- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Yaniii ben şarkı indirmeye çalışırken bile böyle seyler karşıma çıkıyor sürekliAynısını yazacaktım bende. Şimdi özellikle girip arattırdıysa sıkıntı var ama arada saçma sapan reklam falan çıkıyor insan merak edip bakabiliyor.
Konusuyormusunuz size karşı tutumu nasıl yakaladıktan sonraHic bi zaman kabul etmezler babamdan biliyorum adamı ispatlayarak yakaladim hala hayırsız evlat diyo
Haaaha aynen hep inkar politikasiEşinize sorsanız cevabı muhtemelen şu olacak “Ya ben tuvalete gitmiştim bizim X abi o sıra almıştı bilgisayarı kesin o bakmıştır benim asla alakam yok böyle şeylerle..”
Canım benim valla bende bunu hepp merakk etmişimdir ama erkekler yolda yürürken bile bakıyorlar inan sorsan kavga dovus cikiyor 'nden inkar ediyo cunki. Inan sırf su senin gibi birsey yaklarm die telini elime bile almiyorum. Bosver üzme kendini yani bunun bence seni begenmemeyle de alakasi yok. Genlerinde var erkelerin sanırsam bu durumHayırlı geceler arkadaşlar ben 1 buçuk senelik evliyim. Çocuğum yok...
Eşim vardiyalı çalışıyor ve evdeki bilgisayarı yanında götürmüştü Bi ara istedim getirdi. bende bi elbise modeli bakmıştım internetten. tekrar bakmak için geçmişe girdim. Bide baktım online mağazalardan oyuncak vajina.vs.gibi Bi şeylere bakmış. Magazindende 'şeyma subaşı yataktan paylaştı' bilmem kim 'ateşli poz verdi' ' fiziğiyle ortalığı inletti' gibi 20 den fazla resimlere bakmış ünlü veya ünsüz ben görünce şok oldum çünkü beni hep çok sevdiğini beğendiğini söylerdi. Sizce neden böyle şeylere yapmış? Evli Bi adam neden böyle şeylere bakar? Ne yapmam lazım çok üzgünüm
Oyuncak vajina ney ay ?Delimi ne?Hayırlı geceler arkadaşlar ben 1 buçuk senelik evliyim. Çocuğum yok...
Eşim vardiyalı çalışıyor ve evdeki bilgisayarı yanında götürmüştü Bi ara istedim getirdi. bende bi elbise modeli bakmıştım internetten. tekrar bakmak için geçmişe girdim. Bide baktım online mağazalardan oyuncak vajina.vs.gibi Bi şeylere bakmış. Magazindende 'şeyma subaşı yataktan paylaştı' bilmem kim 'ateşli poz verdi' ' fiziğiyle ortalığı inletti' gibi 20 den fazla resimlere bakmış ünlü veya ünsüz ben görünce şok oldum çünkü beni hep çok sevdiğini beğendiğini söylerdi. Sizce neden böyle şeylere yapmış? Evli Bi adam neden böyle şeylere bakar? Ne yapmam lazım çok üzgünüm
Konusmuyoruz arkamdan özür dilerse affederim diyomua şaka gibiKonusuyormusunuz size karşı tutumu nasıl yakaladıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?