Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar esim oyun bagimlisi sevgliykende oyleydi.o zamanlar dert etmiyordum ayni evin icine girince anlasiliyormus. Artik yemegini bile oyun oynarken yemek istiyor.sizlerde boyle bir durum varsa nasil aştınız. 10 yildr bu sekilde.tanisali 10 yil oldu. Öncesinde boyleymis
Sevgiliykende biliyormuşsunuz adamı.
Size yalan söylememiş ki...
Bu durumda yapılacak tek şey var alıp karşınıza konuşmak. Ama anlayacağını sanmıyorum.
Keşke bu bağımlılığı düzeltirim kafasıyla evlenmeseydiniz.
Benim eşim de sonradan bağımlı oldu sinir krizleri geçiriyodum ama nafile. Saldım artık buda onun hobisi dedim kabullendim mecbur tabi dışarı çıkmama ve evdeki işlere yardım etmeme durumu yok bizde
Kizlar esim oyun bagimlisi sevgliykende oyleydi.o zamanlar dert etmiyordum ayni evin icine girince anlasiliyormus. Artik yemegini bile oyun oynarken yemek istiyor.sizlerde boyle bir durum varsa nasil aştınız. 10 yildr bu sekilde.tanisali 10 yil oldu. Öncesinde boyleymis
Benim eşim de sonradan bağımlı oldu sinir krizleri geçiriyodum ama nafile. Saldım artık buda onun hobisi dedim kabullendim mecbur tabi dışarı çıkmama ve evdeki işlere yardım etmeme durumu yok bizde
Biz hafta da bir gun disari cikiyoruz bazen 2 haftada bir gun. Bende kabullendim gibi eskisi gibi sinir olmuyorum . Bizimkisi bazen sabaha kadar oynayip uyumadan ise gidiyor .ev iside yapmaz. Daha bir defa cay bile demlemedi. Ama suan ben çalışmadığım icin dert etmiyorum.evde tum gun bosum kendim yapıyorum vaktim cok.ama yapanlarada ozenmiyor degilim
Oyun aralarinda gelip sarilir gider. Derdim oldgunda dinler .ama bir aksam boyunca yarim saat ancak oturuyoruz gerisi oyun uyuyana kadar. Hergun en az gece 3 e kadar oynar
Benim kocamda oyun bağımlısıda bu kadar aşırı değil.oyun oynarken. Onun arkasında bulunan yatakta vakit geçiriyorum telefonla. Bazen laf atıyorum konuşmak için. Tartışma konusu açıyorum hem oyun oynar hem konuşur. Oda dan gidip başka yerde oturmamı istemez.
Bir kaç saat önce şöyle bi teklifke geldi :) bir tane daha bilgisayar alsak beraber online oyun oynar mıyız diye olur dedim
Bu arada tuvalette bile telefonda oyun oynayan kocam var. Bi yerde beklerken mutlaka sıkılır açar.