Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurtulmak istediğine emin değilim.Şap atın yemeklerine çok ciddiyim. Bir üye de yazmış hergun azar azar diye. yap kurtul bacım
Bence aşırı hergün hergün ondan yılmışsınız hergün Kebab biyere kadar :)Arkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
Ben 29 eşim 44
Sevgiden mi? Sizin lafa güzel herhalde bir arSevdigimden
Bir üye eski konusundan okuyup yazmış bende var sandım tövbe olmasın zaten ama bu da olmasa iyi olur yatecavüz yok yahu nereden çıkardınız.
gönül rızası ile kocasını başkasına kaptırmamak için sevişen bir kadın var.
Bu konu ne olursunuz fake olsun, Allah korusun ve kimsenin başına vermesin.
Yaşlı biriyle evleniyorsun, sana tecavüz ediyor, her gün kullaniyor, hafta sonu günde iki kere kullaniyor, hiv bulaştırıyor, kanser ediyor, eve kapatıyor, hiç bir isteginize ve duygunuza önem vermiyor, saygı duymuyor, yetersiz diye aşağılıyor...
Doğruysa Allah yardımcınız olsun ve biran önce kurtulmaya çalışın.
Bence özleyin biraz birbirinizi bıkkınlık diye de bişey olduğunu unutmamak lazımArkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
Yorumlarda okumuştum ve konu sahibi yazdı sandımKonuyu yanlış okumuş olabilir misin ??
Zira kocası karısına tecavüz etmiyor , hiv bulaştırmayı hiç okumadım saydım :)
Bu yorumu hiv diye okumuşumEvlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım