Eşim olmadan lohusalığım ve bebeğimde ilk günlerim:(

Vallah eyer herkes böyle yapacaksa, çocuk yapmayalim daha iyi!
Sorsaydin eşine, annesi onu dogurdugunda babasıdami çekip gitmiş!
Mantiga bakın ya!

Canim benim! Bu kadar iyi niyetli olma, sonra bunlar seni cok ezer!
Iyi niyetinin kurbani olursun..

Cidden kafam almadı!
Kayin valide mi yine işin içine girdi? Girse o oğlu neden hemen annesini dinliyor:44:

çocuk tek başına yapılmadığına göre tek başına da büyütülmemeli...
en azından baba yanında olmalı annenin ve bebeğin,başka bir odaya yatar uykusunu alır ,
ama annesine kaçmak bana biraz mantıksız geldi...

Ne olursa olsun esin seninle birlikte o evde yasamali bebek yapma kararini ikinizde vermediniz mi bu cocuk gece aglarda ateslenirde olur mu oylesey o bir baba artik sende lohusasin allah korusun gece bisi olsa esimyorgun calisio diye kaldirmican mi hem araya sogukluk girmeden esini yanina al o yatak odasinda kapisini kapatip yatsin

Office bak iste ayrildigimiz kisim su ;
Sen tepkisini yersiz bulmussun ama ,
konu sahibi zaten ses etmemis ki ...
Sadece esini ozlediginden yakinmis
Hatta bence tam tersi tepki gostermeliydi ...
Hadi onu gectim kvde ogluna demeliydi esinin yaninda kal diye ...

Sen dogum yaptiginda annen, kvden yanindaymis esine is dusurmemissiniz ,
lakin bu kadincagizin ne esi ne de kv.desi yaninda kaliyor
Sence reva mi bu yeni dogum yapmis anneye?

Iste diyorum ya cocuktan sonra degisen evlilikler boyle boyle tukeniyor ,
esler birbirinden boyle boyle uzaklasiyor...

Hadi bizler sansliydik, eslerimiz kendiliginden dusunceli davrandi ,
ama dusunmeyen ese de dusundurtecek taktikler izlemek lazim ki babaligin farkina varsin...

Hepinize iyi akşamlar . Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum her yönden bakmayı öğreniyorum sayenizde. Kocamlada ilk fırsatta konuşacağım sizden aldığım cesaretle . Yorumlarınızı okumaya gayret ediyorum ama her zaman cevap veremeyebilirim arkadaşlar. Gelişme olursa haberdar edeceğim.

bende aynı şeyi yaşıyorum ben kaynanmla yaşıyorum ama eşim yanımda yatmıyor kaynannamın yattıgı odaya gidiyor yatmaya yatsada çocuk ağlayınca bana kızıyor ben ağlatıyomuşum gibi sonra çekip öteki odaya gidiyor sabah işe giderken gelip ben gidiom bile demiyor .gecen sabah işe giderken bi çıktı sonraki gün akşam işten gelince geldi sadece uzaktan sewio kızını çok dokunuo bide logusalıkta insanın çok destege ihtiyacı oluyo enn çok ta eşinin desteğine ama ben hiç destek görmüyorum

Tesekkurler guzel yorumlariniz icin icime su serptiniz bi nebzede olsa haklilik paylari varmis demekki.40 gun sabredecegim zaten cok bir zaman kalmadi.ins onun sonrasinda beni de cok ozlemis olacagindan gelir diye umut ediyorum.

Yukardaki arkadas az önce tesekkür etmişti senin yerine zaten

başlığı okuyunca eşinizin askere falan gittiğini sanmıştım ama askerlik ve iş gibi durumlar sizin durumunuz yanında çok daha mantıklı kalmış..

bnm kaynanamda çalışıyo o uyucak tabi der hep gecen gece ewe gelmeyince onunda canı war nefes alsın biraz dedi bende benmde canım war benimde nefes almaya hakkım war dedim de saygısız oldu nedir bu kaynanaların oğullarına düşkünlüğü

kayınvalidende anne olmamışmı,onunda kayınvalidesi kendisini lohusa haliyle bi başına bırakıp oğlunu sarıp sarmalayıp göndermemişmi acaba evine

eşin gelmek istemese bile o kayınvalide olacak kadının oğluna evine git karının yanında ol demesi gerekmezmi acaba...

kızma ama eşindede büyük kabahat var,bu çocuğun doğunca ağlayacağını ses çıkaracağını kestirememişmi nasıl bir saçmalıktır bu anlamadım ben...
kulağına pamuk tıkasın kapısını kapatıp başka odada yatsın ama çocuğuyla karısının yanında olsun...

yaptıkları cidden saçmalık geldi bana,ilk çocuğu olupta çalışan adam eşin değil bunu hatırlatsan iyi olur...

bebeğinizde hayırlı uğurlu olsun

Ya o degil de bu kayınvalıde ıle eşin çevresi sorunca ne cevap verıyor acaba.

Çocuk çok ses yapıyo uyuyamıyorum o yuzden buyuyene kadar annemde kalacagım dedıgınde ya da annesı oglum bebegı aglıyo uyuyamıyo o yuzden bende kalacak bır sure dediginde o çevresindekı ınsanlar hiç mi bunları kınamıyor oyle iş mi olur demıyorlar mı anlamadım.

Boyle bır konuda bu kadar nasıl rahat olabılıyorlar gerçekten çevreden bu nasıl iş diye tapkı veren hiç mı yok?? yanı ben cevremde boyle bır olay görsem açık açık derım öyle şey mı olur ya ne saçmalık derım yüzlerine...

İşte,dünyanın adaletsizliği,dengesizliği denecek bu durum.
Allah hiç bekletmeden,yada çektirmeden bir bebek veriyor,ve alıcı kişi çekmediği için böyle 'nankör' davranabiliyor.

Çocuk diye yalvaran insanların çocuğu olmaz,kokusuna hasret gider,hasret ölürler.
Böylelerine Allah evlat verir,bebeğin sesini duymamak için kaçacak delik ararlar fare gibi.

Çocuk bakmaya,baba olmaya hazır değilsen,neden çocuğu yaparsın ki be insan?
Bu bebeğin kavonozda sessiz sedasız büyüyeceğini falan mı düşündü acaba.
Ayıp..

bizzat kocalar düşünmüyosa eşinin yanında olmayı, çoğu kv. hiç düşünmez işine gelir bana göre tatlım, çünkü kv. gelin uyumsuzluğu çok oluyo eşler önemli yani bu tarz düşünceleri eşlerin düşünmesi lazım bizzat (oysa bebekleri olmuş en güzel en romantik en duygulu anlar olmalı ikisinden birer parça o bebek resmen ikisinin canı)

BU ne sacma bi dusunce,esindeki rahatlaga bak butun eziyeti zahmeti sen cek,canindan can olsun,yaninda olmasi gereken zamanda,olmasn
senin yerine esin girdi heralde lohusa depresyonuna :44:

bir yaşıma daha girdim, eve bebek geliyo ev süt kokacak gelen giden olacak hayırlı olsun diyecekler bu tantana telaş güzeldir yaa,ne biliyim çok tuhafıma gitti, çalışıyo olabilir ama candan bahsediyoruz kendi canı, hadi o gitti, sen yolladında o ana baba oğlum bu ne saçmalık demedi mi, bebeği sadece sen mi istedinde herkes senden fazla lohusa tribi yapıyo, anlamadım ben

yerinde olsam çok incinirim,panik atağım çoşar sanırım, yere batsın tatlısı,benim çocuğum olsa annemde kv de gelir ama 40.günde onları göndericem eşim tabiki bana yardım edecek, bu tabiki her gece onu uyandırıcam demek değil, ama o hissi almalıyım ondan,çok çok tuhaf

Allah yardımcın olsun canım da sen de uykusuz kalıyosun "ikinizin" çocuğu için. tek senin sorumluluğun değil ki. yanında olması gerekir en hassas zamanların.

annesine gitmesi yanlış, bari içeriki odada uyusun.

neyse moralini bozmak istemiyorum o yüzden susuyorum ama eşinle konuşabilrsn bu durumu, yanında olmasını özlediğni filan söyle ne bileym :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…