eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Kıpır kıpırsın az rahat dur cümlesini eşime sıkça kullanıyorum. 1 senelik evliyiz benimki de düzelir zamanla diye bekliyorum .

Siz nasıl davranıyorsunuz. Eşim eve geldiğinde direkt boynuna atlar öpücüğümü alırım, haliyle adam da stresli bir gün geçirmiş bile olsa gülümsemeye başlıyor

Eşime göre ben onu asker arkadaşım gibi görüyorum :) azıcık romantik ol der mesela ..ama ben üstümde emanet duran romantizmi ikinci dakikadan gülerek ,ulan yerim romantizmini diyip omuz atarak baltaliyorum :) normalde kibar biriyim fakat olmadığım biri gibi (romantik kadin) davranırken içimden recep ivedik çıkıyor :))) yapamıyorum ,olmuyor benden .aksime eşim ,çok romantik bir koala, hiç de sevmem .sarılmadan uyumuyor diye bütün yazı ayrı yatakta gecirdim (özel geceler hariç :)))) ben sevmiyorum her dk mıç mıç :))

Bunun bir formülü olduğuna inanmıyorum. Kadın şöyle şöyle yaparsa erkek pervane olur gibi...

Kişilik yapıları, evlilikten karşılıklı beklentiler, çiftlerin uyumu gibi kriterler var çok önemli.

Yani şöyle, akşamları tatillerde falan hep evde. Bensiz bir yere gitmek istemiyor. Akşam çenesi açılır tüm gününü anlatır benden yorum ister. Ama ben işte ufak tefek incelikler bekliyorum, kapıdan girince bir öpmesi, arada sarılması falan gibi.

Sürekli dip dipe sarmaş dolaş eşinin ağzına bakan erkek ya da kadından pek hoşlanmam. Çok şükür öyle bir evliliğimizde yok. Hiç te özenmedim öyle evliliklere. Olması gerektiği gibi ilerliyor.

Bilmem zamaninda ben çok peşinde koştum onu elde etmek için ama şimdi o ağzımın içine bakıyor diyebiliriz 12 yıl sonra bana hareketlerinde değişme oldu gibi geldi (işiyle ilgili bi mevzular var) bu ara hep limoniydik bi huzursuzluk vardı aramızda sanki konustum dedim ne kadar sevsemde bu durum bana göre değil ben huzur istiyorum böyle sürdüremem falan filan düzeldi neyse ki çoğu kişiye göre ortada hiç birşey yok anlatsam ama işte sizin çekmenizede bağlı birşeyler anlatabildim mi ben çekemem bu yüzden ayrılibır mi diye düşünmem ayrılırım

Benim eşim de sürekli memnun etmeye çalışır beni,bi formülü olduğunu düşünmüyorum,eşim sevgiliyken gayet iyi bi sevgiliydi ama aynı evin içinde aynı zamanda yardımcı bi eş,iyi bi baba olabileceğini hem de evine bu kadar düşkün olacağını,gözleriyle elleriyle sürekli beni seveceğini kim tahmin edebilirdi ki,bence kısmet biraz da şans insan evladına denk gelmişim.

Etraftan da eşimin bana karşı böyle olduğu söylenir. Nasıl napıyosun bu adamı böyle derler. Ama ben anlamıyorum bence içime falan düşmüyor hatta onu gamsızlıkla suçlarım genelde.

benim eşim var ağzımın içine bakar. ama bende onun ağzının içine bakarım. ikimizde birbirimizin her istediğini yapmaya çalısırız. birbirimize alan tanırız ama mutlaka. ben ilgimi dokunarak göstermeyi severim mıç mıç olmayı severim. eşim benim gibi değil. o yaptıklarıyla göstermeyi tercih ediyor. eve gelince sarılır öper yada arada uzanır yanıma ama bana kalsa yapışık gezerim:))
biraz yapı meselesi odun bi insan olsaydımeşim ben umursasam da umursamasam da bişey değişmezdi bence

Tam ben yazacaktım bunu. Bizimki kendi kendime yetebiliyorim diye iyice bıraktı beni tek başına

Kendi kendime cok mutluyum , romantizmi hic sevmem , asiri ilgiyi de hic sevmem

aynı ben diyecektim ki devamını okudum

benim eşim de benim gibidir

günde zibilyon kere araşan insanları anlayamıyorum mesela

eşim şehir dışına gidiyor yolda

sabah o bana oğlanı okula bıraktın mı diye yazdı dün biraz hasta gibiydi evet dedim konuşma bitti

gece de gelir bir ara

biz aynı işi aynı ofiste yapıp yine de gün içinde görüşmemeyi başarabiliyoruz

kocam ağzımın içine falan bakmaz bakmasın da zaten

ben didişmeyi de severim her dediğime he diyen birisi ile kendimi de geliştiremem sohbet de edemem

Siz nasıl davranıyorsunuz. Eşim eve geldiğinde direkt boynuna atlar öpücüğümü alırım, haliyle adam da stresli bir gün geçirmiş bile olsa gülümsemeye başlıyor

Kapıyı güleryüzle açarım, elinde poşet vs alırım, sarılır öpmek isterim o da yanağını uzatır çok da istekli olmayarak ya da az rahat dur kızımmm der. Genelde suratsız ve yorgun gelir ya hemen işi anlatmaya başlar ya da yemeğini yiyince anlatmaya başlar. Ben sanki onun psikoloğuyum. Günün nasıl geçti demez mesela.

siz sarılın. ben eşim kapıdan girer girmez atlarım üstüne. hatta dur pisim bi duş alayım öyle sarılalım der ama bırakmam sarılır öperim:) beklemeyin karşıdan siz yapın her gün ilk siz yapın beklediğiniz seyleri mutlaka alışır

Allah allh benim eşim ise ketumdur
İşte yaşadıklarını öğrenmek için soru sormam gerekir
Biraz karakter galiba. Aslında ne yapıp ettiğini anlatması güzel ama eşin pek dokunmatik değil sanırım.

Valla benimki galiba öyle ağzımın içine bakıyo mu bilmiyorum ama ben biraz umursamaz biriyimdir Romantik biri hiç değilim özel günleri ara sıra unuturum ama eşim çiçeğini hediyesini unutmaz.. Onun dışarı programını üşengeçliğimden "amaaan boşver"cilikten iptal etmişliğim ve evde dizi izlemişliğim çoktur.. Haftanın 2 gününden fazla evde yemek yapmam, genelde dışardan yeriz bu konuda bi beklentisi de yoktur.. Kendisi de yemek yapmayı bilmez.. Bensiz pek biyere gitmez maça bile beni de götürmeye çalışır ama ben o günlere kendime program yapıp ekiyorum onu son yıllarda şehirdışına iş için gittiğinde aynı gün döner yoruldun 1 gece kalsaydın bari derim kalmaz..Bensiz uyumayı pek sevmez.. Kafama göre gezerim plan yaparım kendisi fırsat bulmaya çalışır programıma dahil olmak için.. Ne biliyim aklıma gelenler bunlar şimdilik.. Genel olarak sosyal ve mutlu biriyimdir.. Yüzüm azıcık düşecek olsa noldu ne var diye peşimde dolanır öğrenene kadar.. 5,5 yıllık ilişkimizde 3 kere kavga ettik.. kavga edince biraz gıcıktır öyle yalakalık falan yapmaz gönül almak için.. Ama genel olarak bayılıyo bana heralde

Son düzenleme:

Ben yapıyorum zaten her gün yapışıyorum boynuna ama onda hala tık yok. :)

Greengirlll bence bu kaynanadan beklentini birakmakla basla gitsin:)kocanın da çok ustunedusme kimse öyle havalarda uçmuyor evlilikte iniş çıkış herkeste var.

Romantizmi severim evet ama tek mutluluk kaynağım değil. kendi kendime de mutlu olduğun bir sürü aktivite var. Eşimde ağzıma bakmaz gerçi ben bu kategoriye girmiyorum. aman bakmasında zaten. neden bakacakmış bende onunkine bakmam. kadınlar bazen (BANA GÖRE) bu ilgi olayını abartıyor abartan erkeklerde var sadece kadınlara yüklenmiyim. Evet eşimle evlendim sevdim aşık oldum birde bebemiz var mutluyum ama eşimin her şeyi değilim o da benim değil. Kocamın sadece karısıyım. Annesi ablası abisi kardeşi arkadaşı değilim. hepsinin yerinin ayrı olması gerekiyor. evlendim diye onun benden başkasına ihtiyacı yok diyemem. bazen sadece selam verip kapıda sıgara içtiğin arkadaşın yeri bile ayrıdır karısı kocası onun yerini alamaz. onunla ettiği muhabbet insanın başka bir boşluğunu kapatır ruhunda. yada evliyiz diye 24 saat aynı şeyleri yapmak aynı şeyleri sevmek zorunda da değiliz. bazen herkes ne isterse onu yapıyor. bazen birlikte eğleniyoruz. bence mutlu olmanında sırrı burada. çiftler birbirlerine ne kadar çok yapışırsa problem oradan çıkar. bir kere kadınlar venüsten erkekler marstan gelir derler. yapı olarak farklıyız. ortak şeyleri severiz ama farklılıklarımız da var. o farklılıklarımız da mutlu olmaya ihtiyacımız var hem erkek hem kadın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…