- 23 Şubat 2012
- 353
- 266
- 103
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Terapistim ve bana yazılanların %85'i, kurgu gibi geliyor, çünkü bilgisi (!) olmayan bir kişi bunları nereden biliyor, bir de hiçbir hareket, tavır yanlış olmadan :)
Düşündürücü.
eşim çocuğa zarar vermedi.onun derdi benimle.ama şimdi babamdayım.insanlara bakıyorum ne güzel yuvaları var, ben yalnızım ve bu yaşadıklarımı hak etmek için ne yaptım acaba, ben sadece nefes alıyorum ve bu yaşamak değil...Hayattaki tek seçeneğiniz ya kocanız ya da babanız değil.
Belli ki bu süreçte sizinde psikolojiniz normal kalmamış. Bir uzmana görünüp yardım alın. Zor olacaktır ama en azından çocuğunuz okul yaşına gelene kadar babanızla durun. Kavga etseniz de onun herhangi bir psikoz durumunda size veya çocuğa zarar verme durumu yoktur en azından.
eminim kızlar...aynılatı.psikozun en azından ilaçla tedavisi va.ilaçlarını aldığında iyi olur.kişilik bozukluğu kişiliğin kendisinde sorun olması demek...bu kişi ergenlikten beri böyleydi, kişiliği buydu.ben tedavi olmayacağına eminim.dönemsel veya hastalığa bağlı değil bu davranışlar.bu davranışlar karakterinin bir parçası ve o değişmek istemiyoAraştırma yaparken izlediği videolardan yazılardan falan etkilenmiş sanırım. bende psikotik hastalıkların tedavisinin olmadığını sanmıyorum mutlaka vardır sadece kronikse ömür boyu ilaç kullanmalıdır diye biliyorum yani bencede konu sahibinin kesin yargı vermesi biraz tuhaf kaçmış
resmi olarak evliyim.iki ay önceye kadar da kendi evimdeydim.boşanma davam varEşinize teşhis koymak yerine siz bir uzmana gitseniz? Ya eşe ya kocaya bağımlı olma isteği, 35 yaşına kadar gelip annesiz idare edememe, evli olmadığı takdirde yapayalnız olduğunu düşünme, şiddet gördüğü halde eşten vazgeçememe durumu da normal gelmedi bana.
Çocuğunuzun sağlıklı ve güçlü bir anneye ihtiyacı var.
bir kez gittik beş sene önce ilaçalrı ara sıra aldı ve bir daha doktora gitmediÇocuğa zarar vermedi demişsiniz, vermeyeceğini garanti edemezsiniz. eşinizin kullandığı ilaçlar ayrıca nasıl oluyorda eşinizin davranışlarını baskılayamıyor nasıl zarar görüyorsunuz tedavi gördüğü halde? Ya ilaçları aksatıyor olması lazım yada ilaç dozu az geliyor olmalı. Kusura bakmayın ama konu gerçekçiliğini biraz yitirdi gözüme şayet gerçekse anlattıklarınız eşinizi birazda sizin ihmal etmiş, destek vermemiş olma ihtimaliniz var. Yoksa bu adam tedaviye sıcak bakan biri olmasa neden ilaç kullansın daha eşinizin rahatsızlığını bile tam olarak bilmiyorsunuz
Zarar vermedi diye vermeyecek diye bir durum yok. Gerçekten bir hastalığı varsa muhakeme yeteneği olmaz sıra çocuğunuza da gelir. Fiziksel olarak bir şiddet uygulamasa bile size gösterdiği şiddet, davranış biçimi bile o çocuk için bir psikolojik şiddettir.eşim çocuğa zarar vermedi.onun derdi benimle.ama şimdi babamdayım.insanlara bakıyorum ne güzel yuvaları var, ben yalnızım ve bu yaşadıklarımı hak etmek için ne yaptım acaba, ben sadece nefes alıyorum ve bu yaşamak değil...
hepsiKonu eşinizin rahatsızlığı mı?
Geçireceğiniz diş operasyonu mu?
Boşanma kararsızlığı mı?
Babanızın tavrı mı?
Hepsi mi?
resmi olarak evliyim.iki ay önceye kadar da kendi evimdeydim.boşanma davam var
Size şiddet uygulayan birini nasıl sevebiliyorsunuz? Ben de bunu anlamıyorum.o son cümlen beni durduruyor.hep kavga ettik geldim döndüm şiddet hep devam etti.öte yandan ben onu seviyordum kızlar...anlatması zor ama özlüyorum...neden bilmiyorum
arkadaşlarım evli, herkes kendi derdinde merhaba merhaba, sonrası yok.yüzeysel ilişkiler.Anlıyorum sizi zaten kast ettiğim boşandığınızda yapayalnız olacağınızı düşünmeniz. İnsan sadece evli olduğunda yalnız kalmaz ki, o zaman dünyadaki bekar insanların hepsi yapayalnız mı?
Aileniz var, akrabalarınız, kuzenleriniz - arkadaşlarınız yok mu? Hayatınızdaki aileniz harici tek kişinin eşiniz olmadığını düşündüğüm için böyle diyorum.
onun hasta olduğuna inanıyorum ve bakışım değişiyo herşeyeSize şiddet uygulayan birini nasıl sevebiliyorsunuz? Ben de bunu anlamıyorum.
boşanmamış olsam da şu an ayrı yaşıyoruz ama yalnızımAnlıyorum sizi zaten kast ettiğim boşandığınızda yapayalnız olacağınızı düşünmeniz. İnsan sadece evli olduğunda yalnız kalmaz ki, o zaman dünyadaki bekar insanların hepsi yapayalnız mı?
Aileniz var, akrabalarınız, kuzenleriniz - arkadaşlarınız yok mu? Hayatınızdaki aileniz harici tek kişinin eşiniz olmadığını düşündüğüm için böyle diyorum.
uzmana da gödürdüm, teşhisi bilmiyorum ama kullandığı ilaçlardan biri antipsikotik özellikteydi, psikoz için kullanılan ilaçlardandı.birebir aynı özellikler.
paranoid olmasın ama eşimin uzun süreli ilaç kullanmasını grektiren bir rahatsızlığı mevcut diyelim.Her hastalığın birbirinden farklı ilacı yok, yani her ilaç sadece bir hastalık için değil. Birçok ilaç birçok hastalıkta kullanılıyor, onlardan biri olup olmadığını bilemezsin. Psikiyatrist de değilsen kimseye tanı/teşhis koyamazsın. Bu tarz şeyleri internetten araştırmak pek de sağlıklı değil. Lütfen siz de yapmayın.
Boşanmak istemiyorsanız da eşinizle tekrar konuşmayı deneyebilirsiniz bence.
arkadaşlarım evli, herkes kendi derdinde merhaba merhaba, sonrası yok.yüzeysel ilişkiler.
kuzenlerimle görüşmüyorum
Tedavi olmadığı takdirde bu hastalık ilerleyip boyut değiştirirse ve adam bir gece uykuda sizi boğmaya kalkarsa?onun hasta olduğuna inanıyorum ve bakışım değişiyo herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?