Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma şunu çok merak ettim.hani günleri sevmiyor,sürpriz sevmiyor ya,bunu annesine de yapıyor mu?yani mesela anneler gününde annesine hediye alıyor mu?eğer alıyorsa günleri değil seni önemsemiyor,mutlaka ciddi ciddi oturup konuşmalısın bu konuyu onunla,ha yok annesine de aynı davranıyorsa o zaman gerçekten kusura bakma ama eşinin biraz yontulması lazım...ben böyle şeylere pek takılmam,mesela sevgililer günü gibi günlere.ilk senemizde çıkarken hediye almıştı,sevmediğim halde bende aldım ona hediye.ama o zaman söylemiştim 2. senemize girersek inşallah lütfen hediye alma,benim için bugün sadece ticari amaçla uydurulmuş birgün diye..çiçekle buluşmaya gelmesini hiç istemezdm mesela,ama benim aşkım bunada çare buldu,işyerime ummadığım anlarda çiçek gönderirdi...
Ya bnim esim ilk dogum gunumu hatirlamadi bende o zamanlar 19 yasindayim cocugum yani. Sonra uzuldum haliyle saat 23 te eve geldi baktim hala tik yok dedim ki sagol tesekkur ederim askim ne icin ddi dogum gunum ve iyi ki dogdun bile demedigin icin esimde olur mu askimm yaa surprizi maf ettin dediKızlar çok mutsuzum, başlıktanda anlaşılacağı gibi eşim ne doğum günü, ne yıldönümü hiç bir özel günümüzü önemsemiyor.:1no2: Böyle bir huyu var ve ben bu huyundan nefret ediyorum. Değişik sürprizler yapsın beni şaşırtsın, bir kere şık bir yere yemeğe götürsün istiyorum ama maalesef oralı olmuyor. Seni çok seviyorum ama beceremiyorum sürprizleri, hoşlanmıyorum diyor. Bende tam aksine ara sıra şımartılmak istiyorum. Sizce çok şey mi istiyorum? Yarın evliliğimizin 1. yılı ama onda tık yok hatta akşamına halı saha maçı ayarlamış arkadaşlarıyla oraya gidecek.:çok üzgünüm: Üf çok mutsuzum.senağlamasenağlamasenağlama