- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde eşim sigara içer oyuzden optumu kisakesiyorum sigara kokosundna tadından tiksiniyorum dişlerini fircala ağzını yika öyle gel diyorumSigara içiyor musun mesela? Diş konusuna katılıyorum . Çürük bir diş konuşurken bile koku yapabiliyor karşı tarafta . Bayan bir iş arkadaşımızdan bu konuda rahatsızdık mesela. Konuşurken kaçıyorduk. Sevgilisi/eşi ne çekiyordu kim bilir ?![]()
Tebrik ederim konumu hortlattıgınız içinÇok tatlısınız![]()
Aaa Astoria evlendin mi? Tebrik ederim, hayırlı olsun.Ay ne çok bıkan varmış, ben hiç bıkmıyorum Covid falan dinlemiyorum bazen.Evliliğimizin yılı dolmadığı için mi acaba, zamanla ben de bıkacağım belki.
10 yıllık evlilikten sonra uzatma sadede gel modunda mı olunuyor acaba ya da bazen hiç gelsin istemiyorsun asjdjd.
Aaa Astoria evlendin mi? Tebrik ederim, hayırlı olsun.
Eşinizin bu durumu kabul etmesi sizin normal olduğunuzu göstermiyor . Öpüşmek en güzel ve en doğal duygu aktırımıdır ..içgüdüseldir.. sizin bunu sevmemenizin altında yatan nedenleri sorgulamak lazım ?4 bucuk yillik evliyim,1 yilda nisan dönemimiz oldu. Bu sureclerde asla opusmedik. Cunku ben aslaa sevmiyorum,huylandigim icin te sevgiliyken soylemis anlayis gostermesini rica etmistim. Hiçte zorlamadı. Bazi huy ve takintilarim var biride bu.