Eşim, okb ve sorunlar..

Paraya dokunma takintisi falan mi var. Ya da bir mekana girme diyecegim de oglunuz sinavdayken o da bir mekandaymis. Okb ile baglanti kurmaya calisiyorum anlattiklarinizdan ama pek kuramadim acikcasi.

Akupunkturu kim önerdi ki zaten? Tırt bir yöntem, para tuzağı ancak.

Paraya dokunma takintisi falan mi var. Ya da bir mekana girme diyecegim de oglunuz sinavdayken o da bir mekandaymis. Okb ile baglanti kurmaya calisiyorum anlattiklarinizdan ama pek kuramadim acikcasi.
Paraya dokunabılıyor onda sorun yok ama ben evde cıkarken uf deyince o bı sinırle cıktı evden sınava goturdu cocugu oglumda sınavdan sonra cıkınca bend eonu arayınca cocuk kaybolmuş falan deıdm daha cok evham yapmıs o an. Ekmek alırmısın diye soyleyınce o sinırle bana o kelimeyi kullandı. Normalde bısey istesem tamam canım alırım derdi.

Yok ki zaten, işine geldiği gibi davranıp, hastalığına vuruyor, yan etkisiymiş gibi gösteriyor.

Yok ki zaten, işine geldiği gibi davranıp, hastalığına vuruyor, yan etkisiymiş gibi gösteriyor.
Ya esım beni daha cok kullanıyorsa bunun bende farkındayım ise gidip geliyo o kadar ısı yapıyo ben yanında degılım sureklı ki bence bana bunu bilerek yapıyo sanırım amacı beni delirip kacırtmakmı artık neyse.

Valla kimse 10 yıl sonra neyin geleceğini ve beraberinde neyin getireceğini bilemez. Bilse zaten bu işe kalkışmaz, ancak durumu eşin fazlasıyla abartıyor. Izin vermemeye çalış.

Ekmek alması almaması bor şey değil de, benim çocuğum o şekilde tek başına kalacak sınavdan çıkınca, beni başkası arayacak var ya o adam ömür billah bir daha eve giremez.

olayla okb'nin bir alakası yok neden öyle yazdınız anlamadım.çocuğunuzu da lütfen alın karşınıza anlatın binadan kendi başına çıkmamasını, tanımadığı insanlarla konuşmamasını gibi temel şeyleri.babası çok dikkatli bir şekilde çıkışı izlese bile günümüzde ne yazık ki her şey mümkün.eşiniz kaba bir insan, hep mi böyleydi sonradan olduysa ne oldu da böyle oldu bu adam buna bakmak lazım.

Bu mevzu o zaman okb degilde size sinirlenmis uzerine korkmus ve bu durumun yansimasi olmus. Okb icin ise dogru ilac tedavisiyle cok cok iyilesilebiliyor.

Peki siz ne yaptınız ? Akşam beraber yemek yenilecek sonuçta , ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Eşiniz hastalığını artık koz olarak kullanmaya başlamış ve bu işine geliyor.
Belki de bu yüzden ilaçlar vs fayda etmiyor.
Belki de rest çekmelisiniz.
"Ya adam gibi tedavi olur, normale dönmek için çabalarsın ya da artık ben yokum" deseniz aklını başına alır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…