EŞİM NEDEN BÖYLE??

Anneler erkek o diyip mutfağa sokmaz, iş öğretmezler. İleride eşler sıkıntı çekiyor işte. Hem basit işleri bile beceremez hale geliyorlar hem de eşlerinin yüklerini hafifletemiyorlar. Neden? Çünkü erkek o. Erkek ne anlar kadın işinden (!)

zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??
Screenshot_20201019_155330.webp

Senin için önemli olmayabilir ama geleceği düşünüyorum aslında yarın öbür gün yataklara düşsem ne olucak insanoğlunun başına hediye gelebilir bugün güldüm geçtim zencefile özellikle ama gelecek beni çok düşündürüyo
Gelecek için çok da endişe uyandırıcı bir dert değil bence. Öğretilmesi kolay şeyler :)

Bence sağlıklı olduğunuzda yanınıza çağırın yardım için. Ben bu ara makine boşaltmaya yanıma çağırıyorum bilerek ki eli alışsın; tabağı şuraya koy, bardaklar buranın vs. gibi. Siz de ufak ufak yanınızda alıştırın. Hiç bilmeyen biri için zor tabii ki direkt yapmak.

Benim eşim çok erkek kardeş. En küçüğü 23 yaşında şu an. Varya özellikle en küçüğüne bir şey öğretmeyi geçtim yemeği hatta suyu ayağına giderdi. Bilgisayar oynardı yemeğe gelmezdi kahvaltı çay vs hep ayağına yani. Neyse üniversiteye gidince 3.5 yıl evde yasadi yalnız. Her şeyi kendi yaptı. Öğrendi vs..atla deve değil ki bu. Annelere laf atıp durmayın yani. O öğretmedi ise kendi öğrensin biraz vicdani olsun bu nedir ya. Çorba yapmak ya. Hiç yapamasa şehriye yapar. Şu salca şehriye yani yeter. Inanmayin bilmiyorum vs diyenlere.

Benim eşim çok erkek kardeş. En küçüğü 23 yaşında şu an. Varya özellikle en küçüğüne bir şey öğretmeyi geçtim yemeği hatta suyu ayağına giderdi. Bilgisayar oynardı yemeğe gelmezdi kahvaltı çay vs hep ayağına yani. Neyse üniversiteye gidince 3.5 yıl evde yasadi yalnız. Her şeyi kendi yaptı. Öğrendi vs..atla deve değil ki bu. Annelere laf atıp durmayın yani. O öğretmedi ise kendi öğrensin biraz vicdani olsun bu nedir ya. Çorba yapmak ya. Hiç yapamasa şehriye yapar. Şu salca şehriye yani yeter. Inanmayin bilmiyorum vs diyenlere.
Salçayı dolapta bulması için benim odadan beri tarif etmem lazım ona 😂

Anneler erkek o diyip mutfağa sokmaz, iş öğretmezler. İleride eşler sıkıntı çekiyor işte. Hem basit işleri bile beceremez hale geliyorlar hem de eşlerinin yüklerini hafifletemiyorlar. Neden? Çünkü erkek o. Erkek ne anlar kadın işinden (!)
Valla bacim benim esime herkez dedi herisiyapiyo elinden gelmeyen biris yok oylede herseyi yapar yemekden tut temizlikden cikar ama elini surmuyo birseye evlendikden sonra cok basit bise dun battaniyeyi ustune aldi oylece birakdi aci dedim hamileyim iki canla oturup kalkamiyomda toplasan nolur onceden yapiyodun noldu sana sen varsinya dedi aradan yatim saat gecdi cikolatayi yedi kabugunu atti yere cocuk bile elime verdi yere atmadi utanmadinmi dedim aldi kanepenin yanina sokdu sonrada gelde sinir olma ama ben evi pis tutayim demediginden demedigi kalmiyo bana ben titiz bi adamim diye :kızgın: :kızgın:

Valla bacim benim esime herkez dedi herisiyapiyo elinden gelmeyen biris yok oylede herseyi yapar yemekden tut temizlikden cikar ama elini surmuyo birseye evlendikden sonra cok basit bise dun battaniyeyi ustune aldi oylece birakdi aci dedim hamileyim iki canla oturup kalkamiyomda toplasan nolur onceden yapiyodun noldu sana sen varsinya dedi aradan yatim saat gecdi cikolatayi yedi kabugunu atti yere cocuk bile elime verdi yere atmadi utanmadinmi dedim aldi kanepenin yanina sokdu sonrada gelde sinir olma ama ben evi pis tutayim demediginden demedigi kalmiyo bana ben titiz bi adamim diye :kızgın: :kızgın:

Bacim o battaniyeyi kafasina gecirseydin ya. O copunu de agzina tiktin mi bak bakalim yapiyor mu bidaha. Sinirim bozuldu ya, yuz vermeyin su adamlara bu kadar. Evi pislik gotursun elleme. Madem titiz adamsin bir goreyim yol yordam ogret de :)

Bacim o battaniyeyi kafasina gecirseydin ya. O copunu de agzina tiktin mi bak bakalim yapiyor mu bidaha. Sinirim bozuldu ya, yuz vermeyin su adamlara bu kadar. Evi pislik gotursun elleme. Madem titiz adamsin bir goreyim yol yordam ogret de :)
😁 bazen sali veriyorum kalkip soylene soylene yikiyo ediyomus sonra yine bana donuyo disarda calismak benim isim evde calismakda senin isin su evi bi toplayip cekdiremiyomusun elinemi yapisiyo cokmu zor diye yoo gayet iyi diyorum milletin evini bk goturuyo benimki gayet mis gibi diyince iyce sinir oluyo 😂😂 bazende tartisma cikmasin diye sozune gidiyorum

Gerizekalı mi kendisi yoksa espri anlayışı bu mu

Kızlar size bişi sormak istiyorum eşim çok iyi normalde gayet iyi anlaşıyoruz ama ben hastalandığımda basit bi gribal enfeksiyonda bile bana bakamaz ne bileyim ne bitki çayı ne çorba o kadar beceriksiz ki zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??
Erkek arkadaşım doktor, gecen sene akademik bir görevim vardı hani gitmesem olmaz tavsiye istedim ne dese beğenirsin?
Bol sıvı, dinlenme. Normalde gerçekten çok duyarlı hangi sınava görevim olacağına kadar bilir ama.
Erkeklerin hepsi böyle ama kendileri grip olursa çocuktan beter oluyorlar 😒

Bi insanın bir bitki çayı çorba Bi makarna yapamaması için zeka geriliği olması lazım. Elimizin altında İnternet var herseyi gösteriyor. Ben de yapmak istemediğim şeylere böyle yapıyorum ayy ben bilmiyorum ki beceremem ki. Tamamen numara yani

Back
X