- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi greengirll
-
ya burda kocişinin ne kadar mükemmel olduğunu anlatan kadınlar soruyu yanlış anlıyor ya da ben. bence sormak istediğin saçımı süpürge edince eşim beni takdir edecek sandım, öyle olmuyor mu? hayır olmuyor. örneğin sen 3 çeşit yemek yaptım, evi temizledim diyip kocanın da buna karşılık teşekkür etmesini seni şımartmasını beklersen daha çok beklersin. çünkü senin temizliğe yemeğe harcadığın zamanı emeği görmesini bırak onları yapmaktan ötürü yaydığın yorgun enerjini farkediyor. ama sen kendinle mutlu barışık olursan, kocan dışında doyumlu bir hayatın olunca auran da ona göre şekilleniyor ve kocan da bu şekilde karşılık veriyor.Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Tatlım içi elvermeyenlerinkiler, ağzına bakmıyor sanırım:)))))
Eşim benim neden peşimde koşsun?
Ağzımın içine neden baksın?
Aslında böyle bir cümle içinde kullanılınca karşıdakini çok alçaltıcı bir ifade.
Siz peşinde koşup ağzının içine baksanız adamın?
Olmaz mı?
Neden erkek yapsın yani?
Aslında sormak istediğinizi anladım.
Ama size cevap vermek yerine sayfalarca kocalarını övmüşler yine
Bakınız,kocaları ağzının içine bakan o kadınlar ne kadar da bıkkın,aslında hiç istemiyorlar kocaları ağzına baksın.
Demekki koca öyle olunca,istenmiyor.
O halde siz iyisiniz bence,böyle daha iyi.
İstediğiniz şeyler tamamen erkeğin karakteri,sizin karakterinizle ilgili.
Adam karısına değer veriyorsa fikrini önemsiyor,isteklerini yapmaya çalışıyordur.
Bu da "ağzının içine bakıyor" olarak tanımlanabilir.
Ten temasını seviyordur,birlikte sarmaş dolaş oturmayı,durup durup buse kondurmayı seviyordur,karısı olmadan dışarı çıkmıyordur mesela,eşinden ayrı dışarı hayatı yoktur.
Ailesi hep önceliğidir.
Böyle karakterde bir adam istemektesiniz kanımca.
Ve siz ne yaparsanız yapın içinden gelmeli karşı tarafın.
*Aynı kendi kocamı anlattım
İşte ben :)Ta kendisiyim:)
Gezerim,tozarim,sacimin boyasi manikurum pedikurum asla aksamaz. Arkadaslarimla plan yaparim, hobilerim var kurslara gidiyorum, spora gidiyorum, daha sayamadigim bir suru sey yapiyorum esim olmadan.
Bunlari siz de yapabilirsiniz, biraz cesaretli olun. İnanin cok keyif alacaksiniz. Esinize de biraz nefes aldirirsaniz zaten istediginiz ilgili erkek kivamina gelecektir merak etmeyin:)
Bunu annem yaptı milena,babama yıllarca vazgeçilmez olduğunu hissettirdi.Babam annem onsuz nefes almaz sanıyor:))Ay cok sekersin :)
Gayet iyisin , boyle devam et
Esin olmadan da yasayabildigini gorsun , ona sevgini tabinki goster , ailecek bol bol vakit gecirin , ama erkegin sunu herzaman bilmesi gerekiyor , ben olmasam da bu kadin gayet guzel yasar :)
Hep mutlu olun insallah
Annelerimiz ayniymis , benimki de oyledir ama babam gercektrn anneme asiri duskundur , Allah bozmasin diyimBunu nnem yaptı milena,babama yıllarca vazgeçilmez olduğunu hissettirdi.Babam annem onsuz nefes almaz sanıyor:))
Annem yeni yeni onsuz birşeyler yapıyor, kurslara,arkadaş ortamlarına filan katılıyor,babam bu işe akıl erdiremiyor,bensiz nasıl bir şeyler yapabiliyor diye,ego tavan
Ben dersimi iyi aldım bu yüzden,,ne bir adım geriyim,ne bir adım ileri,bu duygu kesinlikle gerekli(Bensiz de olabiliyor) bunu bilmeliler.
Eklemek istediğim bir şey geldi aklıma, G greengirll bu sanırım senin sorduğun tarz bir ilişki.
Bir arkadaşım ve eşi. Kız oldukça güzel, çok havalı, bakımlı, kıyafetine her şeyine çok özen gösterir. Hastayken bile makyajlı, ojelidir. Eşi ondan yşça büyük ve görüntü olarak çirkin ve bakımsız diyebileceğim biri( kendisi çok iyidir sadece görüntüden bahsediyorum)
Bir ara çift olarak sık görüşürdük, kız hiçbir şeye aldırmıyor, bizim yanımızda çocuk azarlar gibi eşini azarlayıp komutlar veriyor. Ben eşime kızsam da topluluktaysak büyük tepkiler vermem mesela küçük düşürmemek adına, keza bana yapılmasına da katlanamam. Ama bunlarda öyle bir şey yok, adam gık demiyor. Eşim sırf bu sebeple görüşme sıklığını azalttı, ben rencide oluyorum artık nerdeyse bu durumdan dedi.
Ve kız asla saçını süpürge eden biri değildir, temizliğini başkası yapar, yemeği çoğu zaman dışardan söyler. Tek başına tatillere gider vs vs.
Ben bu şekilde bir evlilik istemezdim zaten ama yapan nasıl beceriyor onu gerçekten bilmiyorum
Evet ama tüm bunlara rağmen adam ağzının içine bakıyor işte garip olan buAma orda eşini küçük düşürüyor kadın resmen
Evet ama tüm bunlara rağmen adam ağzının içine bakıyor işte garip olan bu
Annelerimiz ayniymis , benimki de oyledir ama babam gercektrn anneme asiri duskundur , Allah bozmasin diyim
Ben ise hicbir zaman oyle bir kadin olamadim , hep feministlikten bunlar , birine muhtac gibi gozukmektense gider kopruden atarim kendimi daha iyi
Bana da bir tek bu mantıklı geliyor, bunu eşime söylediğimde saçmalama sırf kadın güzel diye çekilir mi böyle falan demişti ama bence öyle.Allah allah , bence onlarda şöyle bişi var, kadın güzel ya adam onu kaçırmak istemiyor belki ve korkuyor kadın da bunu kullanıyor sanki.
Aynen oyle , benim annem son bi kac senedir cok bunaldi bu durumdan , surekli bana dert yaniyor , hic anlatma kendin ektin kendin biciyorsun diyorum:)Babam da öyledir,o yemek yerken annem toksa bile onunla masaya otursun ister.Fakat dezavantajları da çok,annem bir yere kendi başına gitmemiştir mesela.
Ben buna da ihtiyaç duyuyorum.
Eşim "eş"olsun,bana hayat arkadaşı olsun,fakat elim ayağım olmasın,onsuzlukta kanatsız kuşa dönmeyeceğimi bilmem gerek...
Beğenilen bir 'obje'ye karım demenin gururuyla yetiniyor belli ki...Evet ama tüm bunlara rağmen adam ağzının içine bakıyor işte garip olan bu
Aynı şeyi söylüyorum"tepenize çıkardınız erkek milletini,şimdi uğraşıyorsunuz" diyorum:))Aynen oyle , benim annem son bi kac senedir cok bunaldi bu durumdan , surekli bana dert yaniyor , hic anlatma kendin ektin kendin biciyorsun diyorum:)
Tek olmak guzel sey , baglilik da guzel ama bagimlilik korkunc
Bana da bir tek bu mantıklı geliyor, bunu eşime söylediğimde saçmalama sırf kadın güzel diye çekilir mi böyle falan demişti ama bence öyle.
Çünkü çift olarak inanılmaz uç noktadalar tip olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?