Eşim olmadan lohusalığım ve bebeğimde ilk günlerim:(

yok daha neler canim saka mi bu inanamiyorum sacmalik bebegin aglama limiti 40 gun mu saniyosunuzZz

Sanırım benim aklım başımda falan değilmiş doğumdan sonra böyle oluyor insan sanırım

Allah korusun çocuğun gece ateşi çıkar,veya sen loğusasın rahatsızlanırsın falan bunlarıda mı düşünemiyorlar..Eşin olmadan olurmu yaa? yatarken telefonun sesinide kıstırıyordur kv allah bilir..

Sanırım benim aklım başımda falan değilmiş doğumdan sonra böyle oluyor insan sanırım

sen öyle olabilrsin normal bir sürec

ama eşin ve kv den mantıklı düşünmek zorunda

istiyorsa eşin yatsın bebeğin beşiğine pışpışlayarak uyutsun anası

aman oğlusunun uykusu bölünmesin mazallah koca adam uykusuz ne yapıcak

bu cocuk akli erene kadar hep agliyacak hep ses cikaracak yani ozamana kadar ayrimi kalacaksiniz cok sacma,
tamam calisiyor yoruluyor olabilir ama insan nasil esini cocugunu birakip gidip rahat rahat uyur

ayrica kayinvalidendemi demiyor oglum git evinde kal alis diye..

Son düzenleme:
yok daha neler canim saka mi bu inanamiyorum sacmalik bebegin aglama limiti 40 gun mu saniyosunuzZz

Sonuçta tabiki 40 Gün değil ama bebek dünyaya alışır o süreçte. Dua edin lohusalığımdan sonra yeni bahanelerle karşılaşmıyım. Şimdi tatsızlık olmasın diye hiç bir şey demicem hatalarını anlarlar herhalde.

Şekerim bu "eş"(?) i tamamen annesine bağışlamayı düşünmez misin?

Bu ne sorumsuzluk, acımasızlık, düşüncezsizlik, densizliktir?
Bu nasıl bir hanzoluktur?

Def et gitsin!
Sinirden yutkunamadım tükürüğüm nefes boruma kaçtı

Canim kuusra bakmada... neyse
iyi umarim yeni dogmus bebegin aglamamayi ögrenir
ve kayinvaliden kocanin rahat uyuyacagini anlardar sana yollar

Esine bir daha gitmesini istemedigini soyle

Sonra evdeyse mesela
yavas yavas bebekle ilgili seyler yaptir
Atiyorum babasi emzigini verir misin ,
babasi biraz da sen uyutmaya calis belki senin kokunu alinca uyur ,
atiyorum banyoya gireceksin babasiii ben banyodayim kaka yaparsa altini degis ,
bak boyle diye goster,
bebek her agladiginda sen atlama gibi gibi...

ne bileyim iste bebegi beraber buyutmelisiniz
ve bu sorumlulugu ona da aldirmalisin ki babaligin farkina varsin
O dusunmuyorsa sen dusundureceksin

Yoksa babalik oyle bir iki sevip,
1 saat parkta gezdirmek degildir..

En bastan alistirmazsan bu tipler hem cocuguyla ilgilenmez,
hem de dustugunde, hasta oldugunda anneden bilen tipler olurlar !

Son düzenleme:

Aslında ben nasıl bebeğimin rahatını düşünüyorsam kayınvalidemde öyle düşünüyordur. Annelik gerçekten kutsal. Kayınvalidemi anlayabiliyorumda. Normalde iyi bi insandırda. Ama gel gör ki çok özlüyorum gecem gündüzüm çok zor geçiyor

o oğlunu düşünsün bu bunu düşünsün vs diyorsun da canım seni kim düşünsün sen insanlara kendini saydırmassan kim saydıracak bu adamın eşi çocuğu var diye...kusura bakma ama aile olamamışsınız gibi görünüyor burdan

hayır bu 40 günü sineye çekicem demene ayrı bir bozuldum bence eşinin bebeğin ve senin yanında olması gerekiyor sende rahatsızsın bu durumdan ama napmalıyım diye bir konu açmasaydın barim çünkü sen sessizliğine o kadar alışmışsın ki senin için ne söylesek sen yinebaşkalarına göre haraket edeceksin

benim yaşadıgım şehirde adettir 40 gün kaynana gelinle kalır.. çocuga bakar benimkide Allah razı olsun benle kaldı.. ilk çocugum yardımı çok oldu ama eşimle zaman geçirmek isterdim üzülerek söylüyorumki.. bu sürede eşim de bende çok değiştik

Benim yeğenim 1 buçuk yaşında ama geceleri yinede ağlayarak uyanır bazen susturamayız yani eşin 1 buçuk iki sene evde çocuk ağlıyor diye evine gelmeyecek mi?:26:

gercekten de cok sacma. zaten cocuk olunca kayınvalidelerin her işe burnunu sokmasına sinir oluorum

bu ne saçmalık yahu!
eşin bir an önce bir evi ve ailesinin olduğunun farkına varmalı..

Anormal bir durum. Benim icin hayal kirikligi yaratan ve bazi seyler konusunda gozumu acan bir olay olurdu bu.
Iyi gunde kotu gunde diye laf olsun diye soz vermis galiba esin evlenirken. Bir tane bebek var dye evinden kaciyorsa ohoo, bu bebek 40 gunde buyumeyecek ki, belki 2 yasina kadar aglayacak. eee? o zaman bosasin seni, tovbe tove.
Bunun hastaligi var, turlu derdi var, aman uykumu alamiyorum diye rahat yatabilecegi yere kacarsa her zorlukta, isin var valla.
Aile olmussunuz artik, zorlugu da mutlulugu da birlikte yasamaniz gerekiyor. Ne o oyle herseyde kacip gitmeler. Kocaman bir bencillik ornegi.

Sabah sabah konunuzu gördüm ve şok oldum dahası o kv boğmak geldi içimden! SiZin ömrünüzde eşinize bundan daha fazla ihtiyaç duyacağınız bir dönem olmayacaktır emin olun nasıl oyununa geldiniz kv nin ne demek canım vardıyalı çalışan bir tek eşiniz mi var her vardıyalı çalışan ayrı mı kalıyor bu dönemde evinden? O kadar saçma ki nerden tutsanız elinizde kalıyor bence derhal bugün eşinizi getirtiyorsunuz araya soğukluk girer canım yapmayın böyle ben 2. Kızımı sezeryan olduğumda Dr ayrı yatın demişti hani yanlışlıkla çarpar bana dikişlerime falan ama onu bile kabul etmedi eşim çarpmam demişti ve vallahi robot gibi kıpırdamadan yatmıştı yanımda

Birde biz bayanlar gebe olduğumuz andan itibaren anneliği benimsiyoruz oysa erkekler öyle değil onların babalığa alışması ve adapte olması için bebekle bir arada kalması gerekiyor eşim vardıyalı değildi sabah gider akşam gelirdi ama iki kızımın bebekliğinde de geceleri ağladıklarında kalkar bakardı ne olmuş yani uykusuzluktan ölen olmamış değil mi? Bir evlilik her daim rahatta keyifde geçmez ki böyle zor zamanlarda olur ve bu zor zamanlar sizi kenetler ama böyle ayrı olmaz gerçekten sabah sabah kv ne sinir oldum size bunu yaşatmamalıydı ayrıca anneniz falan kimse uyarmadı mı sizi böyle olmaz diye? Derhal eşinizi yanınıza alın lütfen inanın evliliğinize zarar veriyorsunuz şu an Allah yardımcınız olsun

40 ı çıkınca bebeğin ağlamayacağını nereden biliyorlarmış.
Bebek bu ağlıycak, gazı olacak, acıkacak, diş çıkaracak, hastalanacak.
Bu gidişle okula başlarken döner artık eve.
Utanmasalar hazır büyümüş alacaklar.
Valla kusura bakmayın bencillikte level atlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…