Eşim ona yetmediğimi söyledi

Diğer konuniza baktim. Imkani olmasina ragmen, sırf size eziyet olsun diye çöp içinde tek oda evde yaşamaya mahkum ediyor sizi.
Adamın çükü uğruna hastaliklar geçirip ameliyatlar olmuşsunuz. 10 senedir yüzlerce belki binlerce defa tecavüze uğramışsınız.
Adam nasil bu kadar sevişebiliyor diye sormak yanlış olur. Sen nasil hala bu adami seviyorsun diye sormak lazim

Sevgimi ?? Abla sen şakamisin hadi abi kafayı bel altiyla bozmuşta peki ya sennn??? Farkindamisin eşin evdeyken neredeyse giyinik dolaşmaya fırsatın yok ve hala yetemiyorsun , başlarım len böyle sevgiye ...

Ne giyinmesi adam onu da beğenmez sanki, hizmetçi, hemşire... Aboooo )))

Arkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.

Bana çok garip geldi ya görev gibi. Dur şurayı süpüreyim dur çamaşır atayım makinaya der gibi tövbe tövbe

valla güldük ettik de çok acı durumunuz.
umarım bu konu vesilesiyle farkına varmışsındır.
adamın sex dışında seninle hiçbir bağı yok.
paylaştığınız başka birşey yok.
çocuk bile istemiyor.
ve sen adam sırf başkasına gitmesin diye bedenini kullanmasına izin veriyorsun.
yazık geçen 10 senene.
boşansan seni seven değer veren biriyle tanışma yeni bir hayat kurma şansın olurdu. şimdiye evlenip çocuk sahibi bile olabilirdin madem istiyorsun.
Ya anlamadım bayan 30 eşi 44 yaşında ve 10 yıllık mı evliler. 20 yaşındayken 34 yaşında birisiyle mi evlenmiş ve bu adam ona tecavüz etmiş vs neden kimse bu bayanı kurtarmıyor

Size zayıfla diyor, 1 odalı eve mahkum ediyor, onun yüzünden kanser olup ameliyat olmak zorunda kaldınız, size şişme bebek muamelesi yapıyor ve siz hala seviyorsunuz.

Sizin durum şu;
Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar.

Demek ki eve çift maaş girse de, sinemaya, tiyatroya, cafeye gidip para harcamaya kıyamıyorsunuz ya da yetmiyor. Eşiniz para yerine sizi harcıyor.

Böyle evlilik olmaz.

Ya anlamadım bayan 30 eşi 44 yaşında ve 10 yıllık mı evliler. 20 yaşındayken 34 yaşında birisiyle mi evlenmiş ve bu adam ona tecavüz etmiş vs neden kimse bu bayanı kurtarmıyor

tecavüz yok yahu nereden çıkardınız.
gönül rızası ile kocasını başkasına kaptırmamak için sevişen bir kadın var.

Şimdi ben bu konuya ne ara geldim nasıl geldim derken her gün sex kısmını okuyunca bir yuh çektim

Back
X