- 14 Ekim 2016
- 7.269
- 49.316
- 548
- Konu Sahibi greengirll
-
Kıpır kıpırsın az rahat dur cümlesini eşime sıkça kullanıyorum. 1 senelik evliyiz benimki de düzelir zamanla diye bekliyorum .Eşim inatçıdır bir şeyi yapar mı tam yapar. Şimdi mesela gittim sarıldım, az dur noluyor der ben küserim :) Yanına yatarım kıpır kıpırsın az rahat dur der ben küserim :) Sonra gene bilgisayara devam.
Sanırım tüm teması cinsellik olarak algılıyor ve gerisi gelmeyince sinirleniyor, bense klasik bir kadın olarak o an sadece sarılmak istiyorum.
Yani ne bileyim akşam eve gelince duvar gibi suratla değil en azından bir gülümsesin öpsün istiyorum. Uyardım biraz şimdi zorla gülümsüyor :) Ben de sonuçta tüm gün çalışıyorum gerginim ama eşime yansıtmamaya çalışırım. Bunun gibi ufak şeyler aslında beklentim.
Çiçek gönderir özel günlerde, her gün çiçek vs istemem zaten.
Kendi kendine mutlu olmak baska ilgi beklemek, romantizm baska.
Mutlulugum tamamen esime bagli degil ama ilgi, aşk gormeyeceksem, birlikte gezmeyeceksem süs olsun diye mi evlendik?
ilgisiz, asksiz beklentisiz evlilik mutlu evlilik degildir. Sadece ümidini kesmis kadinin evliligi yurutme ve kendini duruma alistirmasidir.
Ben ilgisiz evlilikte devam edemem.
Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Tam ben yazacaktım bunu. Bizimki kendi kendime yetebiliyorim diye iyice bıraktı beni tek başınaBu erkeğin yapısına bağlı. Çok kaprisli kadının da , kendi kendine mutlu olan kadının da ağzının içine bakan romantik erkekler var.
Bazen kendi kendin yeten, küçük şeylerle mutlu olan, romantiklik beklemeyen kadinlarinda onun kıymetini bilmeyen eşleri var yanlarında. Hatta bunu fırsat bilen , iyice boslayan , sorumluluk almayan kişiler oluyorlar.
Erkeğin yapısına bağlı tamamen..
Kendi kendime cok mutluyum , romantizmi hic sevmem , asiri ilgiyi de hic sevmem
Siz nasıl davranıyorsunuz. Eşim eve geldiğinde direkt boynuna atlar öpücüğümü alırım, haliyle adam da stresli bir gün geçirmiş bile olsa gülümsemeye başlıyor
siz sarılın. ben eşim kapıdan girer girmez atlarım üstüne. hatta dur pisim bi duş alayım öyle sarılalım der ama bırakmam sarılır öperim:) beklemeyin karşıdan siz yapın her gün ilk siz yapın beklediğiniz seyleri mutlaka alışırYani şöyle, akşamları tatillerde falan hep evde. Bensiz bir yere gitmek istemiyor. Akşam çenesi açılır tüm gününü anlatır benden yorum ister. Ama ben işte ufak tefek incelikler bekliyorum, kapıdan girince bir öpmesi, arada sarılması falan gibi.
Allah allh benim eşim ise ketumdurKapıyı güleryüzle açarım, elinde poşet vs alırım, sarılır öpmek isterim o da yanağını uzatır çok da istekli olmayarak ya da az rahat dur kızımmm der. Genelde suratsız ve yorgun gelir ya hemen işi anlatmaya başlar ya da yemeğini yiyince anlatmaya başlar. Ben sanki onun psikoloğuyum. Günün nasıl geçti demez mesela.
siz sarılın. ben eşim kapıdan girer girmez atlarım üstüne. hatta dur pisim bi duş alayım öyle sarılalım der ama bırakmam sarılır öperim:) beklemeyin karşıdan siz yapın her gün ilk siz yapın beklediğiniz seyleri mutlaka alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?