Eşim özel günleri önemsemiyor. :'(

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Kızlar çok mutsuzum, başlıktanda anlaşılacağı gibi eşim ne doğum günü, ne yıldönümü hiç bir özel günümüzü önemsemiyor.:1no2: Böyle bir huyu var ve ben bu huyundan nefret ediyorum. Değişik sürprizler yapsın beni şaşırtsın, bir kere şık bir yere yemeğe götürsün istiyorum ama maalesef oralı olmuyor. Seni çok seviyorum ama beceremiyorum sürprizleri, hoşlanmıyorum diyor. Bende tam aksine ara sıra şımartılmak istiyorum. Sizce çok şey mi istiyorum? Yarın evliliğimizin 1. yılı ama onda tık yok hatta akşamına halı saha maçı ayarlamış arkadaşlarıyla oraya gidecek.:çok üzgünüm: Üf çok mutsuzum.senağlamasenağlamasenağlama

tabiki de çok şey istemiyorsun canım
ama bazı insanların huyu bu
olmayınca olmuyor
ama en azından 1 yılınızda halı saha macına gıtmek yerıne sızınle evde olabılırdı

vallahi hayatım bu adam eminim ki çıkarkende böyleydi yani sonradan olmadı.bundan çok rahatsız olacaksan evlenmeyeceksin.evleniyorsan da bunları göze alacaksın.kadınlar evlendikten sonra değiştireceklerini snaırlar bu tarz şeyleri önemsemeden evlenirler ama ilerde de sorun ederler bu da bana çok saçma geliyor.benim erkek arkadaşım da bilmez.bana bir çiçek almış öğretmenler gününde buluştuğumuz yerde çiçekçilere o kadar yakın ki resmen vermedi al şunu elimden diye üzerime fırlattı.öyle hediye sürpriz hiç anlamaz.ama ben bunları önemsemiyorum evlenince de beklentiye girmem.emin ol o adamın yapısı o.onu öyle kabul edip kendini üzmeyeceksin.sonuçta adam hediyeler alır sürprizler yapar ama kırıcıdır geçimsizdir daha önemli dertler vardır.bunlara takılma onun güzel yönlerini görmeye çalış.kadınlarla erkekler duygusal yapı bakımından çok farklılar snein düşündüklerini düşünüp yapmasını asla bekleme.böyle erkek emin ol çok az.

Zorlamıyorum ki konuşuyorum, yılda bir kez olan şeyler bunlar her gün değil ki bir gün beni mutlu etmesi çok mu zor. Ufacık bir pasta alsa gelse ne biliyim üstüne fotoğrafımızı bastırtsa evde başbaşa kutlasak gık demem. Pahalı hediyeler istemiyorum ama arkadaşlarıma çok özeniyorum. Bende değer verildiğimi hissetmek istiyorum. Arkadaşlarımın eşleri, sevgilileri neler neler yapıyor. Bizimki çıkmaya başladığımız ilk yıllardan beri böyle. Yapısı bu desemde yapamıyorum. Çok takıyorum kafaya. Ayrılmayı bile düşündüm böyle bir sebepten. Belki saçma gelicek, ufak bir sebep gelicek ama çok üzülüyorum önemsememesine.

böyle birşey için insan boşanmayı düşünür mü canım:1shok:
erkeklerin çoğu böyle özel günleri pek önemsemezler
sende canını sıkacağına sürekli hatırlat doğum günümde şunu istiyorum evlilik yıldönümümüzde dışarda yiyelim gibilerinden
benim eşimde pek önemsemez ama ben böyle yapıyorum canım sende deneyerimseniben

benim kocada böyle bildiğin odun hiç romantiklik yoktur.:mymeka:hiç önemsemez böyle şeyleri

Üzülmeyin ne olur bazı erkekler maalesef böyle oluyorlar onlar için önemsiz biz kadınlar için önemli olan özel günleri nedense pek dikkate almıyorlar..
Dışarıda yemek yemek yada hediye alınmasını beklemek biz kadınların beklentisi aslında.
Ama yanağa kondurulan bir öpücük seni seviyorum demesi en güzel hediye bence..
Eşiniz madem önemsemiyor sizde çok kafanıza takmayın onu öyle kabu edin..

Size bir ömür boyu mutluluklar dilerim inşallah çok mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim a.s.

canım huy işte adı üstünde.olmayınca olmuyor,çok da takma kafana seni seviyo mu değer veriyo mu önemli olan bu bence,evet biz kadınlar azıcık romantizmden her zaman hoşlanırız ama yoksa sırf bu yüzden huzurunu bozmaya değmez...

bazi erkekler kadin soylemeden herseyini dusunuyor.onlarda cok az..keske sevgiliyken yavas yavas ogretseydin.simdi daha kolay olurdu hersey..bence yine de gec degil.yapamiyorum diye biseyi de kabul etmiyorum istedikleri zaman gayette duzgun herseyi dusunup,yapiyorlar.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum.Benim eşimde çok farklı sayılmaz evlendiğimizden beri yaptığı tek sürpriz evlilik yıldönümümüzdeydi.Ben birlikte olmayacağımız için 2-3 gün önce nikahlandığımız gün ona süper bir sürpriz hazırlamıştım.Birazda onun geri dönüşümü oldu ama çok mutlu olmuştum.Onun dışında öyle hediye almak doğum günü sürprizi falan hiç görmedim.Aynı gün doğum günümüz ben hazırlarım.Sürprizleri ben yaparım.Ondan öyle bir beklentim olmadan yapıyorum artık.Belki bir gün canı isterde yapar kimbilirbilmiyorumkismile...
Ha bu arada nişanlılığımız kısa sürdü ama çok ince düşünürdü herşeyi.Hatta evlendikten sonrada yapmak isteyipte yapamadıklarını anlatmıştı ama onların hiçbiri faaliyete geçmedi.

ınsan zaten günleri önemsemez, eşini önemser, onun doğduğu zamanı önemser, beraber hayata adım attıkları zamanı önemser. Ve bu günlerde biraz önem göstermek insanı yormaz, ama düşünemiyorlar. ışlerine de öyle geliyor heralde. Bana kalırsa, eşinizin söyledikleri bahane, özel günleri sevmiyormuş filan. Kimse günleri sevmez ama eşini sever, eşi için birşeyler yapar.

Ama yok illa ben önem vermiyorum diyorsa da, yapacak birşey yok, kabulleneceksiniz ya da başka yollar deneyeceksiniz. Sizde kendinizden ödün vermeyeceksiniz, onun günlerini önemsemeyecksiniz ya da tam tersine siz ona özellikle hediye alacaksınız. Hatta kendi doğumgününüzde ona hediye alıp, doğum gününü kutlayabilirsiniz. Benim doğumgünüm değil diyecektir heralde, sizde benim doğumgünüm ya dersiniz. Tabi bunlar her eşte farklı etki gösterir, tek bir doğru yok bu anlamda, siz eşinizi daha iyi bilirsiniz, ne yöntem uygulayacağınız size kalmış.

eşim yılın kocası ödülünü sadece bu eksikliğinden dolayı kaybeder
o denli iyi ve yardım severdir
fakat iş özel günlere geldimi hiç birşey yapmaz
ha unutmaz ama öyle süpriz yapayım şaşırtayım sevindireyim yok çok bekledim çok istedim ama olmadı hiç
daha geçen gün evlilik yıldönümümüzdü
olduğunu da biliyordu
ben ona gidip bi gömlek aldım
çok sevindi ne gerek var dedi filan
ama bana bu günlerin hiç bir geri dönüşü olmaz
ne kadar beklesem de
ha evlenmeden önce de böyle değilmiydi derseniz
8 ay nişanlı kaldık ama sadece evleneceğimiz hafta yanyana geldik
18 saatlik yol vardı aramızda
ne kadar özensemde varsın tek eksiği bu olsun diyorum
napalımm

herkesin huyu farklı a.s ben de özel günleri kutlamaktan hiç hoşlanmam eşim hediye getridiğinde zoraki seviniyorum hep sahte gülümseme oluyor yüzümde eşimi seviyorum ama özel günleri kutlamak saçma geliyor
sende bir gün o günü kutlamak istemiyorum hergün değer vermesi saygılı olması daha önemli
ilk evlilik yıldönümünde utana sıkıla çiçek getrmişti :1shok:tabi çiçekleri gazete market torbalarında getirdi hoşnut olmadım zoraki şeylere gerek yok içinden geliyorsa yaparsın gelmiyorsa yapmazsın
evlilik ldönümünü kutlamaz başka birgün başka faaliyet yaparsınız başka şeyler paylaşırsınızyerimseniben ağzından çıkan tatlı bir söz bile yeter

canım üzüntünü anlıyorm...
önemlıdır tanı yıldonumlerı yaşgünleri...
yarın biz kutlasak olurmu:)
gönlünü alamayız ama elımızden de baska bısı gelmez..:)

Canım nolur üzülme, malesef böyle erkeklerde var.
Ama birde şöyle düşün, sevdiğin adamla evlisin, onunla berabersin, sağlığınız yerinde.
Tabiki de çok şey istemiyorsun ama zorlada olmuyor bu işler malesef,
hem benim anladığım kadarıyla sen öyle illa hediye alsın falanda demiyorsun ki bence doğru olanda bu, yani bir öpücük bir Seni seviyorum yeterde artıyor..

İnşallah yarın halı saha yerine yanında olur, başbaşa güzel bir gün geçirirsiniz inşallah.

Şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, ömürboyu mutluluklar dilerim a.s.

bazı erkekler hoşlanmaz bu tip şeyleri yaşayışı ortamı çevreside etkili yani böle şeyler görmemişse etrafında yoksa öle alışmıştır umursamaz ama bu yüzdende küslük olmaz onun yapısı öle bak öncedende öleymiş sende öle kabul etmişsin bence fazla bişi bekleme bu konuda eşinden ısrarcıda olma yaparsa yapar yapmazsa yapmaz zorla olmazki içinden gelicek belki yıl dönümüzünü hatırlar sana süpriz yapar inşş halı sahıda dümendir belki bu erkeklere akıl sır erdirilmiyo valla

aynen katılıyorumvereliniortak

Bazı erkekler böyledir işte.Hediye almaktan ibaret görürler böyle özel günleri...

Oysaki hediye almak da şart değildir.Bir çift güzel söz söylese bile makbuldür ,ama gel gör ki erkeklere bunu anlat.

Senin eşin de bu erkeklerden işte.

Kafaya takma dicem ama takmadan da yapamaz insan...Onun huyu bu demek ki,üstüne gitme boşver kutlamazsa sen de kutlama onunkini sakın.

Erkekler genelde özel günler konusunda biz bayanlar kadar hassas değiller malesef...
Ama yıldönümünün akşamına maç ayarlamak da büyük kabalık doğrusu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…