- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
nasıl bir sevgi bu ya. sakın bir psikolojik hastalık olmasın.Sevdigimden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir sevgi bu ya. sakın bir psikolojik hastalık olmasın.Sevdigimden
Bi kere iltihap falan islemez ona.o zamanında hasta oldugumda zorlarsam acılır demiş insan.lavabo deligi muamelesi yaptı bana zamanında.
Sevgimi ?? Abla sen şakamisin hadi abi kafayı bel altiyla bozmuşta peki ya sennn??? Farkindamisin eşin evdeyken neredeyse giyinik dolaşmaya fırsatın yok ve hala yetemiyorsun , başlarım len böyle sevgiye ...Sevdigimden
Diğer konuniza baktim. Imkani olmasina ragmen, sırf size eziyet olsun diye çöp içinde tek oda evde yaşamaya mahkum ediyor sizi.Sevdigimden
Sevgimi ?? Abla sen şakamisin hadi abi kafayı bel altiyla bozmuşta peki ya sennn??? Farkindamisin eşin evdeyken neredeyse giyinik dolaşmaya fırsatın yok ve hala yetemiyorsun , başlarım len böyle sevgiye ...
Banlanmış
Tadinda banlanmakTüh, banlandı.
Neyse, tadında banlandı bari.
Arkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
Ya anlamadım bayan 30 eşi 44 yaşında ve 10 yıllık mı evliler. 20 yaşındayken 34 yaşında birisiyle mi evlenmiş ve bu adam ona tecavüz etmiş vs neden kimse bu bayanı kurtarmıyorvalla güldük ettik de çok acı durumunuz.
umarım bu konu vesilesiyle farkına varmışsındır.
adamın sex dışında seninle hiçbir bağı yok.
paylaştığınız başka birşey yok.
çocuk bile istemiyor.
ve sen adam sırf başkasına gitmesin diye bedenini kullanmasına izin veriyorsun.
yazık geçen 10 senene.
boşansan seni seven değer veren biriyle tanışma yeni bir hayat kurma şansın olurdu. şimdiye evlenip çocuk sahibi bile olabilirdin madem istiyorsun.
Valla bu nasıl rutinse iyiymiş.
... her sabah ve haftasonları hergün vay be ...
Esin cosmus bence daha ne olacakmış acaba ..yemeklerine şap at .
Ya anlamadım bayan 30 eşi 44 yaşında ve 10 yıllık mı evliler. 20 yaşındayken 34 yaşında birisiyle mi evlenmiş ve bu adam ona tecavüz etmiş vs neden kimse bu bayanı kurtarmıyor