EŞİM PARANOİD KİŞİLİK BOZUKLUĞU HASTASI

Deliydi meliydi kocamdı lafları cok sacma şuan boşluktasınız sadece babanız haklı sizi korumak istşyor bellki kendi hezeyanları yüzünden dayak yemişsiniz hamileken herseyden önce can gavenliğimi sorgulardım yerinizde olsam

Terketmekle en iyisini yapmışsınız. Geri dönmeyi aklınızdan bile geçirmeyin zira şu muge anlı da ki meşhur Palu ailesinin damadın da'da paranoid kişilik bozukluğu gözlemlenmiş. Şükür ki sen eşinin etkisi altına girmeyecek kadar uyanık bi kadınmışsın. Asla arkana bakma lütfen.

Arkadasim ayni soyledigin sey eski nisanlim tarafindan benim basima geldi gercekten sirf arkanda kimse yok diye ozleyip geri donmek yanlis ben guc bela kurtuldum ustelik bana anlatamayacagim itamlarda bulunmaya baslamisti artik ilk basta oda senin esin gibiydi kafasinda kurup sanki gercekmis gibi konusurdu ne yaptiysam o soylediklerinin olmadigina ikna edemedim sonrasinda zaten dovmeler kirmalar sirf bu yuzden beni bacagimdan bicaklamisti o olay olmadan once bagirir cagirir sonraasnda aglardi bana sen burnundan konusuyorsun derdii nasil yani deyince nefes alip verisinle beni sevmedigini soyluyorsun ozamn ne isin var benimle derdi anlayamiyordum sanki dersinki onlari yapan o degildi bilmiyorum herkes ayni olacak diye biesey tabikide yok ama anlattklarin benim ilk basta gordugum haliydi

Ben seni anlıyorum canım bi kere herkez kabuş etsin ki ayrılığın bile evreleri vardır önce bi karar alır bitti dersin kendinden emin olarak sonra ki evrede ne yapsan da kötü şeyler değil hep iyi olaylar aklına gelir özlersin sonra o evrede geçer oh iyiki bitmiş dersin aklına geldiğinde güler geçersin bunun bi evre olduğunu kabullen şuan en sancılı dönemindesin ama bunu da atlatıcaksın kadın zaten boşanma davasını açmış pişmanım geri dönücem demiyor bu kadar yüklenmeyin sadece şuan ki duygusal boşluğu nasış atlatıcağını soruyor babanın da huzursuz etmesi etken sana anladığım kadarıyla hiç bişeyi kafana takma çocuğunla gez toz eğlen ve ayrı bi ev tut en çok öyle rahat edersin

S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…