- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi greengirll
-
Şeker olabilirim ama senin kadar aranılan kadın değilim ühühü :)Ay cok sekersin :)
Gayet iyisin , boyle devam et
Esin olmadan da yasayabildigini gorsun , ona sevgini tabinki goster , ailecek bol bol vakit gecirin , ama erkegin sunu herzaman bilmesi gerekiyor , ben olmasam da bu kadin gayet guzel yasar :)
Hep mutlu olun insallah
Şeker olabilirim ama senin kadar aranılan kadın değilim ühühü :)
Son açtığım konu da biraz tavsiyeler le kendime çeki düzen verdim çıkıyorum artık dışarı. Nikaha katılacağım sen götürebilir misin dedim bakalım ayarlamaya çalışırım dedi . X gil le giderim o zaman dedim ayarlayacam dedi . :) dün akşam da balkon da tl de uğraşıyordu ben gidiyorum dedim. Yok bekle dedi 2 dakka daha durdum gittim içeri baktım 5 dakika sonra geldi yanıma . Noldu bişey Yok demi diyor ( eskiden elinden tl yi alır trip atardım bırak şunu diye .:) yok dedim tv izliyorum:) devam mı nasıl gidiyorum sence ? :)
hahhahahaHerkesler de nasıl anlatmış kocasını ballandıra ballandıra.... Amann..
Ben erkek olsam tüm ruh hali bana endeksli olan birinden soğurum.Bunu belli etmeyin en azından.
Kendi kendime mutluyum, ama ben de saplantılı yım biraz kabul ediyorum.Asla sıkmıyorum ama kafamda da onlarca senaryoyu aynı anda kurma yeteneğim var.Sözcüklere bile aşırı mana yükleyebiliyorum..
Mesela dün malum dizi vardı tv de..Gözü olmasa da kulağı orda..Bitane kaşı gözü oynayan adam için,”Adamım bu benim , gözler mimikler “gibi bişey dedi..Oyunculuğuna mı iltifat etti,yoksa kendine yakın mı buldu karakteri,mesela baya buna kafa yordum.Hiç de ortak bi noktaları yok niye şimdi öyle dedi ki diye..Saçma sapan şeyler işte ben de kızıyorum kendime çok..Neyse derslerim başlıyor allahtan
Teşekkürler :)Trip atma zaten , en nefret ettigim seydir trio atmak ve dirdir konusmak , tepki boyle gosterilmez
Birakmiyor mu nikaha kendin kalkip gideceksin , gayet iyi gidiyorsun :)
Biz birbirimizin başka yerlerinden gözümüzü alamıyoruz, bu nedenle ağza bakmaya sıra gelmiyor
Hmmm libidolar yüksekse tabi, ama benim sorum o değildi :) Olsun:)
Yo salt libido olarak düşünmeyin, iki anlam taşıyan bir cümle kurdum espri olsun diye. :)
Yani her şeyimizi süzüp eleştirdiğimiz zamanları yaşadık. (Çocuktan sonra bilhassa) her davranış-konuşma bizim onu o an nasıl anlamak istediğimize bağlı tartışma haline geliyordu. Kelimelererin kimin ağzından çıktığına bakmadık, sadece kelimeye baktık, davranışa baktık.
Taktikle bir yere kadar götürülür, doğru iletişim ve samimiyet ile sonsuza dek. Tek başınıza mutlu olarak erkek romantik hale getirilir mi denirken bile mutluluk, gerçekleşmesi gereken bir romantizm için şarta bağlanmış halde. :) Anlayın, dinleyin talep edin, çekilin vs. Ama beklentinin dozunu iyi ayarlayın falan filan da falan yani. :))
Ha arada oklava sallanır tabi o ayrı
Ağzının içine bakıp saçımı süpürge ettiğim ve beni rezil rüsva eden adamlar tanıdım. Şimdi evliyim, eşime de aynı şekilde davranıyorum ve o da bir dediğimi iki etmez. Ben özveride bulundukça mutlu edecek bir şeyler yapmaya çalışır. Ama bunun aksini de yaşamışlığım var. Bu karakter meselesi. Kendinize sakin, ılımlı ve kaprisli olmayan bir adam bulursanız seve seve saçınızı süpürge edersiniz çünkü karşılığını da alırsınız. Romantizm mevzusuysa, ben romantizmi çok sevmem. Ben kendi istediğim şeyin alınmasını severim. Sevmediğim çiçekten, oyuncak ayıdan vs hoşlanmam boşa para olarak bakarım. Ama eşim bana her ay 200 tl verse ve kendine hoşuna gidecek bir şey almanı istedim bunu hediye olarak kabul et dese dünyalar benim olur.Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?