Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Kıyamam ya samimiyetime İnan üzüldüm :KK43: edep yahu böyle bir durumunda Allah ıslah etsin, bir insan nasıl söyler karnındaki çocuğu da istemiyorum diye yazıklar olsun ! Onun çocuğu değilmiymiş kendi başına mı yaptı karın terbiyesiz ! Bence mesafe koyun aranıza ciddi söylüyorum bir kaç gün annenize gidin anlasın hatasını baksanıza bir değil iki değil..

Orada dayak yeseydim ben bukadae yikilmayacaktim .
Cocugunuda istemiyorum .
Dedigi an icimden bisey koptu sanki , anneme gidicem zaten .
3 haftadir sinir kirizi gecirti artik bana :(
Her tartismada eski sevgilisini ortaya atmasi sinirlerimi alt ust etti ..
Sanki zorla nikah masasina oturttum ben adami ..
Evet yaziklar olsun gercekten boyle erkeklere..

Esinizin karistirdigi bir şeyler var bence...

Ve gerçekten bazi kadinlarin sabrina hayranim... bunu iyi niyetle söylüyorum. Bana bu laflari hamile halimle diyecek kayınvalide sokak dinlemem oracikta o suyu da tabagi da kafasina yer. Hadsiz.

aynen ben olsam bende duramam patlatırdım bir tane ağzının ortasına,

yada bir çanta filan vururdum o beyinsiz kafasına

konu sahibi nasıl sabretmiş hayret:KK43::KK11:

benimki beni terketti ya yarın başkasıyla evlense ahh ahhh ex aşkım yelda senin kıymetini bilememişim diye oturup ağlar :KK22::KK45::KK45:

Ohoo nedir bu ya cocugu tek basınıza yapmadınız heralde ne bu tavırlsr esinizdeki ,son 3 haftada oluyor bı olaylar diyorsunuz sizi üzmek istemem ama belki de eski sevgilsiiyle görüsüyorlar kafasını bulandırıyor da olabilir :( :(
Madem o size sacma sebepten küsebiliyor sizde küsün tavrınızı sert koyun artık lütfen ya özülr dilese de pişman olsa da bırakın biraz vicdan azabı ceksin ben bunaldım yanı yasadıklarınızdan Allah yardımıcınız olsum ayrıca cocuk dogduktan sonra bi oturup düzgümce konusun böyle böyle diye gitmiyorsa üzgünüm ama bitsin bu iş

Lütfen kimsenin yanında tartışmayın. 2 kadın 1erkek onun bunun çocuğu hakkında değil havadan sudan konuşsa herkes mutlu olur. Iyi bakıyosa nee bakmasa ne?

Evleneli daha 1sene olmamış çocuk acelesi nedir? Exi bahane etmiş hımm gitsin onunla mutlu olsun.
Kaynanam dediki yilbasinda yemege gittik kiz arkadasinda ordaydi masallah cocuguna ne guzel bakiyor , bende evet arkadasim oyle dedim ..
Konu bukadar ..

Kendi annesinin yaninda bunu yapması iyi olmuş. Oğlunun ne kadar dengesiz biri olduğunu kadinda anlamistir. En azindan kayinvaliden gerçekleri görmüş oldu.
Eski Kiz arkadasi bekarmi peki? Sen taniyormusun?

bu ex nerde şimdi ne yapıyor çalışıyor mu sosyal medya hesabı falan varsa bi bak bence

bence de başka bir şeyler karıştırıyor kafası karışmış
eve ilgisizlik istemiyorum bebeği lafları bebek için heyecan duymama
o üç haftada ne olduysa exle ilgili bir şey oldu da hıncını senden çıkarıyor
hamile hamile üzüyorum ama başka şey gelmiyor insanın aklına

eski sevgilisi, yeni karısı olmak istiyo bence.kadının kadına ettiği zulme bakın siz

Kendi annesinin yaninda bunu yapması iyi olmuş. Oğlunun ne kadar dengesiz biri olduğunu kadinda anlamistir. En azindan kayinvaliden gerçekleri görmüş oldu.
Eski Kiz arkadasi bekarmi peki? Sen taniyormusun?

Biz nisanliyken eski sevgilisini gormustum , taniyorum ama gormuslugum var sadece ..
Kiz hala bekar ve haftanin birgunu esimin is yerine damlar .
Esim alisveris merkezinde mudur , kizda hep oraya gidiyor .. kiz 35 yasinda

Kaynanam dediki yilbasinda yemege gittik kiz arkadasinda ordaydi masallah cocuguna ne guzel bakiyor , bende evet arkadasim oyle dedim ..
Konu bukadar ..

Dıştan okadar bence. İçerik farklı...
Çocuğu birlikte istemiş olabilirsiniz ve şimdi pişman olmuş olabilir çünkü çok erken olmuş.
Anladığım kadarıyla baba olmaya hazır değil ve bu patlak veriyo.

Adam iyice zıvanadan çıktı.Yok hayır hamile halinle senin hormonların değişeceğine adamın ki gel git yapıyor ne iş anlamadım.

Evet bir süre uzak kalmak iyi olacak gibi...

Kadinda geldigine pisman oldu , hatta bana gel dedi bir kac gun .
Kendi oglum bile olsa boyle konusmasi cok agir dedi .
Bende yarin anneme gidicem zaten .
Bencede canım üzme kendini.biraz kafa toplayın doğru bir karar

Back
X