Eşim ona yetmediğimi söyledi

Şap atın yemeklerine çok ciddiyim. Bir üye de yazmış hergun azar azar diye. yap kurtul bacım

Her sabah ve haftasonlari 2 kere olmasina ragmen yetmiyor ha.... düsününce kendi kocama acıdım.. yazik ayol adam cinsiyet degistereck nerdeyse hamileligimden oturu :KK48:

İnşaAllah bu konuları erkekler okumaz ,,''elin rutinine bak hele... diye eşlerinin başına ekşirler
25-gif.1318272

ayy yok artık hergün düzenli oluyor ve hala yetmediğini söylüyor
bence de sapıklık derecesinde hasta doktora gitmesi şart sen naparsan yap
çözüm bulamazsın bence hiç uğraşma böylesiyle dediğin gibiyse.

Arkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
Bence aşırı hergün hergün ondan yılmışsınız hergün Kebab biyere kadar :)

Eşinizin meslegi ne merak ettim doğrusu.bu arada sizde işten çıkın bari de tüm enerjinizi sevişmek için kullanın bari ne diyim.

Bu konu ne olursunuz fake olsun, Allah korusun ve kimsenin başına vermesin.

Yaşlı biriyle evleniyorsun, sana tecavüz ediyor, her gün kullaniyor, hafta sonu günde iki kere kullaniyor, hiv bulaştırıyor, kanser ediyor, eve kapatıyor, hiç bir isteginize ve duygunuza önem vermiyor, saygı duymuyor, yetersiz diye aşağılıyor...

Doğruysa Allah yardımcınız olsun ve biran önce kurtulmaya çalışın.

Her gün oluyorsa özlemezsiniz ki birbirinizi.ne anlamı kalır öyle.günlük rutin işler gibi , ne bileyim görev gibi.

Biraz özlem olmalı ilişkinizde.hem iyi enerji buluyorsunuz gerçekten.çalış çabala, eve gel yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken kendimi yatağa zor atıyorum ben.Sizin işiniz çok zor.

Maşallah zaten yapacağını yapıyor daha ne istiyor. Bence siz genç olduğunuz için yani işte ben yaşlı değilim diye kendini kanıtlıyor ileride çökecek siz onu bu psikolojiye koymayın diye o yapıyor gibime geldi.

Bu konu ne olursunuz fake olsun, Allah korusun ve kimsenin başına vermesin.

Yaşlı biriyle evleniyorsun, sana tecavüz ediyor, her gün kullaniyor, hafta sonu günde iki kere kullaniyor, hiv bulaştırıyor, kanser ediyor, eve kapatıyor, hiç bir isteginize ve duygunuza önem vermiyor, saygı duymuyor, yetersiz diye aşağılıyor...

Doğruysa Allah yardımcınız olsun ve biran önce kurtulmaya çalışın.

Konuyu yanlış okumuş olabilir misin ??
Zira kocası karısına tecavüz etmiyor , hiv bulaştırmayı hiç okumadım saydım :)

Konu sahibi neden banlanmış.konu gercek görünüyor.Ayrıca bazı arkadaslar konuyu baska yere cekmişler tecavüz hiv vs olmamıs seyler yazmıslar.konu sahibi cevap yazsa cok iyi olur.

Arkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
Bence özleyin biraz birbirinizi bıkkınlık diye de bişey olduğunu unutmamak lazım

Konuyu yanlış okumuş olabilir misin ??
Zira kocası karısına tecavüz etmiyor , hiv bulaştırmayı hiç okumadım saydım :)
Yorumlarda okumuştum ve konu sahibi yazdı sandım :110: konu sahibine çok üzülmüştüm ama simdi siz diyince baktımda, konu sahibi yazmamis:oops:

Evlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım
Bu yorumu hiv diye okumuşum

Son düzenleme:
Back
X