Merhaba arkadaşlar
iki senelik evli ve 5inci ayımda hamileyim. Annemlerden cok uzak oturduğumuz icin fazla görüşemiyorum onlar ile de...
Eşim gecen sene evimize bilgisayar aldığından beri neredeyse her hafta en az bir defa bilgisayar yüzünden kavga ediyoruz.
Işe gidip geliyor yemeğini yiyip bilgisayar oynamaya kapatıyor kendisini odaya. Arada bir tuvalete yada sigara icmeye cıkınca anca görüyorum yüzünü.
Kendisine sorarsanız hep hic oynamadığı bir gün bulur gelir onu söyler size bilmem hangi gün hic oynamadım ki niye bu kadar kızıyorsun diye.
Yarım sene önce işimden ayrıldım ve şu an da hamileyim diye yeni bir iş de aramıyorum. Haliyle sıkılıyorum evde ve başkalarını görünce eşleri ile gezerken ister istemez kıskanıyorum ve hayatım boşa geciyomuş gibi hissediyorum

.
Dün dedim yetti artık.. o uyuduktan sonra gittim bilgisayarın elektrik kablosunu cıkarıp sakladım. Bugün kardeşine gidicektik yeni taşındılar diye. Kabloyu sakladığımı anlayınca sinirkrizleri gecirdi ve kavga ettik yine. Sonuc: Kardeşine yanlız başıma gittim hem kafa dağıtmak icin hemde üc haftadır erteliyoruz ayıp olmasın diye.
Şimdi sorum şu: Benzer sorunlar yaşamış arkadaşlar var mı aramızda? nasıl baş ettiniz bu illet ile? psikolojim ha bozuldu ha bozulcak gercekten artık tahamülüm kalmadı acil yardıma ihtiyacım var