- Konu Sahibi Sariodalar
-
Tesekkurler guzel yorumlariniz icin icime su serptiniz bi nebzede olsa haklilik paylari varmis demekki.40 gun sabredecegim zaten cok bir zaman kalmadi.ins onun sonrasinda beni de cok ozlemis olacagindan gelir diye umut ediyorum.
Tesekkurler guzel yorumlariniz icin icime su serptiniz bi nebzede olsa haklilik paylari varmis demekki.40 gun sabredecegim zaten cok bir zaman kalmadi.ins onun sonrasinda beni de cok ozlemis olacagindan gelir diye umut ediyorum.
Hepinize iyi akşamlar . Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum her yönden bakmayı öğreniyorum sayenizde. Kocamlada ilk fırsatta konuşacağım sizden aldığım cesaretle . Yorumlarınızı okumaya gayret ediyorum ama her zaman cevap veremeyebilirim arkadaşlar. Gelişme olursa haberdar edeceğim.
Yukardaki arkadas az önce tesekkür etmişti senin yerine zaten
kayınvalidende anne olmamışmı,onunda kayınvalidesi kendisini lohusa haliyle bi başına bırakıp oğlunu sarıp sarmalayıp göndermemişmi acaba evine
eşin gelmek istemese bile o kayınvalide olacak kadının oğluna evine git karının yanında ol demesi gerekmezmi acaba...
kızma ama eşindede büyük kabahat var,bu çocuğun doğunca ağlayacağını ses çıkaracağını kestirememişmi nasıl bir saçmalıktır bu anlamadım ben...
kulağına pamuk tıkasın kapısını kapatıp başka odada yatsın ama çocuğuyla karısının yanında olsun...
yaptıkları cidden saçmalık geldi bana,ilk çocuğu olupta çalışan adam eşin değil bunu hatırlatsan iyi olur...
bebeğinizde hayırlı uğurlu olsun
İyi akşamlar herkese!
Ben saflık mı yapıyorum yoksa olması gereken mi bu anlayamıyorumçevredekiler özellikle ailem kayınvalidemin haksız olduğunu düşünsede sesimi çıkaramıyorum işte 15 Mart'ta doğum yaptım sezeryanla 2 gece hastanede zaten eşim yanımda kalmadı . Kayınvalidem bırakmadığı için. Ve şu anda kız kardeşimle beraber evimde kalıyorum . Eşim çalıştığı için huysuz bebeğimle uyumak zor oluyor.uykusunu alamıyor ve bu yüzden kayınvalidemde kalıyo. Eşime kıyamadığımdn bende sesimi çıkaramıyorum. Sonuçta o bize bakmak için çalışıyor ve. Her akşam değil ama kesin iki günde bir akşamları geliyor gece yatmaya annesine geçiyor . Saolsun hiç bişeyimiz eksik değil her gelişinde benim sevdiğim tatlılardan bile alır . Ve en azından lohusalığım bitene kadar ayrı evlerde kalcaz çok özlüyorum napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?