Esim Paramparca Etti Beni Bugun.

Daha nerelere geldide ben ozet gectim , bende anlamadimki .
Neden bukadar tepki gosterdi , o tepki gosterince anneside kendisine neden sohpetimize karisiyosun dedi bende evet gercekten canim ne oluyorki sana dedim ..ters cevap verdi yine bana, bende bunun ustune dogru konus dedim benimle baska seye sinirlendiysen git ondan cikar sinirini dedim.
Cunku cumartesi gunude sebebsiz yere butun gun konusmadi benle .
Ben anlamiyorumki sorunu ne , konusuyorum sakin davranmaya calisiyorum ama olmuyor benimde sinirlerim alt ust oldu artik ..
Yalansiz diyorum 3 haftadir her tartismada ufak biseyde bana bunlari soyluyor ..

Eşiniz saçmalıyor. Erkekler sorumluluk almaktan korkarlar belki Babalık onu Korkutuyor olabilir. Ama size yaklaşımı çok gereksiz ve yanlış. Bu dönemde tavrınızı koyun. O bebeği tek başınıza yapmadınız ya. Sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin. Hele ki bu dönemde sürekli Yanınızda olması gerekiyorken... Söylenecek çok şey var ama sizi üzmek istemiyorum. Lütfen canınızı sıkmayın bebeğiniz etkilenir böyle şeylerden.

Ama hemen de su koyuverme. Hatta yemek teklifini kabul ederken şart koş. Evden giderken dediğin gibi, karın ağrısı neyse adam gibi açıklayacaksa git. Yok yine sorularını cevapsız bırakacaksa kalsın.
Bende oyle dusunuyorum , sart kosacam zaten.
Busefer herseyi konusacam.

O zaman derdi cidden bebek, o gelince ilginiz ona kayacak diye kıskanıyor. Çocuğu olan bir arkadaşı bir şey mi dedi acaba, bebek doğunca hep onunla ilgilenecek gibisinden. Umarım öyledir yani pozitif düşünmeye çalışıyoruz.
Umarim..
Anlicaz bakalim , bebegi kiskaniyor olabilirmi bilmiyorum oyle bisey varsa asla soylemez zaten.

Manesa yerinde olsam ben buna baya kızardım. Resmen yalan söylüyor ve seninde zekanı küçümsüyor. Bu bahane 3 haftalık gerginliği, işe giderken yapılan suratları, gün boyu aramayıp akşam da canım istemedi ki aramadım demeleri açıklıyor mu? Beyefendinin derdinin tam olarak ne olduğunu öğrenmeden en fazla ertelersiniz sorunları. Sonra yeniden patlar.
Yok 3 haftanin gerginligin oanla alakasi yokmus , anlatacakmis ..
Konustugumuzda.
Bakalim bende merak ediyorum 3 haftadir neler degismis neler olmus .
Bence kendiside bilmiyo ne oldugunu..

Konustugumuzda.

Ya bakın ne olursa olsun, farzedin ki bütün yemek boyunca onunla hiç konuşmadınız bu "karnındaki bebeği istemiyorum" cümlesini zerre kadar haklı çıkarmaz.

konunu takip ediyorum canım yorum yazmadım ama hakkında hayırlısı olsun inş.umarım gönlünü ferehlatıcak bir açıklama yapar.en güzel günleriz aslında bu erkekler neden kıymet bilmez çözemedim gitti.umarım herşey gönlünce olur.

Bende oyle dusunuyorum , sart kosacam zaten.
Busefer herseyi konusacam.

yerinizde olsam eski sevgili mevzusunu da bir daha acılmamak uzere kapattırırdım.
bugun gercekten ona ilgisi olmadıgından ve sizi yaralamak icin rahatca konusmus olabilir.
fakat is yerine gidip gelme, aileyle gorusme vs. tum bunların da önünü kesin bence.
kıskanılıp kendini cok degerli sanmasın.
rahatca oyle cumleler kurabiliyorsa gorusmesi guven tazeleyen birsey olmayacaktır, ailenizin etrafında olmasını istemiyorsunuz, o sansını kaybetti, o kadar.

yerinizde olsam eski sevgili mevzusunu da bir daha acılmamak uzere kapattırırdım.
bugun gercekten ona ilgisi olmadıgından ve sizi yaralamak icin rahatca konusmus olabilir.
fakat is yerine gidip gelme, aileyle gorusme vs. tum bunların da önünü kesin bence.
kıskanılıp kendini cok degerli sanmasın.
rahatca oyle cumleler kurabiliyorsa gorusmesi guven tazeleyen birsey olmayacaktır, ailenizin etrafında olmasını istemiyorsunuz, o sansını kaybetti, o kadar.

Eski sevgilisi sadece esimin nenesiyle ve teyzesiyle gorusuyor , taa bastan beri .
zaten bende nenesi ve teyzesiyle gorusmuyorum birkez gordum ikisini uzaktan .
dugunume bile gelmediler esimde gorusmuyor onlarla .
yani onlara gidip gelmesini kesemem malesef .

Esimin is yerine gelmeside hos bir durum degil elbette hosuma gitmiyor, ama koskoca alisveris merkezi , herkes istedigi girip cikiyor , yani onada biz engel olamiyoruz .
hatta geldiginde esim bana soylemisti suan hala geliyormu bilmiyorum , cunku bir kackez tepki gosterdim diye artik sinirlenmemi istemiyor .

konunu takip ediyorum canım yorum yazmadım ama hakkında hayırlısı olsun inş.umarım gönlünü ferehlatıcak bir açıklama yapar.en güzel günleriz aslında bu erkekler neden kıymet bilmez çözemedim gitti.umarım herşey gönlünce olur.

Insallah canimmm

Ya bakın ne olursa olsun, farzedin ki bütün yemek boyunca onunla hiç konuşmadınız bu "karnındaki bebeği istemiyorum" cümlesini zerre kadar haklı çıkarmaz.

Tabiki hakli cikarmaz , cok haklisin!
Bende o lafi ona yedircem..

Konustugumuzda.

Ne olmus acaba o onemli aciklamasi neymis.

Eski sevgilisi sadece esimin nenesiyle ve teyzesiyle gorusuyor , taa bastan beri .
zaten bende nenesi ve teyzesiyle gorusmuyorum birkez gordum ikisini uzaktan .
dugunume bile gelmediler esimde gorusmuyor onlarla .
yani onlara gidip gelmesini kesemem malesef .

Esimin is yerine gelmeside hos bir durum degil elbette hosuma gitmiyor, ama koskoca alisveris merkezi , herkes istedigi girip cikiyor , yani onada biz engel olamiyoruz .
hatta geldiginde esim bana soylemisti suan hala geliyormu bilmiyorum , cunku bir kackez tepki gosterdim diye artik sinirlenmemi istemiyor .

ben o kadın surekli ailenizin icinde, iş yerine de sık sık gidip geliyor, ne de olsa ticaret diyip goz yumuluyor sanıyordum.
bence eskilerle gorusmek de sıkıntılı degil. ama o cumleyi kurduysa kendisi muhatap olamaz, calısanı ilgilensin anlamında demistim.
cunku sizi bir suru dusuncelere suruklemisken o konu tamamen kapansın diye...
ama zaten kapanmıs.
nenesi ve teyzesi de cook cok ayıp etmisler, belki onların etkisinde bile kalmıs olabilir eşiniz.
neyse cıkar her sey ortaya.

Aciklamasi su , siz orda arkadasindan bahs edince , sohpete daldiniz beni unuttunuz anneme kizamadim sana.patladim 5 dakika bile konusmadikki :)
Neyse umarim bunun icindir , hafta sonu biyerlerde bulusup konusacam.
Ama simdilik pas vermiyorum..
Ya varya adam ya cok salak.ya da akli kit.sanki cocuk.hani cocuklarla ilgilenmedigin de seni sevmiyecegim derler ya.o durum.bu bir yalan.peki seni aramamasi,aramak istemedim.uc haftalik tripler.laflar.....ve en kotusu,eski sevgilimle evlenseydim.yok o cocugu istemiyorummm
Hani k.v.ile kavga etsen de o sirada keske eski sevgilimle evlenseydim dese tamam da...ama her erkek mutlu olur,esi ile annesinin kaliteli guzel vakit gecirmesini.ve ne alaka bebeginize dil uzatmasiii.hadi ordan de ona.

Sakin taviz verme.yemek teklifini de kabul etmezdim.bir hafta bekle ki iyice korksun.sonra israr ederse ne soyluyeceksen mesaj at.derdini anlat...bence burada cok kararli olun.k.v. ona goz dagi verdiginizi soylemeyin.onlarda sizin kararli oldugunuzu bilsin.cok sinirlendim yaaaaa.vallahi..insanin en mutlu en guzel,gunlerinde duydugu,bulundugu durums bakin.rabbim sorar bunun hesabini...sen rahat ol.

Ama her ne olursa olsun karnindaki bebegi istemiyorum lafini aciklayamaz.

Sabah bana mesaj atmis , haftaya carsamba izin aldim doktorda randuvu varya diye ..
tum doktor randuvulerinde izin aliyor zatende ..
ozelikle belirtmis bebek randuvusu diye.

Ya varya adam ya cok salak.ya da akli kit.sanki cocuk.hani cocuklarla ilgilenmedigin de seni sevmiyecegim derler ya.o durum.bu bir yalan.peki seni aramamasi,aramak istemedim.uc haftalik tripler.laflar.....ve en kotusu,eski sevgilimle evlenseydim.yok o cocugu istemiyorummm
Hani k.v.ile kavga etsen de o sirada keske eski sevgilimle evlenseydim dese tamam da...ama her erkek mutlu olur,esi ile annesinin kaliteli guzel vakit gecirmesini.ve ne alaka bebeginize dil uzatmasiii.hadi ordan de ona.

Sakin taviz verme.yemek teklifini de kabul etmezdim.bir hafta bekle ki iyice korksun.sonra israr ederse ne soyluyeceksen mesaj at.derdini anlat...bence burada cok kararli olun.k.v. ona goz dagi verdiginizi soylemeyin.onlarda sizin kararli oldugunuzu bilsin.cok sinirlendim yaaaaa.vallahi..insanin en mutlu en guzel,gunlerinde duydugu,bulundugu durums bakin.rabbim sorar bunun hesabini...sen rahat ol.

Kaynanam gunde 4 kez ariyor suan beni , sakin taviz verme burnu surtsun diye .
annesinide ariyormus annesi konusmuyormus kendisiyle , hatta bana sabah mesajda yazdi Anneme ugrarsan telefonuma cikmasini soyle diye .
yemek teklifini hala kabul etmedim , ama eger sen gelmesen ben gelirim annenlere bende kalirim hafta sonu orda diyor .
annemlerin haberi yok tabii gelirse bide yapmacik davranmak zorunda kalicam ..
onun icin o gelmeden , acaba cumartesi gitsemmi yemege , icimdekileri soylesem diyorum..

ben o kadın surekli ailenizin icinde, iş yerine de sık sık gidip geliyor, ne de olsa ticaret diyip goz yumuluyor sanıyordum.
bence eskilerle gorusmek de sıkıntılı degil. ama o cumleyi kurduysa kendisi muhatap olamaz, calısanı ilgilensin anlamında demistim.
cunku sizi bir suru dusuncelere suruklemisken o konu tamamen kapansın diye...
ama zaten kapanmıs.
nenesi ve teyzesi de cook cok ayıp etmisler, belki onların etkisinde bile kalmıs olabilir eşiniz.
neyse cıkar her sey ortaya.

Sorma nenesi ve teyzesi bana tavir aldi taa ilk gunden beri kaynanam bile gorusmuyor artik bu yuzfen annesi ve kiz kardesiylr . Onlar bana oyle yapiyo diyee.
o kizla gorusuyorlar sirf..
hatta kiza benim yalandan hamile oldugumu bile soylemisler , bunuda kaynanama mesaj olarak atmislar ..
biz inanmiyoruz hamile olduguna yadtik koyuyordur kesin diye , kaynanam bayagi tartisnisti onlarla.
Nenesi ve teyzesi cok tuhaf insanlar ben o ikisini anlamadim gitti ..
kafalarinda kurup kurup anlatiyorlar ..
onlarinda ne dedigi beni ilgilendirmiyor zaten ne görüyorum nede taniyorumsadece boyle bir kac laflarini duydum ..

Dunden beri annemdeyim kendiside durmadan yazip ariyor pisman oldugunu soyluyor .
Ama pek ilgilenmedim daha yeni kendime geliyorum bende .
Daha sonra oturup detayli konusuruz dedim ama suan konusak bile biliyotumki tartisacaz ..
Esimin o kizi ozledigini felan sanmiyorum baska seyler olmali buba inaniyorum artik . Cunku hareketleri ve yaptiklari soyledikleri hic uyusmuyor son zamanlarda.
Ama benle paylasmadigi surece yardjmcida olamiyorum kendi ustume aliniyorum.

Beklentiniz özür değil açıklama olmalı.

Yani açıklamasız özürler bana çok saçma geliyor. Eski sevgiliyi sinirlendiği için gündeme getirdiyse bile neden sinirli olduğunu, ayrıca neden 3 haftadır sürekli sinirli olduğunu, özellikle neden size sinirli olduğunu söylemediği sürece siz kendi kendinizi yemeye devam edeceksiniz.

Ben basit bir buhran ya da baskı nedeniyle patlama olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı evden giden eşini açıklama yapmadan göndermezdi. Bebekse bebek, işiyse işi, bir şeyler söylerdi mutlaka.

''Seni sinirlendirmek için söyledim.'' dışında bir şey dememesi beni yine baştaki tahminime döndürdü. Olayın üstünü kapatıyor çünkü. 3 haftadır mı sizi sinirlendirmeye çalışıyormuş sistematik olarak?

Bana hiç mantıklı gelmiyor.

Annemdeyim canim..
Kendiside yaziyor , ariyor ..
Zaten suan calisiyor , hafta sonu izin almis yemege cikalim diyo , yada buraya gelecekmis oda burda kalacakmis .
canım besbelli bu adam çok pişman olmuş ama yine affetmesi zor. sen zaten en mantıklı olanını yaparsın biliyorum. şöyle yap böyle yap diyemem o yüzden:) ama bana tatlıya bağlarsınız gibi geliyor

Back
X