Eşim Öpmeyi Sevmiyor

Sigara içiyor musun mesela? Diş konusuna katılıyorum . Çürük bir diş konuşurken bile koku yapabiliyor karşı tarafta . Bayan bir iş arkadaşımızdan bu konuda rahatsızdık mesela. Konuşurken kaçıyorduk. Sevgilisi/eşi ne çekiyordu kim bilir ? :KK43:
Benimde eşim sigara içer oyuzden optumu kisakesiyorum sigara kokosundna tadından tiksiniyorum dişlerini fircala ağzını yika öyle gel diyorum 😁ama o dediğimi yapmiyo bende yüzüne vuruyorum sigara kokuyor diyom onunda zoruna gidiyor uzun surmuyo zaten
 
4 bucuk yillik evliyim,1 yilda nisan dönemimiz oldu. Bu sureclerde asla opusmedik. Cunku ben aslaa sevmiyorum,huylandigim icin te sevgiliyken soylemis anlayis gostermesini rica etmistim. Hiçte zorlamadı. Bazi huy ve takintilarim var biride bu.
Eşinizin bu durumu kabul etmesi sizin normal olduğunuzu göstermiyor . Öpüşmek en güzel ve en doğal duygu aktırımıdır ..içgüdüseldir.. sizin bunu sevmemenizin altında yatan nedenleri sorgulamak lazım ?
 
Back
X