- 10 Aralık 2012
- 1.496
- 21
- 158
- 39
- Konu Sahibi Sariodalar
-
Sonuçta tabiki 40 Gün değil ama bebek dünyaya alışır o süreçte. Dua edin lohusalığımdan sonra yeni bahanelerle karşılaşmıyım. Şimdi tatsızlık olmasın diye hiç bir şey demicem hatalarını anlarlar herhalde.
Ayrı ev için birşey diyemem ama ayrı odada yatması çok da mantıksız değil.. sadece anne uykusuz kalıyor diye babanın da uykusuz kalmasını istemek bencilce geliyor bana.. Yeni baba olmuş bir erkek gaz çıkarttıramaz, uyutamaz, eee emziremez de :) sonuçta siz k.valideniz, ablanız v.s. kalabalıksınız, gündüz dinlenme fırsatı bulabilirsiniz ama o ertesi gün işe gidecek ve dinlenemeyecek.. Ayrı evde yatması da belki kadın sayısının fazlalığından, kimse rahatsız olmasın diye yatıyor olabilir diye düşündüm..
Tesekkurler guzel yorumlariniz icin icime su serptiniz bi nebzede olsa haklilik paylari varmis demekki.40 gun sabredecegim zaten cok bir zaman kalmadi.ins onun sonrasinda beni de cok ozlemis olacagindan gelir diye umut ediyorum.
Siz niye teşekkür ettiniz ki konu sahibi siz değilsiniz değil mi ? Kafam karıştı, birde üstüne 40 gün sabredeceğim değince ya sizde de aynı sorun var ya hangi kullanıcı adıyla girdiğinizi mi karıştırdınız ?
Ayrı ev için birşey diyemem ama ayrı odada yatması çok da mantıksız değil.. sadece anne uykusuz kalıyor diye babanın da uykusuz kalmasını istemek bencilce geliyor bana.. Yeni baba olmuş bir erkek gaz çıkarttıramaz, uyutamaz, eee emziremez de :) sonuçta siz k.valideniz, ablanız v.s. kalabalıksınız, gündüz dinlenme fırsatı bulabilirsiniz ama o ertesi gün işe gidecek ve dinlenemeyecek.. Ayrı evde yatması da belki kadın sayısının fazlalığından, kimse rahatsız olmasın diye yatıyor olabilir diye düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?