eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Tüm beklentileri sıfırlamak ve kendi kendine çok mutlu olmak gibi şeyler bana hiç gerçekçi gelmiyor. Çünkü burada bir paylaşımdan söz edilemez artık. İnsan sosyal bir varlıktır, herkes birbirinin sevgisine ve ilgisine ihtiyaç duyar. Ama denge önemli çünkü burada çok ince bi çizgi var. Eğer hayattaki tek mutluluk kaynağınız eşinizin ilgisi olursa işte orada sorun başlar. Çünkü o noktada artık bağımlılık başlar. Tam da bu yüzden insanların işi vardır, sevdiği hobileri vardır, arkadaş çevresi vardır, kendine özel alanları vs vardır.

Bir elmanın iki yarısı olmak diye bir şeye inanmıyorum. İki tam elmanın uyumuna inanıyorum. Öncelikle insanın kendi içindeki bütünlüğünü sağlaması çok önemli. Bu da zaten hayat boyu devam eden kişisel gelişim sürecimiz.

Şeker olabilirim ama senin kadar aranılan kadın değilim ühühü :)

Son açtığım konu da biraz tavsiyeler le kendime çeki düzen verdim çıkıyorum artık dışarı. Nikaha katılacağım sen götürebilir misin dedim bakalım ayarlamaya çalışırım dedi . X gil le giderim o zaman dedim ayarlayacam dedi . :) dün akşam da balkon da tl de uğraşıyordu ben gidiyorum dedim. Yok bekle dedi 2 dakka daha durdum gittim içeri baktım 5 dakika sonra geldi yanıma . Noldu bişey Yok demi diyor ( eskiden elinden tl yi alır trip atardım bırak şunu diye .:) yok dedim tv izliyorum:) devam mı nasıl gidiyorum sence ? :)

Romantizm yerine göre olmalı tabi ki ama ben de erkekleri çözdüm sanırım sözlüm sağolsun çok uğraştırdı beni. Gözlerim ağrıyor su sıralar ama yazmak istedim okuyanlar için.

Öncelikle hiçbir erkeğe "sana ihtiyacım var benimle ilgilen" demeyin. Sandığımız gibi salak değiller heralde biliyorlar ihtiyacımız olduğunu. Her şeyden önce kendinize önem ve değer vereceksiniz. Canınız mı sıkkın çıkıp alışveriş yapacaksınız. Sevgiye mi ihtiyacınız var annenize evladınıza vs koşacaksınız. Alışveriş yapacak paranız mı yok kulağınızda kulaklık parkta yürüyeceksiniz. O da mı olmaz evde bebek mi var, tvde boş kafa dağıtıcı programlari izleyip kendinize çay demleyin ama kocanıza sana ihtiyacım var demeyin. Sevgisine muhtacmis gibi davranmayın. Canınız mı sıkkın buraya konu açın. Ama kocanıza güçlü kadın imajı çizin ağlak kadınları erkekler sevmiyor. Kendi kendinize yeteceksiniz önce.

Bu doğanın kanunu insanoğlu zayıfa acır güçlüye hayranlık duyar.

Trip atma zaten , en nefret ettigim seydir trio atmak ve dirdir konusmak , tepki boyle gosterilmez
Birakmiyor mu nikaha kendin kalkip gideceksin , gayet iyi gidiyorsun :)

Mümkünse kimse üstüme düşmesin lütfen fazlaca sıkılırım...

Kocayla değil kadının kendisiyle ilgili bir durum bu zaten...kendi kendine yeten kendine güvenen kadın her sekilde her şartta mutludur böyle oldukça etrafindakilerde kendiliğinden peşinden gelir...

Romantiklik de fazlaca yapay geliyor bana sevmem bi de gülerim ben tam romantikliğin ortasında...kadının odun versiyonuyum galiba...ama bu bana has bir durum tabi bunun dogrusu yok...beklentiler var...beklediklerini bulamayan her insan mutsuz olur...ben konuşmak isterim her şeyi, benden akıl alsın fikir sorsun isterim...içindekini saklamasın hep açık olsun...karşılıklı rahat ve samimi olabilmek bi de birlikte gülebilmek,, benim evlilikten beklentilerim daha çok bu yönde romantiklik olmasa da olur

Ya işte umursamamazlıkla kastettiğim bu yani ruh halimin onun durumundan etkilenmemesi. Bunu başarmak istiyorum ama genel olarak benim ruh halim etrafımdaki insanlardan etkileniyor yani empatim yüksek direkt onların duyguları bana geçiyor. Etrafımda acı çeken ya da mutsuz biri olduğu zaman kayıtsız kalamıyorum.

Eşimde üzgün ve sinirli olduğu zaman beni etkiliyor haliyle, ne kadar güler yüzlü olsam da ona karşı içten içe çöküyorum. Hani terzi kendi söküğünü dikemez ya herkese ilgi vere vere kim bana ilgi verecek diyorum :)

Gün içinde sürekli insanlara ilgi verme ve iyi davranma zorunluluğum var, evde öyle, aileye öyle ...E bana kim ilgi verecek? Durup olmadık zamanlarda da ilgi bekliyorum işte böyle ama bunu halletmem lazım yoksa mutsuz olacağım.

Annem var babam etrafinda döner .Şu guzelmis dese on tane yığar .Bide niye aldin bunu diye azar işitir .
Annem hic òyle bakimli vs anlattiğıniz bir kadın degildir .Dedigim dedik inat biridir ama .

Hmmm libidolar yüksekse tabi, ama benim sorum o değildi :) Olsun:)

Yo salt libido olarak düşünmeyin, iki anlam taşıyan bir cümle kurdum espri olsun diye. :)
Yani her şeyimizi süzüp eleştirdiğimiz zamanları yaşadık. (Çocuktan sonra bilhassa) her davranış-konuşma bizim onu o an nasıl anlamak istediğimize bağlı tartışma haline geliyordu. Kelimelererin kimin ağzından çıktığına bakmadık, sadece kelimeye baktık, davranışa baktık.

Taktikle bir yere kadar götürülür, doğru iletişim ve samimiyet ile sonsuza dek. Tek başınıza mutlu olarak erkek romantik hale getirilir mi denirken bile mutluluk, gerçekleşmesi gereken bir romantizm için şarta bağlanmış halde. :) Anlayın, dinleyin talep edin, çekilin vs. Ama beklentinin dozunu iyi ayarlayın falan filan da falan yani. :))

Ha arada oklava sallanır tabi o ayrı

Aahaha haklısınız anladım :) Bu konu bana çok iyi geldi aslında, kendimin farkına vardım, sağolun bacılarrrr

7 ay oldu bizim, geçen hafta sözlendik. ilk günden beri ağzımın içine bakıyor. evlenince biraz olsun bırakır romantikliği diye dua ediyorum. valla bunalıyor insan ya.

Bence bu durum erkekten erkeğe değişir.
Bamtelini bulana kdr her yöntemi deneyebilirsin. Ama bu da mantıklı değil. O zaman kendin olmazsın.
Evliliğin en temel anlayışı bence dürüstlük. Düşünceni, isteklerini, beklentilerini, rahatsız oldugun konuları tartışmadan eşinle paylaşmak. Arkasından konuşup şikayetlenmek hem evliliği hem bireyleri ayrı ayrı yıpratır.
Bi süre sonra birbirini daha şeffaf tanıyıp ona göre saygılı davranıyosun.
Karşılıklı ilerlediği zaman ağzının içine düşmesine gerek yok.
Zorlu süreçleri bende atlattım. İlk adımımız dürüstce konışmak ve düşmanlıgı bırakmak oldu.
Eşim için fedakarlık yaparım, taviz veririm, beklentilerimi ona göre şekillendirrim. Çünkü eşimde aynı şekilde davranıyor artık.

Savaşı bırakıp aynı tarafta oldugumuzdan beri mutluyuz. Gurur yapıp inat yapıp günlerimi zehir etmiyorum.
Kavga anında bile içimden sarılmak geliyosa sarılırım,öperim vs. İnatla ona hasret kalıp kendimi dizginlemem.

Savaşma seviş politikası;aşkı saygıyı sevgiyi dürüstlüğü fedakarlıgı vefayı inceliği romantikliği herşeyii beraberinde getiriyor :)

Ağzının içine bakıp saçımı süpürge ettiğim ve beni rezil rüsva eden adamlar tanıdım. Şimdi evliyim, eşime de aynı şekilde davranıyorum ve o da bir dediğimi iki etmez. Ben özveride bulundukça mutlu edecek bir şeyler yapmaya çalışır. Ama bunun aksini de yaşamışlığım var. Bu karakter meselesi. Kendinize sakin, ılımlı ve kaprisli olmayan bir adam bulursanız seve seve saçınızı süpürge edersiniz çünkü karşılığını da alırsınız. Romantizm mevzusuysa, ben romantizmi çok sevmem. Ben kendi istediğim şeyin alınmasını severim. Sevmediğim çiçekten, oyuncak ayıdan vs hoşlanmam boşa para olarak bakarım. Ama eşim bana her ay 200 tl verse ve kendine hoşuna gidecek bir şey almanı istedim bunu hediye olarak kabul et dese dünyalar benim olur.

Kimse kimse için yaratılmadı. Kimse kimsenin ağzının içine bakmak ve onu mutlu etmek için yaratılmadı. Evlilikteki beklentilerimizin ayağı yere basmalı. Hayat dizi filmlerden çok farklı. o eşlerinin ağzına baktıklarıni düşündüğün hayatlarda ne problemler var bilemeyiz. Bu arada " Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım" demişsin ." kendine dair belki de çok yerinde tespitte bulunmuşsun. bunun uzerine biraz daha düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…