Eşim oğluma oyuncak almamı gereksiz buluyor

eğitici oyuncaklar gerçekten oldukça pahalı bütçeyi sarsıyor bir ölçüde ama arkadaşın dediği gibi bisiklet vs. oldukça uygun fiyata bulunabilir.eşininde maddi durumu kısıtlıymış onada kızmamız doğru değil.hangi anne-baba evladı için en iyiyi istemez ki.

bence sen eşinede belli etmeden pazar parandan vs. biriktir öyle al.yada dayı dedesi varsa çıtlat alsın onlar.

DEDELER koltuk çıkmıo bahsettiniz seyden almak istiodum pedallı küçük arabadan ayrıca eşim eve asla para bırakmıo öle alışkanlığı yok

DEDELER koltuk çıkmıo bahsettiniz seyden almak istiodum pedallı küçük arabadan ayrıca eşim eve asla para bırakmıo öle alışkanlığı yok

canım ya eşine tatlı dille ısrar etçeksin o zaman
o arabaları çocuklar kenara atmıyolar çok oynuyolar çünkü
bunu alalım bi sene başka oyuncak almayız falan de
hatta evkur tarzı yerler, ya da mahallenizde varsa o tarz oyuncakçı (züccaciyelerde satıyo oyuncak bazen), elden taksit yaparlar, 6 taksit yapsalar, eşinin günlük sigara parasına gelir her ay, belki öyle bi yer bulup ikna edebilirsin

her haltı herkesten iyi bilen insanlar yok mu deli oluyorum eşin çocuk gelişimcimiymiş psikolog muymuş biz de biliyoruz herşeyin fazlası gereksiz ama normalini de yapmak lazım ha biz böyle yetişmedik ama biz sokaklarda geziyorduk parklarda oynuyorduk dereler tepelerde dolaşıyorduk artık böyle değil ki hayat çocuğu sokağa bile çıkaramıyorsun napacaksın adı üstünde çocuk oynayacak

birçok gelişme icat oyunlara oyuncaklara bağlıdır oyun çocuğun hayal dünyasını genişletir açar hayal kurmasını onu gerçeğe dönüştürmeye çabalamasını sağlar ben de artık okula başladı kızım diye oyuncağı kısmaya başlamıştım ama hiç değil ama az alıyordum daha çok kitap falan almaya başladım hiç ilgilenmedi okulla da dersle de uzman bana dedi ki kesinlikle oynadığı kadar alın hatta seçimi ona bırakın kitabını oyuncağını kendi seçsin kötü içerikli de olsa alın sonra kritiğini yapın onunla doğruyu seçmeyi öğrensin diye

şimdi kızım barbi evi istiyor 400 milyon hiç de alacak durumum yok ama alıcam çünkü o bunu şimdi istiyor 2 sene sonra istemeyecek o zaman oynamayacak o yüzden seve seve alıcam ama maddi imkanlar hiç yoksa adam eve bile para bırakmıyorsa alternatifler üretebilirsin mesela ben 20 milyona bir bebek almıyorum da aynı fiyata içinde küçük bebekleri olan bebeklerin kıyafetleri eşyaları mobilyaları olan setler var ondan alıyorum sen de böyle çocuğun dikkatini ona çekebilirsin mesela aynı fiyata daha fazla işlevi olacak bir şeyi alabilirsin elinde dikebileceğin oyuncaklar olabilir onlar genelde kızlara hitap edebilir ama mesela tahtalardan araba yapabilirsin ona da görev verip daha çok hoşuna gider bahçede parkla çamurla oynatıp onunla nesneler arabalar falan yaptırabilirsin vs kendi imkanların dahilinde yapabileceklerin bak yani..yeri gelmişken abim küçükken sabunları oyup araba yapmış iyi bir dayak yemiş annemden 45 yaşında hala söyler durur ben mühendis olacaktım sen engel oldun diye şimdi işletmeci hep otomobil firmalarında çalıştı =))

oyuncak hakkında uzman görüşlerini falan anlat okut eşine çevrende öğretmen falan yada aklı başında biri anlatsın oyunsuz oyuncaksız çocuk olur mu boğasım var böle kendi keyfine her haltı yiyip de çoluğa çocuğa yok diyeni

maddi olrak biraz sıkıntısı var şimdi olmasın dio peki ne zaman olcak

anlatımınız çok eksik olmuş. hep kendi tarafınızdan anlatmışsınız belki de eşiniz haklı. bunu net ifade edememişsiniz.

bazen bende eşime kızarım gereksiz oyuncak aldığı konusunda. aynı kamyondan 2 tane alırsa evet bende alma derim. yada oğlumun oynayamacağı yaş aralığındaysa yada hakikaten maddi sıkıntı çekiyorsak bende alma derim. insanların yemek bulamadığı bir dönemde oyuncaksızda çocuğumu eğlendirebilir veya kaliteli vakit geçirebilirim. bunu dert etmeniz biraz enteresan geldi bana

bilmiom ısrar ettim begenmiosan kapı orda dio

kapı ordaysa zamanı gelince çocuğun için o kapıdan çıkmayı bileceksin kardeşim bugün oyuncak almayan yarın kitap da almaz o çocuğa böyle mi yetiştirmek istiyorsun çocuğunu

okudukça gözlerim doluo istediğimsey 50 tl bile diil ama ısrar edemiom daha fazla

ailemle görüşmüom nasıl çıkıp gidicem

o zaman işte ya kendin çalışıp çocuğunun masraflarını karşılacaksın ya da elindekilerle bişiler yapmaya çaışacaksın yukarda bahsettiğim gibi tahtalarla falan

Hay Allah!

Ben tam tersinizim ben eşime kızıyorumm oyuncak aldığında

Çünki fazlası gereksiz fuzulii masraff..

varken istemiom ayrıca sıkıntı bu ay sadece hem gerek olmasa istemem dimi kendi bişi alıp gelse neyse malesef yok öle bi durum

Maddi sIkIntIz varsa surekli oyuncak almak gereksiz gercekten. Bisiklet gibi uzun sureli seyler almak istiyorsan beli ikinci el, guzel kullanilmis birsey bulabilirsin, biraz etrafinda arastirsan.

okudukça gözlerim doluo istediğimsey 50 tl bile diil ama ısrar edemiom daha fazla

Arkadaşım maddi durumun yoksa almayıver bi süre..
Sırf bu yüzden boşanılır mı yahu
Bu zamana kadar eşin sesini çıkarmamış almışsın bişeyler
Ve bahsettiğin oyuncaklar öyle herkesin alabileceği oyuncaklar da değil
Bence ayağınızı yorganınıza göre uzatın
Durumunuz olsa zaten eşiniz sizden önce alırdı çocuğuna
Biraz zaman verin eşinize
Eşiniz kapı orada demiş ama neden nasıl şartlarda dedi yazmamışsınız
Olayı tam yazsanız da bizde daha ayrıntılı yorum yazsak iyi olacak
O öyle dedi diye de ne olduğunu daha anlayamadan hadi boşan diyenlere de tepkiliyim
Bi oyuncak mevzusundan da boşanılmaz kusura bakmayın
Gidecek yerim yok diyorsun yani olsa sırf eşim çocuğuma oyuncak almıyor diye gidecek misin?
Arkadaşım bu platformda o kadar dert var hiçbirini okumadınız mı ya
Sizin dert ne ki keşke benim derdimde sadece oyuncak mevzusu olsa
Lütfen yatın kalkın evinizin geçimine öncelik veren eşinizin kıymetini bilin
Çünkü parasını har vurup harman savuran o kadar çok eş varki
Benimki de çoık ideareli Allah var ama sözüm öyle olanlara
İnan bana maddi durumu düzelince eşin senden önce hareketlenir bu konuda
Oyuncak tabiki de önemli ve gerekli bişey ama sende diyorsun daha öncede aldım diyorsun
O zaman biraz daha idare edebilir onlarla
Unutma neye alıştırırsan çocuğun hep daha fazlasını isteyecek
Sonra sende yetmezsin..az ve öğretici olsun o zaman oyuncağında kıymeti bilinir

devamlı oyuncak almıyorum manyak diilim aksine fazlasıyla gereksiz seyleri kendim almıom zaten öle abuk sabuk oyuncak merakım yhok hem gerekli olmayana para vercek kadar mal deiilim allaha şükür

ne yanı sıgaraya para buluyorda en ucuz sıgara 5 50 ayda kac para yapıor dusun bı 10 tl lık oyuncak alıcak hıcmı durumu yok esınızın o zman neden baba olmus sorarmısınız ona eger cocuguna oyuncak alamayıp sıgara almayı bılen bı adam allahım ya

tam tersi bende eşime kızıyorum çünki kızımı hiç kıramıyo ne isterse alıyo buda gereksiz cocuk ne görse işstiyo zaten yazık giden paraya gerektiği kadare alınıyorsa sorun değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…