- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
uzmana da gödürdüm, teşhisi bilmiyorum ama kullandığı ilaçlardan biri antipsikotik özellikteydi, psikoz için kullanılan ilaçlardandı.birebir aynı özellikler.sevdiğimiz insanların psikolojisinde tuhaflık hissettiğimizde araştırıp tahmin yürütmemiz doğal fakat siz direkt kesin tanı ve teşhis koymuşsunuz bu konuda bir uzmanlığınız yoksa eğer bir uzmanın bunu yapması lazım
normalde iyi, dışarda iyi ama dellenince fiziksel şiddete kadar gitti, hamile idim, sebep onu maddi olarak sömürüyormuşum, paralarımı istemişti o dönem.daha ev bile kurmamıştık.gerçekten hasta mı önemli olan bu bir de ne kadar ileri gitti size karşı
Hamileyken üzerine çıkıp dövecek kadar sadece !!gerçekten hasta mı önemli olan bu bir de ne kadar ileri gitti size karşı
uzmana da gödürdüm, teşhisi bilmiyorum ama kullandığı ilaçlardan biri antipsikotik özellikteydi, psikoz için kullanılan ilaçlardandı.birebir aynı özellikler.
gittik yani beş sene önce.hamilelikteki şiddetinden sonra götürdüm.antipsikotik ilaç yazmışDoktora gitti mi eşiniz?
Teşhis koyuldu mu?
Belki de düşündüğünüz gibi degildir..
Bu tarz guvensizlik yaratan beyinde kurguya neden olan bir cok hastalik var sonuçta..
ya ben işte burada anlattıklarımı anlattım, reçeteyi eşim aldı ilacı eşim yaptırdı teşhisi bilmiyorum sormadım.ilçalardan biri antipsikotikti.Bende uzman değilim genel düzeyde bir bilgim var antipsikotik ilaçlar akıl rahatsızlıkları için kullanılıyor bildiğim kadarıyla ve kullandığı ilacın etken maddesi, kullanım amacı, yararları vb. şeylerin, psikoz ilaçları ile örtüşmesinden yola çıkarakta kanıya varmamak lazım çok farklı bir şeye yarayan ilaçta olabilir. Psikyatrist e götürdünüz eşinizi sanırım fakat konuşmadınız mı uzmanın kendisiyle, eşinizin sorunu hakkında net bir bilgiye sahip değilmişsiniz gibi geldi
iyi bir adam ama kişilikte sıkıntı var.kimseye güvenemiyor.iş şiddete varıyor bazenbakın gerçekten hastaysa bunu da kabul etmiyorsa tedavi olmuyorsa geri dönmeyin tabi karar size kalmış
adam hasta olduğunu kabul etmiyor.düşünce neden sonuç ilişkileri çok çarpık.psikoterapi ile düzelirmiş o da değişmek isterse.ki istemiyor adam.depresyon gibi bişi değil kişilik bozuklukları araştırın göreceksiniz.babası da öyleydi.genetik geçişli imiştedavisi olmadığını nereden biliyorsunuz
burada rahat olsaydım sahiplenilseydim istemezdim ama babama sinir olmaya başladım...bekarken de anlaşamazdık zaten.onlar da aklıma gelincedevam ederseniz ciddi derecede yıpranacağınızı unutmayın aileniz çok ilgili olsaydı o zaman dönmek ister miydiniz
adam kocaman adam, onun yanında soramadım hocam teşhisiniz ne diye...Bende uzman değilim genel düzeyde bir bilgim var antipsikotik ilaçlar akıl rahatsızlıkları için kullanılıyor bildiğim kadarıyla ve kullandığı ilacın etken maddesi, kullanım amacı, yararları vb. şeylerin, psikoz ilaçları ile örtüşmesinden yola çıkarakta kanıya varmamak lazım çok farklı bir şeye yarayan ilaçta olabilir. Psikyatrist e götürdünüz eşinizi sanırım fakat konuşmadınız mı uzmanın kendisiyle, eşinizin sorunu hakkında net bir bilgiye sahip değilmişsiniz gibi geldi
Terapistim ve bana yazılanların %85'i, kurgu gibi geliyor, çünkü bilgisi (!) olmayan bir kişi bunları nereden biliyor, bir de hiçbir hareket, tavır yanlış olmadan :)sevdiğimiz insanların psikolojisinde tuhaflık hissettiğimizde araştırıp tahmin yürütmemiz doğal fakat siz direkt kesin tanı ve teşhis koymuşsunuz bu konuda bir uzmanlığınız yoksa eğer bir uzmanın bunu yapması lazım
burada o kadar mutsuzum ki.keşke iyileşebilse iyileşmeyi istese...ben çok yalnızım.bu nasıl bir hayat ya...yine özledim onu.kınamayın.lütfen.hasta da olsa seviyorum onu ama sonumuz yok işte, yokTeşhis koyup tedavisi olmadığına da karar verdiğinize göre psikiyatrist olmalısınız.
Ben sorunuzu tam anlamadım, size şiddet uygulayan, psikolojik açıdan rahatsız olduğunu düşündüğünüz bir adama geri dönmeyi mi planlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?