- Konu Sahibi Sariodalar
-
Eşim işe çok erken gidiyor vardiyalı olduğu için ve o yüzden iyi dinlenmesi gerekiyor . E evimizdede sürekli hareketlilik var . Bebek durmuyo gelen giden . Kayınvalidemin fikriydi eşime kıyamadığımdan başta mantıklı gelmişti ama pişman olmaya başladımartık bişeyde diyemem napıcam bu diktatör kaynanayla
İyi akşamlar herkese!
Ben saflık mı yapıyorum yoksa olması gereken mi bu anlayamıyorumçevredekiler özellikle ailem kayınvalidemin haksız olduğunu düşünsede sesimi çıkaramıyorum işte 15 Mart'ta doğum yaptım sezeryanla 2 gece hastanede zaten eşim yanımda kalmadı . Kayınvalidem bırakmadığı için. Ve şu anda kız kardeşimle beraber evimde kalıyorum . Eşim çalıştığı için huysuz bebeğimle uyumak zor oluyor.uykusunu alamıyor ve bu yüzden kayınvalidemde kalıyo. Eşime kıyamadığımdn bende sesimi çıkaramıyorum. Sonuçta o bize bakmak için çalışıyor ve. Her akşam değil ama kesin iki günde bir akşamları geliyor gece yatmaya annesine geçiyor . Saolsun hiç bişeyimiz eksik değil her gelişinde benim sevdiğim tatlılardan bile alır . Ve en azından lohusalığım bitene kadar ayrı evlerde kalcaz çok özlüyorum napıcam ben
Tesekkurler guzel yorumlariniz icin icime su serptiniz bi nebzede olsa haklilik paylari varmis demekki.40 gun sabredecegim zaten cok bir zaman kalmadi.ins onun sonrasinda beni de cok ozlemis olacagindan gelir diye umut ediyorum.
şu yorumu okuyana kadar eşe de kaynanaya da epey saydım,ama bu yorumdan sonra gözümde inanadırıcılığı kalmadı bu konunun
Konu çözülmedi de, hala arkadaş hangi üyeliğinle girdiğini unutup cevap yazdı diye düşünüyorum.
Kaynana karşıtlarını kışkırtacak süper bir konu ama herkes kaynanadan çok eşe kabahat bulunca istediği gibi sansasyon olmadı
haklısın,umduğunu bulamamış konu sahibi
üyelerine birbirlerine düşürmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum
bu arkadaşın mantığını da anlamadım. ne demek nede olsa sana dokunamayacak senden bişey bekleyemeyecek ??? hayat bundan ibaretmi kadın bu mudur ya. evlilik ilişkiden ibarethatta bakış açınıza göre ilişki bile değil ihtiyaç karşılamak gibi bişe y çıkıyor ortaya. evlilik bundan mı ibaret40 gün ayrı kalırsınız rtabi sonra zaten pasa pasa gelecek keyfi için. 40 gün nede olsa sana dokunamayacak senden birsey bekleyemeyecek ayrı yatabilir senden.
kv yerine kocan olacak kendini baba zanneden insanla konusmalısın.
Ayrı ev için birşey diyemem ama ayrı odada yatması çok da mantıksız değil.. sadece anne uykusuz kalıyor diye babanın da uykusuz kalmasını istemek bencilce geliyor bana.. Yeni baba olmuş bir erkek gaz çıkarttıramaz, uyutamaz, eee emziremez de :) sonuçta siz k.valideniz, ablanız v.s. kalabalıksınız, gündüz dinlenme fırsatı bulabilirsiniz ama o ertesi gün işe gidecek ve dinlenemeyecek.. Ayrı evde yatması da belki kadın sayısının fazlalığından, kimse rahatsız olmasın diye yatıyor olabilir diye düşündüm..
önce konu sahibine üzüldüm , eşi uzakta heralde yazık lohusalık yalnız geçmez diye
sonra konuyyu okuyunca acıdım eşe ve kayınvalideye karşı bu kadar acizlik olur mu diye
ama diğer yorumlara göz gezdirince anladım ki sadece acizlik değil varolan durumumu anlatan. böle bişey olamaz ya iyi gününde yanında olmayan kötü günde hiç olmasın yok böyle birşey niye bu kadar pasivize ediliyor insanlar ya . arkadaş bunun normal olup olmadığğını sorguluyor. deseki eşim böyle bişey yaptı ona çok kızgınım filan olsa konu anlayacam ama yokya aklım hafzalam almıyor. normal olup olmadığını düşünüyorsan yanlış burda başlıyor. sizin bi duruşunuz yok ki sizin net tavır ve kararınız yok ki siz kendinizi düşünmüyorsunuz ki eşiniz ya da kayınvalideniz sizi düşünsün. yaa kusura bakmayın daha fazla yazmak istemiyorum yardımcı olmak yerine kalbinizi kırmaktan korkuyorum.
bu arkadaşın mantığını da anlamadım. ne demek nede olsa sana dokunamayacak senden bişey bekleyemeyecek ??? hayat bundan ibaretmi kadın bu mudur ya. evlilik ilişkiden ibarethatta bakış açınıza göre ilişki bile değil ihtiyaç karşılamak gibi bişe y çıkıyor ortaya. evlilik bundan mı ibaret
yapmayın nolur. biz kadınların bir duruşu bakışı kendimize saygısı olmalı ki karşıdaki de bize saygı duysun.
her anı herşeyi birlikte yaşamak paylaşmak iyiyi de kötüyü de bir yaşamak nesi bencillik
o zmaan kadın niye doğum yaparken bu kadar acı çekiyor da erkek hiç bişey hissetmiyor bu da bencillik o zaman
kadın doğum yapıyor anneliği acısıyla hissetmeye başlıyor. o acı gerçek anneliğin ilk adımı oluyor. kadın anne olmak için onu göze alıyor. peki erkek nasıl baba olacak komşu mu bu adam yaa. o çocuğun ilk anından itibaren yanında olmazsa ne hissedecek ne yaşayacak çocuğa bakışı ne olacak.
iki gne bir dayı amca akraba komşu da gelir sever gider. böyle şey mi olur. konu sahibi arkadaş hiç bir ihtiyacımız yok, eksiğimiz yok gibi bişey yazmış. insan kendine baktırmak için mi evlenir . eminim böyle değildir evlilik sebebiniz. hiç bir kadın aç olduğu açık olduğu için evlenmez.
kadın psikolojik ihtiyaçları için evlenir. sevmek sevilmek bir olmak hayatı birlikte yüklenmek ister.
üzülüyorum yaa yasalarla kadınlar bu kadar sahiplenilmeye çalışılırken en azından çaba harcanırken, dinimiz kadına anneye bu kadar değer verirken onu yüceltirken, hatta emzirmek zorunda bile değilsin istemezsen derken bu izni bile verirken biz kendimizi nasıl bu kadar dibe çekebiliyoruz. niye birilerine paspas oluyoruz yapmayın nolur
yazdıklarımın kusuruna bakmayın. bu konularda dilim biraz sivirdir. şimdi de ben kendimi sorgulamaya başladım yanlış bende mi diye. sanmıyorum ama eğer doğru sizin bakışınız sizin düşüncleriniz ise benim evliliğim çok sürmez gibime geliyor(
herşey bir yana bırakın anneyi babayı hele kayınvalideyi bebeği düşünün
bebekler ebeveynleriyle olan bağı önceonların kokularıyla kurarlar. ardından her ağladığında anne babanın yanında olmasıyla da güven duygusunu oluştururlar.
niye baba varken çocuk babanın kokusundan mahrum kalsın. cevap sizin.................
canım bu kadar yazmışsın ama sanırım konu fakemiş
her anı herşeyi birlikte yaşamak paylaşmak iyiyi de kötüyü de bir yaşamak nesi bencillik
o zmaan kadın niye doğum yaparken bu kadar acı çekiyor da erkek hiç bişey hissetmiyor bu da bencillik o zaman
kadın doğum yapıyor anneliği acısıyla hissetmeye başlıyor. o acı gerçek anneliğin ilk adımı oluyor. kadın anne olmak için onu göze alıyor. peki erkek nasıl baba olacak komşu mu bu adam yaa. o çocuğun ilk anından itibaren yanında olmazsa ne hissedecek ne yaşayacak çocuğa bakışı ne olacak.
iki gne bir dayı amca akraba komşu da gelir sever gider. böyle şey mi olur. konu sahibi arkadaş hiç bir ihtiyacımız yok, eksiğimiz yok gibi bişey yazmış. insan kendine baktırmak için mi evlenir . eminim böyle değildir evlilik sebebiniz. hiç bir kadın aç olduğu açık olduğu için evlenmez.
kadın psikolojik ihtiyaçları için evlenir. sevmek sevilmek bir olmak hayatı birlikte yüklenmek ister.
üzülüyorum yaa yasalarla kadınlar bu kadar sahiplenilmeye çalışılırken en azından çaba harcanırken, dinimiz kadına anneye bu kadar değer verirken onu yüceltirken, hatta emzirmek zorunda bile değilsin istemezsen derken bu izni bile verirken biz kendimizi nasıl bu kadar dibe çekebiliyoruz. niye birilerine paspas oluyoruz yapmayın nolur
yazdıklarımın kusuruna bakmayın. bu konularda dilim biraz sivirdir. şimdi de ben kendimi sorgulamaya başladım yanlış bende mi diye. sanmıyorum ama eğer doğru sizin bakışınız sizin düşüncleriniz ise benim evliliğim çok sürmez gibime geliyor(
herşey bir yana bırakın anneyi babayı hele kayınvalideyi bebeği düşünün
bebekler ebeveynleriyle olan bağı önceonların kokularıyla kurarlar. ardından her ağladığında anne babanın yanında olmasıyla da güven duygusunu oluştururlar.
niye baba varken çocuk babanın kokusundan mahrum kalsın. cevap sizin.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?