım ediyor eğer biraz vicdanı varsa bir erkeğin kadın da çalışıyorsa yapmalı zaten. Eşine kıyamamalı. Neyse senin eşin de demek ki sana kıyamıyor ki yapıyor yani seni seviyor bence fakat işte bazısı odun olur ya seninkide ondanmış. Bana sorarsan cok zor, yani sevildiğini duymak bilmek her kadının hakkı. Şimdi bu konuyu nasıl halledersiniz bilmem çünkü kavga konusunu bilmiyorum ama elbet barışacaksınız. Sonrasında sen seni seviyorum de o cevap vermese bile sen ertesi gün bir daha söyle. Durup dururken öp. Ne bileyim onun sana yapmasını istediğin şeyleri sen ona yap. Biraz da böyle dene bakalım. Karşılık alamamak kadar berbat bişey yoktur tahmin ediyorum. Ben olsam ben de çıldırırdım ama allah belasını versin ne biçim adammış böyle evlilik gitmez demek için çok az sebebin var. Biraz kendi mutluluğun için kendin çabala biraz. Mutlaka yapmışsındır ama bir kere daha dene. Hiçbir şey kaybetmezsin. Yani ne bileyim ben senin cümlelerinden gerçekten kırılmış bir kadın olduğunu anlıyorum..

Bazi insanlar boyledir bazilari da cok sevgi pitircigidir :)
2cesit var sizdeki daha resmî olan
Karakteri boyle yapacak bir sey yok siz de 2.bahsettigimdekisiniz
Bende oyleyim mesela hep ask bocegi gibi olmayi severim bana da biri boyle olma azcik resmi agir ol dese olamam
Sonradan olmaz maalesef

Benim de esim oyle zamanla insan biraz duruluyor hic bisey eskisi gibi olmuyor ki olmayacakta kendinizi uzmeyin zamanla sizde oyle olacaksiniz liseli gunler geride kalıyor simdi gercek hayat basliyor

Bire bir benim eşimi anlatmışsın aynısının kahverengisi bende var:) ama benim eşim asla bana yardım etmez hatta kokmuş çoraplarını yerde bırakır onu alıyımda kirli sepetine atıyım bile demez. Küsünce barışmaz senı sevıyorm demez aynı ya.. böyle kabullendim artık napıyım adam odun.. şefkate ihtiyaç duyuyordum artık katılaştım ihtiyaç duymaz hale geldim şimdi gelse başımı okşasa istemem yani. 3 yıllık evliyim idare ediyorum bir şekilde kabullendım bunu ama yaş ilerledikçe nolurum bilemiyorum...

Slm yazdiklarini okudumda merak etme bir tek sen degilsin cnm.benimkide ayni sekilde sevgisiz di ilgisiz alakasiz agzindan tek bir guzel soz duymam.aksine bisey demeye kalksam haksiz olan ben oluyorum o olsada olmasada ozur dilemez.ayni sekilde gonul almaz.cok kez tartistigimda sanki bi tek benmisim gibi sorun yaratan kendini iyi akliyo siyriliyor.yazilanlari okudum yeminle ne cok ortak yonumuz varmis.ama o haksiz olsada cok kez ben fedakarlik yapiyorum.hic onun bi kere adim attigini gormedim.

Bizi anlattin

peki nasıl yontmalı yontmak için ne yapmalı cabaladm ama düzelmedi erken mi pes etmsm sizce
ben 23 eşim 31 yaşsnda
Bir kere siz çok erken evlenmissiniz üstüne de hemen çocuk olmuş.
Daha kendinizi tanımadan birini tanımak çok zor zaten.
Eşiniz de yaşı itibariyle belki bu tip şeyleri çocukça buluyordur böyle yetişmiş olabilir babası da bu tip bi adamsa çevresinden de böyle görmüştür.
Ama siz esinizi yontabilirsiniz mesela bazı şeyleri alışkanlık haline getirin.
Hergun sabah ise giderken ve gelirken mutlaka opun ona da kendinizi zorla opturun gerekirse.
Sonra bi bakarsınız bu alışkanlık haline gelmiş ve birbirinizi opmeden evden cikamiyorsunuz.

Canım benim seni seviyorum diye pat diye sarılıp opun mesela zorla seni seviyorum dedirtin dediği zaman da mutlu olduğunuzu gösterin mesela.
Böyle bu tarz şeyleri sürekli yaparak eşinizin içindeki küçük çocuğa ulaşabilirsiniz.
Ama pes etmeyin çaba gösterin biraz bence eşiniz sizi seviyor ama bu sevgi nasıl gösterilir bilmiyor siz öğretin ona sabırla.
Sevmese sizinle vakit geçirmek için cabalamaz kaçar evden.

Butun evlilikler dort dortluk mu zannediyorsun ki?
Her evlilikte keske soyle olsa daha iyi olurdu denilen yonler vardir.
Adam daha canini mi versin seni memnun etmek icin?
Kavgalarda amac hakli olmak mi, mutlu olmak mi? Evlilik fedakarlik ister. Kolay degil. Kimse de karşisindakinin tam istedigi gibi degildir.

YANİ elinizdeki ile yetinin mi diorsnz peki ya duygusal anlamda degersiz hissetmem .. bunlar ne olacak.. gönül almayan biri ile ömür nereye kadar gecebilir sizce ?
benim eşimde çok küsen ve ben adım atmadan barışmayan bir adamdı, ama ben her defasında uzatmaz bi şey yokmuş gibi davranırdım.. Ve Allaha şükürler olsun eşim de hemen hemen bi senedir bana benzemeye başladı. Eskiden en ufak bir tartışmada günlerce küs kalan ve ben adım atmadan konuşmayan eşim gitti, şimdi bakıyorum tartışsak bile 5 dakika sonra ne yapıyorsun canım veya bana su getirebilir misin gibi bahanelerle konuşmaya çalışıyo kayınvalidem bile aferin kızım bak artık uzatmıyo diyo. Size tavsiyem biraz sabırlı olun ve her tartışmada çocuklar gibi küsmeyin

ben sizi çok iyi anlıyorum ama bir de şu şekilde düşünün sizi sevmese değer vermese evle ilgilenir miydi siz biraz ilgi gösterseniz bi zaman sonra oda değişir sizin tavrınız karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…