- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
sarıldı yazmışsam yanlış yazmışım.olay şöyle oldu.boğazıma dokunmadı.ama elleri boğazıma çok yaklaştı.ben ciddiye almadım.korkutma amaçlı yaptığını düşündüğümden.gerçekten sıkıntılı olsaydı koruma kararına uymazdı.koruma süresi doldu ne arıyor ne geliyor.onu en iyi ben tanırım.sadece beni korkutmak istiyorYoo.
Gayet işleyecek bir tip.
Üç aydır seni dövüp boğazına sarılıyormuş.
Er geç nefesini kesecekti ve evladın anne babasız kalacaktı.
Düşüncelerin mantıktan uzak ve sağlıksız.sarıldı yazmışsam yanlış yazmışım.olay şöyle oldu.boğazıma dokunmadı.ama elleri boğazıma çok yaklaştı.ben ciddiye almadım.korkutma amaçlı yaptığını düşündüğümden.gerçekten sıkıntılı olsaydı koruma kararına uymazdı.koruma süresi doldu ne arıyor ne geliyor.onu en iyi ben tanırım.sadece beni korkutmak istiyor
dengesiz falan değilim.sadece bir boşluktayım.5 senelik bir ilişki idi ve her an kavga etmedik.o iyi anlar geliyor aklıma.elimde değil.zamanında en iyi arkadaşım sırdaşımdı bu adam.hep iyi anlar geliyo aklıma.Düşüncelerin mantıktan uzak ve sağlıksız.
Ne söylesek sen kocanın yaptıklarını hafifleteceksin.
O yüzden hemen yarın psikoloğa görün.
ben onu hatırlarken tehditlerini kağıyı yumruklamalarını şiddetini hatırlayamıyorum sorun burda.iyi anlarımız geliyor.tatile gitmek istemiştim geçen sene, paramız yokmuş ama bana söylemedi, kredi çekti benim için.tatile öyle gitmişiz.bu geliyo aklıma.sonra başıma vurmadı değil ama o an üzülüyorum işteDüşüncelerin mantıktan uzak ve sağlıksız.
Ne söylesek sen kocanın yaptıklarını hafifleteceksin.
O yüzden hemen yarın psikoloğa görün.
Dengesizsin demedim.dengesiz falan değilim.sadece bir boşluktayım.5 senelik bir ilişki idi ve her an kavga etmedik.o iyi anlar geliyor aklıma.elimde değil.zamanında en iyi arkadaşım sırdaşımdı bu adam.hep iyi anlar geliyo aklıma.
benim Allah korusun evlilik dışı bir ilişkim olsaydı, yani hayatımda biri olsaydı belki üzülmezdim.ama Allaha şükür yok böyle bişi...sadece anlıyor musun bir boşluk var hayatımda ve ağlamam o yüzden
İşte o yüzden korkunç eşin.ben onu hatırlarken tehditlerini kağıyı yumruklamalarını şiddetini hatırlayamıyorum sorun burda.iyi anlarımız geliyor.tatile gitmek istemiştim geçen sene, paramız yokmuş ama bana söylemedi, kredi çekti benim için.tatile öyle gitmişiz.bu geliyo aklıma.sonra başıma vurmadı değil ama o an üzülüyorum işte
anladım peki psikolog içimdeki boşluğu dolduracak mı mümkün değil.ben anlatamıyorum kendimi sanırım....bir yas sürecindeyim.elimde değil buDengesizsin demedim.
Sağlıklı düşünemiyorsun. Cevapların mantık dışı.
Evladını bile düşünemeyecek kadar yıpratmış bu adam ve evlilik seni.
O yüzden en kısa zamanda doktora gitmelisin. Tek başına atlatamazsın bu süreci.
ben oradan kaçtım o gece ama sizin anlattığınız sebeple değil.öleceğimi düşündüğümden değil.ben huzursuz oldum mutsuz oldum boşanmak istedim ve bir gecede verilmiş bir karar da değildi bu.uzun zamandır kafamdaydı boşanmakİşte o yüzden korkunç eşin.
Ne zaman ne yapacağını kestiremezsin.
Eğer o gece evden kaçamasaydın, belki sen ve evladın hayatta değildiniz.
ben tam anlatamadım kendimi sanırım.senin dediğin kadar tehlikeli biri olduğuna inanmıyorum eşimin.belki korkutmak istiyor.ve güvenmek istiyor.sevilmek istiyor.her insan gibi.güven duygusuna ihtiyacı çok fazla sanki.İşte o yüzden korkunç eşin.
Ne zaman ne yapacağını kestiremezsin.
Eğer o gece evden kaçamasaydın, belki sen ve evladın hayatta değildiniz.
diyelim aylar aylar geçti ve boşandım.bir süre sonra yeni biriyle ilişkim başladı ama sanırım yine de bir şekilde onda da eşimi arıcam.beş senede biz kocamla bir birlikteydik.o da benimleydi.hep evdeydik.hep bizbize...öyle bişi olmuş ki o hücrelerime kadar işlemiş.bu ara manyak gibi kocamı düşünüyorum.oysa deli gibi aşık da değildim.daha önce de bu duygularla döndüm.sonra ona sarıldım, yeni bir ilişkiye başlamıştık sanki, bir süre iyi gitti ve yine kavgalar başladıDengesizsin demedim.
Sağlıklı düşünemiyorsun. Cevapların mantık dışı.
Evladını bile düşünemeyecek kadar yıpratmış bu adam ve evlilik seni.
O yüzden en kısa zamanda doktora gitmelisin. Tek başına atlatamazsın bu süreci.
istediğiniz şekilde inanın.yarın ameliyatım var ve uyuyamıyorum.haaa evet sosyal deney yapıyorum...siz şaka mısınızben sizin konularınıza da başkalarına yazdıklarınıza da denk geliyorum burada. fakat gerçekçi gelmiyor sanki sosyal deney yapıyosunuz insanların sınırlarını ölçüyor gibisiniz. bi diğer ihtimal de eşinizden dolayı sizin de psikolojiniz bi hayli bozulmuş cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz. gerçek olmadığına inanmak istiyorum. kendi duygularınızı bi tarafa koyun ve çocuğunuzu babasından koruyun bence ve mutlaka yardım almalısınız
arkadaşım dewrdimden uyuyamıyorum, sosyal deneyi bu saatte yapacak halim yok herhalde.ben sizin konularınıza da başkalarına yazdıklarınıza da denk geliyorum burada. fakat gerçekçi gelmiyor sanki sosyal deney yapıyosunuz insanların sınırlarını ölçüyor gibisiniz. bi diğer ihtimal de eşinizden dolayı sizin de psikolojiniz bi hayli bozulmuş cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz. gerçek olmadığına inanmak istiyorum. kendi duygularınızı bi tarafa koyun ve çocuğunuzu babasından koruyun bence ve mutlaka yardım almalısınız
o zaman yardım almalısınız bence. ülkemiz psikopat dolu zaten ben oğlunuz için korkuyorum.arkadaşım dewrdimden uyuyamıyorum, sosyal deneyi bu saatte yapacak halim yok herhalde.
Sen yine de doktora git.diyelim aylar aylar geçti ve boşandım.bir süre sonra yeni biriyle ilişkim başladı ama sanırım yine de bir şekilde onda da eşimi arıcam.beş senede biz kocamla bir birlikteydik.o da benimleydi.hep evdeydik.hep bizbize...öyle bişi olmuş ki o hücrelerime kadar işlemiş.bu ara manyak gibi kocamı düşünüyorum.oysa deli gibi aşık da değildim.daha önce de bu duygularla döndüm.sonra ona sarıldım, yeni bir ilişkiye başlamıştık sanki, bir süre iyi gitti ve yine kavgalar başladı
ağlamaktan gözlerim şişti, dün moral bozuk bugün bozuk, yarın diş etlerimde bir sıkıntı yoksa 20 lik diş ameliyatım var.ameliyat olmazsam işe gidicem öğleden sonra.sen sosyal deney diyorsun.o zaman yardım almalısınız bence. ülkemiz psikopat dolu zaten ben oğlunuz için korkuyorum.
2 ihtimal sundum. siz ona takılıp kaldınız.ağlamaktan gözlerim şişti, dün moral bozuk bugün bozuk, yarın diş etlerimde bir sıkıntı yoksa 20 lik diş ameliyatım var.ameliyat olmazsam işe gidicem öğleden sonra.sen sosyal deney diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?