Eşim normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Boleyn Kizi

LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN🤚🏻🤚🏻🤚🏻
Pro Üye
14 Ekim 2016
7.269
49.298
548
Hanımlar merhaba.
Eşimin davranışı ile ilgili fikir istiyorum.

Eşimle 1 buçuk senelik evliyiz. Severek evlendik. Sorunsuz bir evliliğimiz var. Eşim dünyanın en iyi insanıdır.

Bugün akşam üzeri kuzenimle evde otururken kapi sesi duydum . Eşim dışarı çıkıyor zannettim. Baktım dışardan eve giriyor. Sessiz sedasız gizli kapaklı dışarı cıkmış. Haberimiz bile olmadı çıktığından. Eve giriyor. Baktım ki elinde bıçak var. Küçücük bir meyve bıçağı .

Bu nedir neden bununla dışarı çıktın diye sordum. Hiç ses etmiyor... zorladım. Anlatmaya mecbur oldu.

Akşamüstü marketten gelirken yanından bir araba geçmiş. Araba az ilerde park etmiş. Içinden iki adam inmiş. Sokağın kenarında pantolon indirip ihtiyaç gidermişler . Yani özür dilerim çiş yapmışlar.

Bu güzelim de bu adamların yanına koştur koştur gidip bunlara vay efendim terbiyesiz adamlar. Etrafta çoluk çocuk var. Siz ne biçim adamsınız. Şurdaki camiye gidemediniz mi diye bağırmaya başlamış.

Adamlar da buna sana ne senin başka işin yok mu. Ne diyosun ulan sen gibi cevaplar vermişler.

Ağız dalaşı olmuş kısaca. Bizimki eve geldiği zaman düşünceliydi ama kuzenimle sohbet ediyorduk . Bisey sormamıştım.

Alip bıçağı arabanın lastiklerini kesmeye gitmiş. Araba park ettikleri yerde yokmuş. Kesememiş. Zaten o küçücük bıçakla kesmesi olanaksızdı.

Bunu bana anlatınca ben şok oldum.

Daha 2 gece önce bu sokakta bi adamı bacağından vurdular
Sen delirdin mi . Ortalik psikopat kaynıyor dedim.

Onlar beni nerden görecekleri. Lastikleri kesip gelecektim. Öyle pislikler ancak bu dilden anlar diyor.

Yahu sen lastikleri keserken çıkıp gelseler ne olacak. Bu nasıl bi kafa. Bu nasıl bi manyaklık diye söylendim.

Çok hayvansever ve doğasever. Amenna güzel ama sürekli birileri ile dalaş halinde.

Onu yere atamazsın.
Hayvana öyle bakamazsın.
Buraya çişini yapamazsın...

Ben sürekli tamam sus gidelim diye yalvarma halindeyim. En sonunda kimvurduya gideceksin diyorum.

Itiraz etmiyor. Ama kendi bildiğini yapmaktan asla vazgecmiyor. Deli deli hareketleri var. Ikna edemiyorum. Anlatıyorum dinliyor. Ama pek umursamıyor. Polise şikayet edebilirsin diyorumm. Polis alip bırakıyor. Bi şey yapmıyor diyor.

Bu adam normal mi?? Ben ne yapacağım?

Not: Eşimin haklı olduğunu biliyorum. (Lastik kesme düşüncesi ı çok yanlış.
doğaya saygı konusunda hakli) .Benim derdim günün birinde bir psikopata rastlayıp başımıza bela almak.

Son düzenleme:
tepkisinde haklı, ama lastik kesmek çok saçma.
bırakalım herkes kendi yargılayıp kendi cezasını versin o zaman.
kimin ne olduğu belli değil.
daha geçenlerde haklı bir tepki veren adamı anında arabadan inip darp ederek kör ettiler.

Nasıl eşim haklı diyebilirsin inanamadım. Eşin manyak.
Hepimiz trafikte orda burda birileriyle tartışabiliriz. Ama lastik kesmek araba çizmek gibi hareketleri sadece ağır sorunlu olanlar yapar.

Aynen bunu söyledim git polise şikayet et dedim. Polis alıp bırakıyor bi sey yepmiyolar diyor. En sonunda o haberlerin konusu biz olacağız

Benim aile apartmanimin az ilerisinde icip icip isiyorlar kocaman adamlar.pizzaci bile motorunu park edip ihtiyacini giderip yoluna devam ediyor.polis desen herseyden haberdar.ama bisey yapmiyorlar.ortalik it kopuk dolu.esinizin duyarli olduğu aşikar.fakat o saatte elinde bıçakla yapmaya çalıştığı şeyde pek insancil değil.yanlis anlamayin ama herseyi dert edinmek insana zarar veriyor.kas yapayim derken göz cikar.esinizi uyarmaya israrla devam edin.birgun karsiniza laftan anlamayan pislik tipler cikabilir.Allah korusun.

tepkilerinde çok haklı ancak gerçekten de ortalık manyak kaynıyor.beni nerden bulacaklar diye asla düşünmesin.o tarz mafyatik tipler herkesi bulur eliyle koymuş gibi.ben de sinirlenmiyor muyum günlük hayatta, evet sinirleniyorum.ancak başıma bir şey gelmesin diye kendi kendime söylenerek geçip gidiyorum.

Bence esinizin dusuncesiz insanlara tahamulu kalmadigi icin bu tarz insanlara haddini bildirmeyi kendine gorev edinmis. Hatta bu duruma takmis bence. Evet kotu davranista bulunan insanlari uyarmak taktir edilesi bir davranis. Ama karsidaki insanlarin bunu anlamadigi icin su kisiye boyle yapiyimda anlasin demek. Takintili bir durum.

Sizin yapacak bir seyiniz yok malesef kimsenin karakterini degistiremezsiniz.
Esiniz hakli olmasina hakli ama ofke kontrol sorunu var gibi elinde bicakla lastik kesmek nedir yani. Su durumda hakli iken haksiz oluyor ve onlardan bir farki kalmiyor malesef. Destek almaya ikna edebilirsiniz.

Nasıl eşim haklı diyebilirsin inanamadım. Eşin manyak.
Hepimiz trafikte orda burda birileriyle tartışabiliriz. Ama lastik kesmek araba çizmek gibi hareketleri sadece ağır sorunlu olanlar yapar.
Lastik kesmeye gittiği için hakli demedim zaten. Daha dikkatli okursanız sevinirim. Ayrıca hakaret etmeye hakkınız yok. Lütfen.

Çok iyi bi insan dediğinizde birileri tarafından iyiniyeti suistimal filan ediliyor sandım adam bayagı evden bıçakları kapmış intikama gidiyor valla olayı ele alış biçiminizde konuyu aktarıs tarzınızda akıllara zarar.

Videoyaya filan çekip arabanın plakasını alan bi görüntüyle zabıtaya şikayet edebilirdi,bulup ceza verirlerdi bu kadar,resmen kendi cezasını kendi kesiyor hiç makul değil.

Adamlara karşı eşiniz haklı fakat yaptığı çok tehlikeli. Yan bakma yüzünden insanlar öldürülüyo. Allah korusun bu şekilde devam ederse başına bişey gelmesi kaçınılmaz.

Ben böyle bir şey yapmadan önce adamın çoluğu çocuğu hastalansa gece götüremezse bunun hesabını veremem öteki tarafta diye düşünürüm. Eşinize biraz vicdan ve mantık diliyorum.

Uyarabilir tamam ama tartisma sonrasi eline bicak alip gitmek nedir? Bu nebicim hareket? Adamlar işemeye durmus arabayi birakip nereye gideceklermiste lastik kesmeye gitmis. Onlarin orada olmayacagini nebiliyormus?
Bu duyarli olmak filan degil. Esiniz de normal degil basina bela almaya yer arayan bir insan.

Kusura bakmayın ama dünyanın en iyi insanı değil. Bir zahmet ortalama insan olup, kanunlara uysun. Yapmayı düşündüğü şey kanunlara aykırı. Herkes eşiniz gibi bıçağı alıp aşağı inse ne olur? Başlığa istinaden de hayır, normal değil. Normali polise şikayet etmek vs olurdu.

Siz de “ya görselerdi” demişsiniz ama görmeseler de yaptığı doğru değil. İki yanlış bir doğru yapmaz.

Valla şok oldum. Esimi elinde bicakla gorecegim ve "guzelim kocam vah iyi niyetlim" diyecegim!!?!?!
Esiniz de en az disardakiler kadar tehlikeli bence. İşiyorsa al pkaka bilmem ne sikayet et.
Sokaga işedin, sokaga tukurdun diye elinde bicakla "lastik kesecektim" diye sokaga cikmak asla iyi niyetli birsey degil orada hersey olabilirdi.

Eşin yay burcu mu?
Onların kendilerine göre bir adalet anlayışı var da , ondan sordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…