eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Ben romantizmden hiç hoşlanmam iliskide de daha çok didişilen ilişkileri severim. Tabi böyle kavga gürültü değilde dozajında didişme diyelim. Aksine hayatıma giren her erkek de romantik ve ağzımın içine bakan türdendi,e yürütemedim haliyle. Burada önemli nokta ne istediğini bilmek bence yani eşiniz muhtemelen evlilik öncesi de az cok böyleydi bunu bilerek evlenmişsiz beklentilerinizi azaltmalısınız o yüzden sizin seciminiz bu.

Hayatımı eşimin üzerine kurmam gezerim arkadaşlarımla buluşurum geç geldiğim olur tatile gittiğim olur. Ve evet ben mutlu eşim mutlu. Ama ağzımın içine baksın diye beklemem ilgilidir özenli davranır ama romantizm diye klişe davranışlar bekleyip psikolojik baskı yapmam yani ben de sevmem öyle şeyleri. Yıldönümümüzü bile habire unutuyoruz sevgililer günü prensip olarak kutlamayız zaten ben sıkılıyorum öyle şeylerden

Benim eşimde romantizmden falan anlamaz hoş bende anlamam zaten. Mumlu gül serpiştirilmiş masa öyle birşey hazırlasa eşim gülesim gelir:) bana göre değil
Akşam eve gelir önce öper yemek yeriz o bir koltukta ben bir koltukta arada yanına giderim sarılırım hopp tekrar koltuguma. Eşimde bende fazla ilgiden hoslanmayız dozuna göre.
Bence bu işin sırrı onu hayatının merkezi oturtmayacaksın hersey dozuna göre olmalı.
Eşim seni seviyorum demez ama beni sevdigini hissettirir buda bana yeter zaten

Nickinizle romantizm uymazdı zaten heytbengeldim :)

Kapıyı açtığımda yorgun olur genelde. Her zaman da opmem. Ruh halime gore. Ama hoşgeldin derim. Gider dusunu alır, bebeğimizle ilgilenir vb.

Oturduğunda nasıl geçti günün derim halbuki telde de mutlaka sormuş olurum. Yemek yeriz. Bebeğimizle oynarız. Çay içer, komik bir konu varsa Güleriz. Sarmaş dolaş değilizdir her zaman. Arada bir. Bebek olunca vakitte olmuyor zaten. Bizi yanyana görünce hemen yanımıza geliyor minnak : )

Benim koca tam tersi damdancim , pek seviyor bitisik yasamayi , her oglen aramazsam o arar hemen ne oldu niye aramadin diye:))
Alistim artik yapacak bisi yok

önce kendi içinde,kendi dünyasında mutlu olmalı insan.eşimde bende çok romantik değilizdir.allı pullu güllü çiçkli masalar beklemem . kendmze ait özel günleri unutmaz bende unutmam çünkü o bize özeldir.sevgililer gnü falan sevmeyiz.
ama bilirmki beni dinler fikrimi sorar sever hissettirir önem verir.bu bana yeter...en önemliside tabiki 4 yıldır birlikteyiz ve bu süreçte saygımızı kaybetmedik.
ama asıl soruya gelecek olursak o ağzımın içine bakma durumunu yerine göre yapar yani dinler benii

Valla oyle agzimin icine dusen bi erkek asla sevmem. Dozunda olmali hesey..
Rabbimde gonlume gore verdi. Hamdolsjn

Umursamaz kadin deger görür gibi bi genelleme yapmak yanlis.. Allah kiymet bilenlerle karsilastirsin..
Senin ilgi ve sevgi bekleme, her seyi ona baglama sebebin eşin.. Yeterli sevgiyi, rahatligi verse sen de kendine guvenen, rahat ve huzurlu bi kadin olursun.. (huysuz, gecimsiz, sorun arayici biri olmadığını varsayarak yaziyorum bunlari)

[QUOTE="1Sen, post: 57313147, member:

Bazen kendi kendin yeten, küçük şeylerle mutlu olan, romantiklik beklemeyen kadinlarinda onun kıymetini bilmeyen eşleri var yanlarında. Hatta bunu fırsat bilen , iyice boslayan , sorumluluk almayan kişiler oluyorlar.

Erkeğin yapısına bağlı tamamen..[/QUOTE]Ne güzel söyledin ya

ya benimde öyle eşim.Aksam dızdıze oturalım ıstıyor hıc ayrı bırsey yapmamı istemiyor. 5 seneden beri hıc değişmedi ve ben artık yalnız takılmak ıstıyorum en azından bellı aksamlar birkaç saat. Ama oyle deyıncede bozuluyor

Var :)

Mottom şu; ben mutluysam yanımda kalabilirler.
Mutsuzsam, hayatımda yeri yok mutsuz edenlerin.

Benim eşim oyle,kavga mi didismek mi daniskası it damari tutuyor tuttu mu ama genel olarak aşırı süslü sözleri var ve yalaka mutfaktayim mesela uzun sure sesim çıkmamış,yemek yapiyorun ya da bulaşık falan geliyor hemen ya da kendi halimde yatak odasindayim onun oldugu odaya geliyorum hemen aşkımmm fıstığım napiyorsun sen el kol hareketleri sarılmalar. Bazen onu hic kaale almam çıkarım evden saatlerce gelmem kuafore giderim o da basının caresine bakar soyletir bir dürüm oturur köpekle ilgilenir. Her zaman olmaz tabi bu.
Alışverişe giderim onceden tantana yapardi cok harciyorum diye. Simdi bisey demiyo.parayi buldu herhalde
Disaridayken de arar mesaj atar falan. Nisanliyken memleketine gitti bayramda 1 gece kaldi keske sende olsaydin dedi. Bana aşırı düşkün aramiz bozuk olsa da boyle evden cikacak olurum,ben seni bırakırım der. Istemez derim hadi yuru hadi der. Ve aşırı kıskanç. Bazen beni geriyor ya uf
Alıştım sayılır ama. Iyi ki senle evlenmişim canım karicim falan dedi bir kez de. Hic kinci biri degil. Ben onun beni uzmelerini unutamadim ama

Allahım hayalimdeki eş Nasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?
Hayır.
Önce kendini önemsemek, kendine güvenmek ve değerli olduğuna inanmak.
Sonra herkese hakettiği değeri vermek ve şımartmamak. Dünyanın merkezine koymamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…