• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim...onerilerinizi bekliyorum

Bonbonummm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
91
39
18
30
Arkadaşlar eşimin yalanini yakaladim hemde inkar edemeyeceği bi şekilde beni kandırıp arkadaşlarıyla bi plan yapip eğlenmeye gidecekmis msjlarini gördüm açık bi şekilde bana bi şekilde bisey bulup gideceğine dair mesjlar filan. Neyse bu ne dedim e gittim mi sanki dyo konuşmuyorum onunla bu kadar yaptığının üzerine oda benimle konuşmuyor sanki hatali benmisim gibi cok sinir oldum. Rahatsızdı dun biraz üzerine örtü attim buna rağmen bitki hazirladim hazirladigim bitkiyi icmemis ya anlamıyorum cokmu aptalım. Cok kizdim kendime keske üzerine dusmeseydim diye. Her kavga sonrasi kin tutamıyorum ve ben konuşuyorum tekrar. Cok yanlış yaptığımi düşünüyorum. Alışmış simdi nasilsa kendi konuşacak fikri edinmiş olabilir mi sizce? Nasil bi yol izlemeliyim lutfen yardım...

Arkadaşlarıyla gideceği eğlencelere izin verirseniz yalan söylemek zorunda kalmaz...

Evlilikte bile bireylerin kişisel bir alanı olabilmeli, sende arada kız arkadaşlarınla plan yapabilirsin.

Ayrıca hem küsen hemde barışmaya çalışan sen olursan, kendi içinde çelişen biri gibi gözükürsün, değerin olmaz

Arkadaşlar eşimin yalanini yakaladim hemde inkar edemeyeceği bi şekilde beni kandırıp arkadaşlarıyla bi plan yapip eğlenmeye gidecekmis msjlarini gördüm açık bi şekilde bana bi şekilde bisey bulup gideceğine dair mesjlar filan. Neyse bu ne dedim e gittim mi sanki dyo konuşmuyorum onunla bu kadar yaptığının üzerine oda benimle konuşmuyor sanki hatali benmisim gibi cok sinir oldum. Rahatsızdı dun biraz üzerine örtü attim buna rağmen bitki hazirladim hazirladigim bitkiyi icmemis ya anlamıyorum cokmu aptalım. Cok kizdim kendime keske üzerine dusmeseydim diye. Her kavga sonrasi kin tutamıyorum ve ben konuşuyorum tekrar. Cok yanlış yaptığımi düşünüyorum. Alışmış simdi nasilsa kendi konuşacak fikri edinmiş olabilir mi sizce? Nasil bi yol izlemeliyim lutfen yardım...

Yanlış anlama sen sordun diye yazıyorum

Lütfen ban yemeyim nolur

Evet aptalsin

E ilgilenmeyin madem bırakın uzatıyorsa uzatsın, canınız sıkılırsa da bi cinnet herşeyi çözer 😈

Yalan çok ağır bir kabahat bence. Buna rağmen o üste çıkmış, siz de üstünü örtüp çay hazırlayarak adım atmışsınız bile. Annesi değilsiniz siz, ne kadar hasta olsa da bunları kendisi yapabilir. Üstelik size karşı hatalı. Aldatma durumu yoksa, buluşma kadınlarla falan değilse ben olsam burnunu sürterdim. Aldatma planıysa zaten affedilmez. Öte yandan ben kendi evliliğimden yorumluyorum ama neden yalan söyleme gereği duyduğunu ve sizin mesajları nasıl yakaladığınızı merak ettim. Eşinizi aşırı kısıtlar mısınız?

Bence saygılı olun bırakın gitsin demekki ne kadar sıkıp kadıyorsunkş adam gizli gizli yapıyor ne gerek var rahat bırakın

hayatım gizlemene gerek yok gidip tatilini yapabilirsin arkadaslarınka gezebilirsin sen benim kocamsın aşık oldugum evin olan adama güvenmeyeceğim kime güvenicem diyeceksin.. aldatan hertürlü aldatır kasmak sıkmakla olmaz

İzin vermediğiniz için yalan söylemiş olabilirmi?

Bekleyecektiniz,gitmeye kalkisinca agzina gozune .... yapacaktiniz ki ,
O zaman daha iyi olurdu,ilgilenmeyin usyune dusmeyin,sizi manuple ediyor,hatali sizmis gibi davranarak
Cocugunuz yoksa bosanmayi düşünün, guvenilmez adam

Neyse bu ne dedim e gittim mi sanki
Bu şekilde sıkıştırıp sindirdiğiniz adamlara saygı duyuyor musunuz merak ediyorum...

İlişkiniz saygı-sevgi değil korkutma ve sindirme üzerine kurulu....

Eşiniz 40-50 yaş aralığına geldiğinde korkun ondan, bu yaptıklarınızın intikamını fazlasıyla alacak çünkü

Eşinizin arkadaşlarıyla vakit geçirmesine izin veriyor musunuz ? Yoksa genelde kızıp tartışıyor musunuz ? Size söyleseydi olur mu derdiniz hayır mı ?

Arkadaşlar eşimin yalanini yakaladim hemde inkar edemeyeceği bi şekilde beni kandırıp arkadaşlarıyla bi plan yapip eğlenmeye gidecekmis

Bu konuda eşimin hiç yalanını yakalayamam

Zira arkadaşları ile eğlenmeye gidecekse söyler ve gider, bana neden yalan söylesin ki

Hem de hadi size yalan söyledi bunu bir de açıkça arkadaşlarına söylüyor, eşime bir yalan uydururum da gelirim diye yani eşinizin tüm arkadaşları da sizden izin alamadığını biliyor

Önce bu konudaki sıkıntıyı karşılıklı konuşarak çözün sonra yalanı ve gereksiz yere küsüp gereksiz yerde barışmaları

aaaa bak bir olay geldi aklıma

bir gün kapı çalmış babam açmış

60 yaşında emekli adam

apartmanın küçük çocukları, ne var demiş, biz sizde oynamaya geldik demişler

babam demiş bizim çocuğumuz yok, evde sadece ben varım, oyuncak falan da yok

şöyle bir bakıp iyi demiş gitmişler

muhtemelen apartmanda bunlar birbirlerinin evine girip çıktıkları ama annem babam yaşlı olduğu için onların evine gitmedikleri için merak etmiş gelmişler

düşünsenize aman ne olacak oynasınlar diye alsa çocukları, birine bir şey olsa ya da o masumane sevse, bir şeyler verse sonra biri anlatsa şuradaki dedeye gittik, bizi sevdi, şeker verdi diye

rezillikten kurtulamazdı

o nedenle kamu spotu kimsenini evine çocuğumuzu yalnız göndermediğimiz gibi kimsenin çocuğunu da almıyoruz

bir anı da benden

komşunun kızı kapıyı çaldı, size oynamaya geldim dedi

annen dedim işte dedi, sana kim bakıyor, anneannem, izin verdi dedi

aldım içeri, annesini arayayım diye girdim odaya, kapı çaldı anneanne gelmiş

o annesini aramış, o da git bak belki evde bile değildir demiş

anneanne izin falan vermemiş, ben gidiyorum annem bir şey demez deyip gelmiş

tamam görüşüyoruz vs de genelde birlikte aşağıda oynarlardı böyle evlere gitme huyu yoktu ama o gün gelmiş

yani çocuğa güven olmaz ki bu anlattığım 5 yaşında dahi yoktu, herkese ayrı ayrı makul gerekçeler uydurmuş

Amma yüklenmişsiniz kadına.
Eşi olacak adam da onu kısıtlayacak kadınla evlenmeseydi madem? Ya da alsın karşısına konuşsun? Yalan söylemesi tercih. eşine saygı duymuyor.

Konu sahibi tavır alacaksanız tam alın. Gidip konuşmayın.

Arkadaşlarıyla gideceği eğlencelere izin verirseniz yalan söylemek zorunda kalmaz...

Evlilikte bile bireylerin kişisel bir alanı olabilmeli, sende arada kız arkadaşlarınla plan yapabilirsin.

Ayrıca hem küsen hemde barışmaya çalışan sen olursan, kendi içinde çelişen biri gibi gözükürsün, değerin olmaz
Benim kendi alanim diye bisey yok onun görüşünde sosyallesmem onu sinirlendiriyor buraz sosyalessem hemen takildigim insanlara bi kılıf bulur. Hic öyle sikmam inanin gecenin bi yarisi bi arkadaşım aradi drr cikip gittigi olur asla arayip rahtsz etmem ama bu kadar bırakmama rağmen ne bilin iste😡

Back
X