eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Evet konu açtığımdan beri daha çok düşünüyorum bu konuyu...Benim annem babamın yılları kavga gürültüyle geçti, tek hayalim huzurlu bir yuvam olmasıydı. Kv nin müdahaleci bir karakter olması, eşimin ailesine bağımlı yetişmesi (bunu itiraf etti zaten) vs bir çok sorun yaşadık ve ben artık kendi içimde huzurlu olmak istiyorum. Hep kendimi suçladım hayatım boyunca kusuru kendimde aradım , insanlar beni suçladığında da kabul ettim ama yok artık, kendime güven kazanmam ve dik durmam lazım, kimse kimseyi mutlu etmek zorunda değil haklısınız.

Tesaduf eseri esimin arkadasinin nisanlisini aldattigini ogrendim sonra nisanlisi olan kizda öğrendi ama aldatıldığını ustalikla ort pas etti ve evlendiler sık sık görüşüyoruz esimin cok yakin arkadssi oldugu icin aldatan aldatilan onlar drgil gibi 4 4luk evlilij yansitiyolar kiz istedigini yaptirabilmek icin surekli paralarının yetmediğini yanimizda vurgular esini yerin dibine sokar ama etraftan cekinmez kahkahalarla guler ozel gizle demez cogu seyini anlatir ama o kadar da kiymetliki sormayın bense hamile halimle kac kere evde tek birakti gezmeye gitti bebegim dogdi gogsum yara oldu sirf bebegim mama icmesin diye aglaya aglaya emzirdim acimla bana dedigi lafa bakin sen napiyon cocuga baktigindan bile yuksunuyosun sona da hic bisey olmamis gibi aramiz ii gibi davranir binozur bile dilemez o kıymetli kizlara cok özeniyorum bende

Benimki zorlamaydı, bende senin gibiydim. Sonra ufak bir halt yediğini yakaladım. Boşamakla tehtid ettim. Bir Dünya sıkıntı barıştık ettik. Şimdi 5 aylık bir bebeğim var, sensiz yapamam sanıyorsan çok yanılıyorsun diyorum. Oh bebişle gezer tozarım, çalışır bakarım ikimizede, kız kıza yaşarız ayol diyorum. Eşim kuzu Kadının ekonomik özgürlüğünün olması çok değiştiriyor herşeyi. Çalışmıyorsan çalış, evliliğinde etkilenecek

istediğiniz şeyi eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakıyor şeklinde tahayyül ve tabir ettiğiniz sürece eşiniz peşinizde koşmayacak ağzınızın içine bakmayacak maalesef.

Çok hoşsunuz güldüm son cümlenize gece gece :)) çok tatlı geldi bana
Bence siz bir konu açın ve uzun uzun anlatın ben okurum :)

Benim eşim de çok dokunsal, hala ilk günkü gübi işten gelince kapıda dakikalarca sarılıyor ve öpüyor, bu rahatsız etmiyor ama gece yatıyoruz mesela, ben uyansam sağdan sola dönsem hemen uyanır öper de öper, sarılır, uykumu açar. En çok rahatsız olduğum konu bu. Beni rahatsız etmesin diye put gibi yatarım.

canım benim bağlayacak tek şey Allah olsun. insanlara bağlarsan hayal kırıklığı yaşarsın derim.

23 sayfanın tamamını okumadım da kesin herkesin kocası aşırı mükemmeldir, git diyorlardır gitmiyordur, sensiz yapamam aşkımmmlar havada uçuşuyordur, leb demeden leblebiyi anlıyordur ve saniyesinde istediğini yapıyordur falan. Sanki BDVde değilmişiz gibi, ehehe. Herkesin kocası böyleyse BDVde bu konuları açan kimler, sorarım. :) Keşke bunu bırakıp insanları durduk yere üzmeseniz hanımlar, hepimiz BDV okuyoruz, dertsiz insan burayı gelip de zevkine okumuyor üzgünüm.

Umursamaz davranıyorum kocişim üstüme düşüyor diyenlere aldırmayın konu sahibi. Böyle bir durum da bir yere kadar (sadece flört dönemlerinde işlevsel oluyor bana kalırsa), zira karşınızdaki de duyguları olan bir insan. Ignore edilmeyi bir yere kadar kaldırabilir, herkes sevildiğini hissetmek ister bu tek taraflı sürebilecek bir şey değil. "Burnunu sürtmek" dediğiniz şey bir yerden sonra işlemez. Zira adam başlarda üzülür, sonra "Amaan bu muydu ben de az kafamı dinleyeyim bıktım şunun dırdırından" a bağlayabilir. Ama karşı taraf için saçını süpürge etmek denilen şey de hem kendinizi değersizleştirmenize hem de karşı tarafın sizden beklentisini artırmasına sebep olur. O yüzden en güzeli ortayı bulabilmek. Onu da deneye yanıla öğreneceksiniz.

Benim eşim her istedigimi yapar sürekli beni memnun etmek icin uğraşır.çiçek falan cok alırdı alma diye ben kızıyorum artik çünkü evlenmeden önce 3 yil çıktık o zmanada cok alırdı artik evlenince sey gelmiyor.hamile oldugumu duyunca 5 tas alacam sana hediye diye tutturdu ben istemedim.biraz yapi meselesi bence canim eşinden kaynaklanan.su an hamileyim ben daha istemeden bi cok işimi yapar bi cok şeyi düşünür.yapi meselesi dedigim gibi

Yanlis anlaşılmasın kocami ovmek için yazmadim gerçekten oyle :) ama bende kendi ona karsi iyim tabiki yapi meselesi galiba..

Hem cocuk buyutup hem ev islerine yemege camasira bulasiga bakip hem calisip hem de suslenip gezebilen varsa bana da formulunu soylesin yardmsiz mumkum diil zaten agzimin icine de bakmio

Çalışıyorum :)

romantik degilim boyle erkeklerdende pek haz etmem esimi hic bir konuda sikmadim ona yapma bunu uapma gitme gelme demedim ama bensiz disarda bir bardak cay bile icmez bence bunun nedeni rahat birakmam yanimda skilmasina sebep olacak hic bir davranis soz imada bulunmam beraber gitmek istedikten sonra her ortama girerim tek basina tatilede yolladim maca yolladim her yere gonderdim boyle olmasaydi mutlu olmazdi olmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…