Eşim Neden Böyle =(

ÇOK POZİTİF ve çok samimi bir insansınız yazdıklarınız çok hoşuma gitti
Cok tesekkur ederim ben gercekten cok zor seyler yasadim ve yasiyorum da ama hic bir zaman isyan etmedim her zaman gucluyum ki Rabbim de bu kadar dert veriyor diye hep sabrettim ..yeni evliler gibi ufak tefek tartismalarim olmasini bende isterdim ama cok erken yasta o kadar cok seyler yasayinca hayatta bazi seylerin cok onemli olduguna daha cok inandim o yuzden ufak tefek seyler icin tartismaya bile gerek duymuyorum..

cok üzüldm yasadıklarnıza allah sabır versn
Amin cok sagolun..O yuzden skmayin caninizi elimden herseyi gitti tek tek 19 yasinda memur oldum ben hem calistim hem okudum suan 24 yasindayim iki universite bitrdim ama elimdeki isim yok ona ragmen onca derdime ragmen yilmadim istedigim yeride kazandim herseye bastan basladim 24 yasindayim yeniden universite okuyup yeniden baslycam herseye Allah bir kapo kapatiyor ama bin kapi aciyor..Elinizdekilerin kiymetini bilin bosverin bazi seyleri gercekten hayatta daha onemli seyler var bunu encokta kanser hastanesinin kapisinda beklerken anladim insanlarin ne kadar gereksiz seyler icin can sktgnı ordaki insanlarin tek derdi yasamak onlar icin 1 gun de olsa cok buyuk bi umut orda dedim kimileri ne derdinde kimileri de yasam derdinde..

Bende öyleyim canım ama grek duymadığım için artık çok yorulduğum için.

Ben okumadım ama Sevginin 5 dili diye bir kitap vardı sanırım, sanki sizlik gibi.
Bence ev işlerinde yardımcı olmak, 2 çiçek alıp, aşkım, dünya güzelim, ölürüm senin için gibi muhabbetler çevirmekten çok daha fazla sevgi göstergesidir. Değer vermese yardımcı olmaz, hayatını kolaylaştırmaya çalışmazdı. Ki normalde de iletişim kurabilen bir çiftmişsiniz.
Siz daha tensel, daha sözlü iletişim seven bir insansanız, dokunun, sevin, söyleyin vs. ama bunu karşılık beklediğiniz için, siz böyle istediğiniz için yapın, ki mutlaka onu da etkiler, geri dönüşü olur diye düşünüyorum.

peki geri dönüşü olmassa o zaman ne yapmalm..

Ben seni cok iyi anliyorum.Hani boyle suslenip pusleniyorsun karsidaki bi iltifati bile cok goruyor ya insanin bi sey yapasi gelmiyor.Hadi onu da gectim insan her gun olmasa da arada bir birden gelsin opsun ,sevsin istiyor.Sadece cinsellikte yaklasincada o cinsellik insana zulum geliyor kendini kotu kadin gibi hissediyorsun.Herkes yardim ediyor demiste tamam ama sevgiye ac olmak cok agrina gidiyor insanin.Yok yapisi boyleymis yok yorgunmus bunlar bahane.Nisanliyken niye oype degiller.Bende zorla beni seviyor musun ozledin mi bilmem ne derdim baktim hic tik yok demeyi de birakmistim.

su an evlismisinz hala mı bu sekilde..

YANİ elinizdeki ile yetinin mi diorsnz peki ya duygusal anlamda degersiz hissetmem .. bunlar ne olacak.. gönül almayan biri ile ömür nereye kadar gecebilir sizce ?

Tabii ki hayır, sadece daha pozitif yönlerine odaklanın diyorum. Duygusal olarak daha destekleyici olmasını zamanla saglayabilirsiniz, belki ufak şebekliklerle, yanak uzatarak vs vs

Elinizdeki ile yetinin demem, daha iyisi olmak varken neden yerinde sayasın ki?

senin istediklerini ben yaşıyorum benim istediklerimi sen yaşıyorsun ben gelsin bana yardım etsin sohbet etsin isterim
sen gelsin birden öpsün sarılsın istersin

benim eşimde bu kadar olmasada boyle.. o arada soyler ama sevdigini :)
açikcasu ben memnunum bu durumdan.hiç sevmem surekli srviyorum deyip sirnaşmayi

peki geri dönüşü olmassa o zaman ne yapmalm..
Bu sebeple ayrılmayı mı düşünüyorsunuz cidden? Ben anlamadım, vakit sıkıntısı olmasa muhabbetimiz var demişsiniz. Gülüp, şakalaştığınız oluyor, adam eve yardımcı, çocukla ilgili. Sorun olduğunda o ne kadar inatsa ben de geri adımda o kadar inatım demişsiniz. Empati yapınca ben adamın olduğu haliyle yetinirdim gibi geliyor, he dokunasım gelse de istediğim gibi sömürürdüm , o hallerinize kayıtsız kaldığına inanmıyorum, sadece benzerlerini başlatmıyor gibi anladım. Siz hem kendi ağır duruşunuzu koruyup, hemde daha romantik komedi tadında bir evlilik yaşamak istiyorsunuz gibi geldi bana.
Yoksa sevgisiz bir evlilik değil sizin ki.

Benim esimde asla yardim etmez pazarları evdeyse sadece uyur bizi disari cikartmaz sadece ihtiyac varsa avm okadar 11 aylik kizim var sadece uzaktan 2 dk sever ipgilenmez birkere altini acmisligi yok 3 kere mama yapmisligi var oda benim zorumla kizim hastalamsa ben götürürüm herşeyiyle ben ilgileniyorum temizlik falan hiçbişeye dokunmaz

Ama kavga etsek tartismaz yüzünü asan konusmayan ben olurum o ilk adimi atar o ertesi gun hiçbirşey olmamis gibi davranir ama tersi kötüdür ofke kontrolü var ayda bor kerede olsa kriz ani tutar ve gözü kiizni bile gormez siddet uygulamaz ama sinirlendiginde esyalari kirip doker simdi senin istediklerin bende var benimki sende sen böyle bir esin olsun istemiydin küsünce ilk adimi atan sırnaşan ama hicnir yardimi olmayan eşi ?

o siz konuşmadığınızda kafanıza vurup saçınızı çekiyormuş, siz de onun kafasına vazo atıp suratını tırmalayın. şaka şaka

esiniz belki hislerini icinde yasayan bir insandir. egerki boyleyse onu acacak kisi yine sizsiniz. size sunu sorayim esiniz cocugunuz yokken yada nisanlilik doneminizde hislerini acik acik soyleyen ve dokunsal bir insanmiydi. erkeklerin dokunsal oldugunu belli eden bir ozelikleri var mesela hic konusmadan basinizi kendi omzuna yaslamasi saclarinizi oksamasi... ben el ele gezip tozan sonra evlenince degisti diyenlere bunu soyluyorum. o zaman size ozel.oldugnuzu hissettirmek.icin elinizi tutup sizinle o sekilde etkilesime gecmistir ama bas omuza ise hem duygusaldir hem dokunsal ozellige sahiptir.

seni seviyorum gibi sozleride dedigim.gibi evlenmeden once ozel oldugunuzu hissettirmek.icin yapmis.olabilir. evlendikten sonra cocuk olana kadarki kismi.onemli. kimi erkekler baba oluncada degisiyor

hepsini okuyamadım ama bazı erkekler sevgisini gösteremez benim eşimde sevmesem neden evleneyim der mesela
şöyle yaptım ben mesela beni seviyormusun diye sorarım neden evleneyim sevmesem der ban şakadan vururm ağzına hafif şekilde sonra öyle değil seni seviyorum diceksin derim öyle öyle alıştı arada hıı der hıı mı derim seviyorum der saçını çekmesi koluna cimdik atması bir özür aslında bir adımda sen atmalısın öyle yaptığında sende hafif cimdik at mesela ..
sonra uyumaya gelince arkasından sarıl sarmasını iste eşim hiç sevmezdi sarılmayı ben istiyorum diye direttim yaz kış sarar çok ama bunun karşılığında bende onu sararım sevdiğim söylerim dik olmak güzel değil heleki inat olmak hiç değil bazen yerine göre alttan almakta güzel küçük ufak tefek şeylerde tabi ki .. size düşkün olması sizinle vakit geçirmesi ok güzel etrafımda eşini çocuğunu bırakıp içmelere giden insan var içki yüzünden kaç kere kaza yaptı çocuğu ile ilgili karısını bilemem yani güzel bir evliliğin var sürekli şunu demiyon bunu yapmıyon deme o da sıkar adamı sen sar sen öp biraz ama öpmek istediğin için öp sar anlatabildim mi onun yapmasını bekleme ertesi gün

Yardim edene kadar surat asin siz de o zaman surattan anlamayan adama nasil tepki koyacağını da şaşırır insan zaafini bulmussunuz siz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…