Oncelikle hamileligin hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Sizinkinin tam tersi durum bizde mevcut şu an ve bugun bosanmak icin basvuru yapicam. Esine ne olduysa aynisi bana da oldu. Bilmiyorum sebebini hic bi sey bilmiyorum sadece esime tahammulum yok artik en ufak lafi sozu hareketi batiyo. Bu sabah erken uyanmis kahvalti hazirlamis oglumla yiyolardi. Ise gidecek diye bana seslendi elaa elaa. Vay sen misin bana ela diyen

sen nasil beni boyle soguk soguk uyandirirsin

insan bi askim canim der.. diye basladim kavga yaptik. Zaten bi suredir takmis durumdayim gidip bosanalim benim tahammulum kalmadi saba diye soylenip duruyordum. Al cocugu anneme birak sonra gel gidip bosancaz dedim. Annemi aradim birakmis cocugu hala beni almaya gelmedi. Istemiyorum artik bu evliligi. Hani bosanmak icin ciddi bi sebep dersen vallahi yok. Disari cikar derim cikarir eve geliriz surat yapatim hic zevk almadim diye bi sey istesem aninda alir ama ben istemeyip bak istr spor ayakkabilarim eskisi der surat yaparim

e git al diyo. Hakli da. Inanki yogunum diye yrmegime kadar disaridan grtiriyo temizlikci tutayim yeterki rahatla diyo. Ben niye boyle oldum bilmiyorum. Sanirim ilk gunlerimi ozledim. Sevgiliykenki gunlerimizi.. o ilgiyi o bakislarim. Bugun bitirecem bu isi. Surekli bagirip cagiriyotum oglumda rtkileniyo cok agliyo onun icin artik bitmeli. Insallah hayirli olur pisman olmam