- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi greengirll
-
Benim eşimde romantizmden falan anlamaz hoş bende anlamam zaten. Mumlu gül serpiştirilmiş masa öyle birşey hazırlasa eşim gülesim gelir:) bana göre değil
Akşam eve gelir önce öper yemek yeriz o bir koltukta ben bir koltukta arada yanına giderim sarılırım hopp tekrar koltuguma. Eşimde bende fazla ilgiden hoslanmayız dozuna göre.
Bence bu işin sırrı onu hayatının merkezi oturtmayacaksın hersey dozuna göre olmalı.
Eşim seni seviyorum demez ama beni sevdigini hissettirir buda bana yeter zaten
Güldürdün beniNickinizle romantizm uymazdı zaten heytbengeldim :)
aynı ben diyecektim ki devamını okudum
benim eşim de benim gibidir
günde zibilyon kere araşan insanları anlayamıyorum mesela
eşim şehir dışına gidiyor yolda
sabah o bana oğlanı okula bıraktın mı diye yazdı dün biraz hasta gibiydi evet dedim konuşma bitti
gece de gelir bir ara
biz aynı işi aynı ofiste yapıp yine de gün içinde görüşmemeyi başarabiliyoruz
kocam ağzımın içine falan bakmaz bakmasın da zaten
ben didişmeyi de severim her dediğime he diyen birisi ile kendimi de geliştiremem sohbet de edemem
ya benimde öyle eşim.Aksam dızdıze oturalım ıstıyor hıc ayrı bırsey yapmamı istemiyor. 5 seneden beri hıc değişmedi ve ben artık yalnız takılmak ıstıyorum en azından bellı aksamlar birkaç saat. Ama oyle deyıncede bozuluyorEşimin ilgisinden bazen aşırı derecede bunalıyorum. Ben sevmiyorum devamlı sarmaş dolaş olmayı sarılmayı filan. Ama o gece boyu elini üzerimden indirmiyor.
Oysa ben gece yabancı dizi ilemeyi, kitap okumayı, tek takilmayı ya da hemcinsim kuzenlerimle sohbet etmeyi ccooook seviyorum .
Herkes kendine yetebilmeli bence. Mutlu olmak için kendini sevmekten başlamak gerekiyor bence.
Greengirlll bence bu kaynanadan beklentini birakmakla basla gitsin:)kocanın da çok ustunedusme kimse öyle havalarda uçmuyor evlilikte iniş çıkış herkeste var.
Var :)Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Hayır.Allahım hayalimdeki eşNasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?