• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim oyun bağımlısı

Belli ki siz de sorunları nasıl çözeceğinizi anlamamışsınız bunca zaman.

Konuşup ortak geçirilecek zaman ve kişisel zaman ayrımı yapmanız gerektiğini anlatabilirdiniz ama öyle görünüyor ki ilk tepkinizden itibaren yanlış davranmışsınız ki geri tepmiş.

Çözemiyorsanız da bir ilişki terapistine gidin bence, böyle ikili inatlaşmalarla iyi yerlere gitmez bu evlilik
ilk tepki değil ki... ne tepki vereceğimi şaşırmış durumundayım ne denediysem olmadı cünki..

Benim eski eşimde de vardı bu problem eve gelir geldiği gibi eline tablet alıp başlardı pubg atmaya. Neden bu kadar fazla oynuyorsun dediğimde de orada level atladıkça kendimi iyi hissediyorum diyordu. Bildiğin bağımlılıktı yani seviyesi düştükçe stres oluyordu ve eminim çocuğum olsa onunla da ilgilenmezdi bazen tartışırdık küser odada otururduk o da tableti alıp oyun oynar umursamazdı şimdi boşanıyorum kurtuluyorum.

Benim eski eşimde de vardı bu problem eve gelir geldiği gibi eline tablet alıp başlardı pubg atmaya. Neden bu kadar fazla oynuyorsun dediğimde de orada level atladıkça kendimi iyi hissediyorum diyordu. Bildiğin bağımlılıktı yani seviyesi düştükçe stres oluyordu ve eminim çocuğum olsa onunla da ilgilenmezdi bazen tartışırdık küser odada otururduk o da tableti alıp oyun oynar umursamazdı şimdi boşanıyorum kurtuluyorum.
boşanmaya gelmez umarım onun haricinde hic bir sorunumuz yok cünki :(

Sizin dediğiniz gibi günde bir saatliğine bile olsa bişeyler yapsak yine bu kadar batmicak gözüme..
misal vereyim dün ettiğimiz kavganın nedeni, işten saat 5 gibi geldi ve yanımda yarım saat fln anca oturdu.. tv izliyerek koltukta uzanıyordum azcık hamilelikten dolayı cok yorgun düşüyorum cünki..
sen uyuyosun yine bahanesi ile cıktı yine odasına.. saat 11e kadar full oyun oynadı! uyumuş olsam gercekten hadi neyse dicem ama yorgunum diye uzandım sadece bunu da bahane etti kendine...
Burda aslında sizinle oturmak , muhabbet etmek istemiyor o yüzden oyuna sarılıyor. Alışık değil sizinle konuşmaya , dertlerinizi dinlemeye. O yüzden ona iş verin. Örneğin eve süpürge mi tutulması lazim, eşiniz yapsın. Bırakın bulaşıkları o yıkadın . Market alışveriş listesi verin , biraz sor bir liste olsun sürekli sizi arayıp biseyler sormak zorunda kalsin. Buzluğa biseyler atmak lazım. Doğumdan sonra uğraşmayın , onları hazırlatin. Adamı boş bırakırsanız , sizinle muhabbet etmek istemiyor o kesin. Bari işe yarasın. Hem o çalışırken biseyler söylersiniz o cevap verir , böylece az da olsa konuşursunuz. Boş vakit bırakmayın ona. Bebek doğunca da sürekli darlayin. Al gazını çıkar , benim uyamam lazım. Mutfağı toparla falan.

Boş insan işidir öyle saatlerce oyun oynamak. Kimse şimdi çıkıp da oyun oynayan erkek güzellemesi yapmasın bana. Evli barklı yakında baba olacak adam oyun konusunda abartma lüksüne sahip değildir. Kocalık, babalık vasfını ihmal ediyor adam. Bunun da savunucuları var o yüzden diyorum hiç alıntı falan yapmasın o boş işler savunma bakanları.

Konu sahibi ben sizi haklı buldum.

Merhaba arkadaşlar
iki senelik evli ve 5inci ayımda hamileyim. Annemlerden cok uzak oturduğumuz icin fazla görüşemiyorum onlar ile de...
Eşim gecen sene evimize bilgisayar aldığından beri neredeyse her hafta en az bir defa bilgisayar yüzünden kavga ediyoruz.
Işe gidip geliyor yemeğini yiyip bilgisayar oynamaya kapatıyor kendisini odaya. Arada bir tuvalete yada sigara icmeye cıkınca anca görüyorum yüzünü.
Kendisine sorarsanız hep hic oynamadığı bir gün bulur gelir onu söyler size bilmem hangi gün hic oynamadım ki niye bu kadar kızıyorsun diye.
Yarım sene önce işimden ayrıldım ve şu an da hamileyim diye yeni bir iş de aramıyorum. Haliyle sıkılıyorum evde ve başkalarını görünce eşleri ile gezerken ister istemez kıskanıyorum ve hayatım boşa geciyomuş gibi hissediyorum 🙄.
Dün dedim yetti artık.. o uyuduktan sonra gittim bilgisayarın elektrik kablosunu cıkarıp sakladım. Bugün kardeşine gidicektik yeni taşındılar diye. Kabloyu sakladığımı anlayınca sinirkrizleri gecirdi ve kavga ettik yine. Sonuc: Kardeşine yanlız başıma gittim hem kafa dağıtmak icin hemde üc haftadır erteliyoruz ayıp olmasın diye.
Şimdi sorum şu: Benzer sorunlar yaşamış arkadaşlar var mı aramızda? nasıl baş ettiniz bu illet ile? psikolojim ha bozuldu ha bozulcak gercekten artık tahamülüm kalmadı acil yardıma ihtiyacım var 😒
Ilk once ailesinin olduğunu, ilk vazifesinin eşini mutlu etmek olduğunu anlamayan kendinde suç gormeyen insana ne yapsan çok zorlanirsin. Insan birazcik hatasinin farkina varir. Evliliği guzelleştirmek için çaba harcar. Çocuk olunca da sesden kaçar. Bagirarak falan kavgali konuşmayin. Sakince seninle konuşmak istiyorum soyle. Al karşina sakince karşi karşiya konuş. Biz evliyiz benim de senden beklentilerim var. Hamilelik psikolojisi zaten çok zor. Surekli insan ilgi istiyor ama sen bana o ilgiyi vermiyorsun. Gun içinde benden çok oyundaki karakterleri goruyorsan sorun yok mu bunda? Boyle yaptilca ben başkalarinin hayatlarina ozeniyorum. Evliliğimi başka evliliklerle kiyasliyorum. Arkadaşlarimin eşlerin hanimlariyla heo birlikde gezmelere giderler guzel vakit geçirirler bense artik bikmiş durumdayim. Bir eş olarak duyarsiz mi kalacaksin benim bu durumuma? Neyse boyle bir konuşma yap. Anlar herhalde azacik da olsa

Back
X