Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Oncelikle hamileligin hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Sizinkinin tam tersi durum bizde mevcut şu an ve bugun bosanmak icin basvuru yapicam. Esine ne olduysa aynisi bana da oldu. Bilmiyorum sebebini hic bi sey bilmiyorum sadece esime tahammulum yok artik en ufak lafi sozu hareketi batiyo. Bu sabah erken uyanmis kahvalti hazirlamis oglumla yiyolardi. Ise gidecek diye bana seslendi elaa elaa. Vay sen misin bana ela diyen:KK57: sen nasil beni boyle soguk soguk uyandirirsin:KK57: insan bi askim canim der.. diye basladim kavga yaptik. Zaten bi suredir takmis durumdayim gidip bosanalim benim tahammulum kalmadi saba diye soylenip duruyordum. Al cocugu anneme birak sonra gel gidip bosancaz dedim. Annemi aradim birakmis cocugu hala beni almaya gelmedi. Istemiyorum artik bu evliligi. Hani bosanmak icin ciddi bi sebep dersen vallahi yok. Disari cikar derim cikarir eve geliriz surat yapatim hic zevk almadim diye bi sey istesem aninda alir ama ben istemeyip bak istr spor ayakkabilarim eskisi der surat yaparim:KK57: e git al diyo. Hakli da. Inanki yogunum diye yrmegime kadar disaridan grtiriyo temizlikci tutayim yeterki rahatla diyo. Ben niye boyle oldum bilmiyorum. Sanirim ilk gunlerimi ozledim. Sevgiliykenki gunlerimizi.. o ilgiyi o bakislarim. Bugun bitirecem bu isi. Surekli bagirip cagiriyotum oglumda rtkileniyo cok agliyo onun icin artik bitmeli. Insallah hayirli olur pisman olmam:KK42:
Sana rahatlık batmış

SIKINTISI olsa gunlerce pesinde dolastim ama malesef yok bisey dedi israarla hemde..
Sakinlesince dedigi tek sey , bende kendimi artik taniyamiyorum ama kendime engel olamiyorum .
Peki diyorum , ozaman sebeb ne soruyorum bilmiyorum diyor ..
doktora gidelim desem asla gelmez.. bende bilmiyorum canim.
Gitsem gidemiyorum , kalsam kalamiyorum hesabi yani ..
meraba canım çok üzüldüm okuyunca hamileyken bunları yaşaman çok zor eşin önce parlayıp sonra pişman oluyosa doktora getmesi gerek bende aynı şeyleri yaşadım diyebilerim belki daha kötüsünü eşim sakinleşince hiç tatırmamış gibi hatta daha iyi davranıyodu ama sabah oldumu gene suratı asık manalı konuşmalar başlıyodu ailemede anlatamıyodum çok zordu çok ağladım seni anlayabiliyorum ailenin yanına gidersen aklın kalcak kalcak emin ol ne yap ne et ikna et onu doktora görünsün eşimde asla gitmem diyodu gitme tükenelim bitelim dedim çok konuştum onunla benim hatam varsa düzelteyim ama sende bi doktora git kendin için dedim bi süre antidepresan kullandı çimdi iyi çok şükür herkezde olan ufak tartışmalar var.

Sadece icimi dökmek istiyorum.

Esimle 2 yil ciktik 1 yil nisanli kaldik ve Nisandan beri evliyiz, Mukemmel bir es aslinda cok iyi ve herkes bana olan askina sevgisine özenir , ne olduysa son 3 haftadir oldu.
3 haftadir surekli tartisiyoruz , fazla uzatmadan bugun olanlari anlatayim , Kaynanam a Esdi carsiya cikalim beraber yemek yiyelim dedi bizde tamam dedik gittik , hersey cok guzeldi hic bir sorun yoktu yemekleri beklerken kaynanamla sohpet ediyorduk benim yakin arkadasim hakinda kv taniyor kizi , birden esim konuya atladi neden sohpet ediyosunuz gereksiz konular hakinda halbuki gayet normal bir sohpeti kiz cocuguna cok iyi bakiyormus bizde bunu dile getiriyorduk , esim okadar sinirlendiki dondu bana sanki icinde toplatiklarini kustu dayanamadim masayi terk ettim , cunku cok agir sozler sarf etti ..

Ex askimin pesinden cok kostum senin pesinden hic kosmadim .
Keske onla beraber kalsaydim ..
Karnindaki cocuguda istemiyorum kendin bak , sozleri beni paramparca etti ..:KK43::KK43:
Yuzunu bile gormek istemiyorum.
Kayinvalidemde esime yaziklar olsun diyip gitti ..

Aradan 5 dakika gecti bana icimde kötü bisey yok diyor , seni sinirlendirmek icin soyledim diyor ..
Cok karisik oldu yazdiklarim , sorulariniza cevap veririm .
Esiniz ayıp etmiş.
Hamile halinizle ufacık bir konuyu nerelere getirmiş, hemde kayınvalidenizin yanında.
Belki barıstınız bilemiyorum (dün açmışsınız konuyu) ama lütfen iyice bir haddini bildirin. Ortada fol yumurta yok bu kadar ağır esip gürlemesine gerek yokmuş. Kırıldiğınızı bilsin.
Kolaylıklar dilerim

Gunaydin menesa ne yaptin arkadasim evden ayriliyor musun bugun.
O sirfintiya dersini vermeden icim sogumazdi benim ailesi oldururse oldursun kizlarina sahip ciksalardi bastan

Üzülmekde çok haklısınız ama bence gitmeyin.Belliki eşinizin son 3 haftadır belli sorunları var.
Ben sizin yerinişzde olsam kayınvalideme giderdim.
Onlarda opullarını hizaya getirsin.

Oncelikle hamileligin hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Sizinkinin tam tersi durum bizde mevcut şu an ve bugun bosanmak icin basvuru yapicam. Esine ne olduysa aynisi bana da oldu. Bilmiyorum sebebini hic bi sey bilmiyorum sadece esime tahammulum yok artik en ufak lafi sozu hareketi batiyo. Bu sabah erken uyanmis kahvalti hazirlamis oglumla yiyolardi. Ise gidecek diye bana seslendi elaa elaa. Vay sen misin bana ela diyen:KK57: sen nasil beni boyle soguk soguk uyandirirsin:KK57: insan bi askim canim der.. diye basladim kavga yaptik. Zaten bi suredir takmis durumdayim gidip bosanalim benim tahammulum kalmadi saba diye soylenip duruyordum. Al cocugu anneme birak sonra gel gidip bosancaz dedim. Annemi aradim birakmis cocugu hala beni almaya gelmedi. Istemiyorum artik bu evliligi. Hani bosanmak icin ciddi bi sebep dersen vallahi yok. Disari cikar derim cikarir eve geliriz surat yapatim hic zevk almadim diye bi sey istesem aninda alir ama ben istemeyip bak istr spor ayakkabilarim eskisi der surat yaparim:KK57: e git al diyo. Hakli da. Inanki yogunum diye yrmegime kadar disaridan grtiriyo temizlikci tutayim yeterki rahatla diyo. Ben niye boyle oldum bilmiyorum. Sanirim ilk gunlerimi ozledim. Sevgiliykenki gunlerimizi.. o ilgiyi o bakislarim. Bugun bitirecem bu isi. Surekli bagirip cagiriyotum oglumda rtkileniyo cok agliyo onun icin artik bitmeli. Insallah hayirli olur pisman olmam:KK42:

şımarmışsınız.
boşanın da ahir ömründe kocanız rahat yüzü görsün.
eziyetin kadını erkeği yok, edeni çekeni var.

pislik herif..yapılırmı bu hamile kadına..çocuğun ne suçu var..böylesi baba olmayıda haketmiyor..onun için diyorum evlendikten sonra aynı evde yaşayınca..pislikleri çıkıyor ortaya..önce test edilmeli..iyi baba ve eş olabilir mi diye daha sonra bebek düşünmeli..:KK12:

bunlar insanı sinirlendirmek için söylenecek sözler olamaz...

büyük eşşeklik etmiş gerçekten pişman da olmuş.ama ben sinirle söylenen her sözün içteki birikme olduguna inanırım.

Kafası karışmış belli ki onun...
Tartışmada eski sevgilisinden konuşan adamdan hayır gelir mi?
Ailenizin yanına gidin ama orda kalmayı çok fazla sürdürmeyin.
O defolsun gitsin o ewden..
O size hasret kalsın o ewe girememekle...

kayınvalidenize gidin ve size yalvarana kadar dönmeyim. biraz aç kalsın, temiz çorapları bitsin, soğuk yatağa yalnız girsin aklı başına gelir.

Genelde erkekler eskileri acmaktan pek hoslanmazlar,esiniz boyle davraniyorsa altinda eski sevgilisiyle bir temas olmus gibi geliyor.temas derken gorusme,arama,mesaj vs yani.Belli ki sizinkinin de bi tarafi kalkmis,beni unutamamis diye.Burnundan getirin o laflari...:KK20::KK62:

Sevgili Menesa,durumuna çok üzüldüm.Keşke böyle olmasaydı ama hayat işte ne getireceği belli olmuyor.
Bana da eşinin kafası karışmış gibi geldi.Bir yanda evlilik ve babalık sorumluluğu hatta gerginliği,diğer yanda eski kavuşulamayan aşkın güzel vaadleri.İnşallah eşin bu durumdan yüzünün akıyla çıkar.
Bu zamana kadar kızın eşinle bağlantıda kalması,işyerine gelmesi,nenesiyle görüşmesi filan çok yanlış olmuş.

Yalnız lütfen o kızla yüzleşip kendini germe.Bu seni daha çok üzer.Hamilesin ve bu kadar stres hiç iyi değil.
Sen bir süre sessiz kal bence,eşinin üzerine gitme.Bir aile büyüğünüz eşinin kulağını çeksin.Ulaşabiliyorsanız diğer kızın ailesiyle yine bir büyüğünüz konuşsun.

yuh ya nasıl bir şeydir bu bebeğini istemiyorum demiş eski aşkını istemiş bak sen beyefendiye... onu oraya gömerim fasulye gibi filizlenir olduğu yerde kalırda ...

iyi şeyler yazmak isterdim ama eşiniz bu söylediklerini düşünmüş taşınmış söylemiş
en azından aklından geçirmiş
ben olsam kaldıramam üstelik hamilesiniz hele karnınızdaki bebeğe neyse
birkaç gün ara vermek iyi gelir
biz kadınlar hiçbir zaman unutmayız sadece unutmuş gibi yaparız
kalp kırıldı bir kere
sadece size şunu diyecem demekki eşiniz mükemmel değilmiş
eşlerimizi harika göstermenin bir anlamı yok
sizinde gözünüzdeki perde kalkmıştır herhalde
çokta üzülmeyin hepimiz yanlızız şu dünyada insanları olduğu gibi kabul etmek gerekir
bebeğinizi düşünün

Eşinizin psikolojik sorunlarımı var verdiği tepki çok saçma.

tüm yorumları okumadan yazıyorum, aynıları söylendiyse kusura bakmayın.

ben belki de ilk defa bir kadına "git, bırak" diyorum burada. "evden gitme, kocanı o kadına bırakma" filan diyemiyorum. afedersiniz s.ttirsin gitsin nereye gidiyorsa. sizi bu kadar üzen, hamile halinizle kıran, hepsini geçtim kendi yavrusunu istemediğini söyleyen adamın soyadını 1 sn. ye taşımam, aynı ortamın havasını solumam.

ananıza, babanıza kızsa söylense, parasızlıktan sinirlense neyse ama size açık açık "karnındaki bebeği (kimin bebeği o yavru) istemiyorum" diyen bir alçak adamı bırakın, çıkarın hayatınızdan ve o bebeğin kokusuna hasret kalsın utanmaz.

Allah yardımcınız olsun, o adama kadınlık yapmayın...

Back
X