eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Eşi ilgi göstermeden mutlu olanlar değil o. Sen bencil olursan hayatta sadece kendini düşünürsen eşin o ilgiyi zaten sana gösterir. Hayatta kimse için saçını süpürge etme. Ben öyleyim ve eşim bana bişey diyecekken iki kez düşünür. Evliliğimizin ilk yıllarında eşim ve kaynana beni sindirmeye çalıştı. Eşim hep senin dediğin oluyo derdi. Ama şu an herşey farklı. Her zaman başın dik duracaksın. Dediğim dedik olursan istediğin gibi yaparsan kaynana sana bişey diyemez

Küsmek yerine konuşmalısınız.
Sadece sarılmak istedim diye.

erkekler ne olursa olsun güleryüz istiyor , yatak odasında geri çevrilmemeyi istiyor.Daha 5 aylık evliyim ama benim gözlemim en azından eşimle ilgili bu.ikimizde çalışıyoruz, ama kapıyı akşam kim açıyorsa mutlaka bir sarılıp öpüp koklaşırız.Eşim bana göre biraz daha romantik o daha çok söyler özlediğini sevdiğini.Ama ailesinin yanındaysak, yada bir başkasının hiç yanaşmaz yanımasanki birbirimizi tanımıyor gibi uzaktan bakılsa öyle denirvitrinlik hareketleri sevmiyorum der, evde ilgisini sevgisini fazlasıyla gösterdiğinden bu duruma takılmıyorum.

Tam ben yazacaktım bunu. Bizimki kendi kendime yetebiliyorim diye iyice bıraktı beni tek başına
Kendi kendime yeterim imajı verip, sensiz kavanoz kapağı bile açamıyorum modunda ona her daim ihtiyaç olduğunu hissettirmek önemli.

Allahım hayalimdeki eş Nasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?
umursamamak değil kendine yetebilmek benim eşimde öyle ayy içim şişiyor bazen
romantikliğinden bende inat gibi hiç sevmem doğumgünlerini yıl dönümlerini hep ben unuturum
tarihlerini bile karıştırıyorum çoğu zaman eşimde tam tersine 50 tane hediye birden alır ne yapacağını şaşırır
belki de yapı meselesi bilemedim

Eşim ilgilidir , sevgisini belli eder hatta evde çok bunaltır beni mutfakta işim vardır gelir sarılır engel olur falan sinir olurum :). Ancak öyle ağzımın içine bakan bir eş değildir ikimizinde sınırları var ve ortak karar almaya özen gösteririz. Bunun dışında günlük hayatta şunu farkettim ben ne kadar ilgili davranırsam o kadar da rahat oluyor. Ama zamanla önceliğim kendim olmaya başladı kendi hayatım, arkadaşlarım işim vs. Ve ne zaman ki ondan bağımsızlaştım o zaman üzerime daha çok düşer oldu. Çalışıyorum gün içinde mesajlaşıyoruz ya da ara da bi arıyordum baktım ben aradıkça o aramıyor ben de aramamaya başladım bir nevi ayna oldum. Ben aramayınca ben senin sesini hiç duymadım bugün diye aramaya başladı. Birde ilk zamanlar küserdim, özürler beklerdim falan beklentiyi azalttım, gereksiz alınganlıklarımı bıraktım o zaman daha güzel oldu herşey. 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve bin şükür diyorum hep.

eşim ağzımın içine bakmaz, bende bir tek kendimi düşünmem. bence yanlış bir tanımlama olmuş sizinkisi.
erkekler evlilikten korkarlar. özgürlüklerini yitirecekleri bir baskı altında olacaklarını düşündükleri için. yoksa zaten düzenli bir yatak ilişkisi sağlamak onların kadınlardan daha çok istedikleri şey değil mi?

mutluluğu 1 kişiye bağlamak eşinize de büyük bir rol katar ve sizde mutlu olduğunuz kadar üzülürsünüz de. onunda sizinde farklı hayatları olduğunu unutmayın. arkadaşlarıyla görüşebilir, sizde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. oyun oynayabilir gerekiyorsa yalnız seyahate bile gidebilir. herhangi bir beklenti içine kapılmadan hareket etmek gerekiyor aslında erkekler için. bir beklentiniz olmazsa atılacak trip de olmaz ve yaptığı en ufak şeyden mutluluk duyarsınız. sadece karşılıklı güven önemli bunu sağladıktan sonra mutlu olmamak için hiç bir sebep yok bence.

Kendi kendime yeterim imajı verip, sensiz kavanoz kapağı bile açamıyorum modunda ona her daim ihtiyaç olduğunu hissettirmek önemli.
Kesinlikle öyle bazen dolaptan tencere alırken bile eşimi çağırıyorum çocuklar çok sakin diyelim güzel de vakit geçiriyoruz ama ben başedemiyorum diye arıyorum işini gücünü bırakıp geliyor o arada çok bunaldım diyip bi çıkıyorum dışarı

Aynen böyle olmam gerekiyor ama sağolsun annem, yengem vs tüm akrabalar aman saygısızlık etme, onlar büyüktür aman eşinin dediğinden çıkma, kaynanana cevap verme diye diye beni sindirdi. Ne oldu gene ben haklı çıktım , çünkü sorun çıkarmak isteyen gene çıkarıyor.

Bana biraz ders verin ne olur sindirdi bu ailem beni:) Sanki boşansam dünyanın sonu gibi davrandılar.

aynen +++
katılıyorum.

O kişi benim... Bunun için özel bi çabam yok. Severek evlendik, beni üzerse huzurumuzun kaçacağını bilir. Çalışmadığım halde(öğretmenim normalde) bir yanlışı olursa çekmeyeceğimi(ailem de arkamdadir ) bilir ona göre davranir, bir dedigimi iki etmez. Ben de kaprisli sıkıntılı bir tip değilim bence, ben de anlayisliyimdir. Herkes hanımcı der,gocunmaz. Bence karakterle çok ilgili.

Eşimle aynı boydayız mesela.
Ama yüksek yerdeki eşyalara ben uzanmam, ona aldırırım.

Hiçbir faturayı yatırmam, ben beceremem derim, halbuki ilgisi yok.

Market, pazar alışverişi ondadır, ağır poşetleri taşıyamam, onun kadar güçlü değilim ki(!) :))

:))) aynen.. Üzerime sorumluluk almamaya çalışırım ki onun gözünde erkekleşmeyeyim , yoksa 30 uma kadar yalnız yaşadım her şeyi de yaptım erkeksiz de gayet yaşarım. Sorumluluk aldıkça görevin oluyor bir çok arkadaşımda bunu gördüm takdir edilmiyorlar bir tanesini eksik yapsa görevini yerine getirmedi muamelesi görüyorlar eşlerinden.

Benim annem de öyledir hatta çok kızardı bana çocukların altını değiştirmesi için verdiğimde falan. Ama ben örnek almadım annemi sen yaptında ne oldu diyorum. Tabiki eşime saygı duyuyorum, kayınvalde konusuna gelince evliliğimin ilk yılında çok sıkıntı yaşadım hamileyken baktım çok zarar görüyorum görüşmedim ve eşimde zorlamadı beni. ve oğlum 1,5 yaşına gelene kadar da görüşmemeye devam ettim ancak çocuğumuda sakınmadım hiç. Sonrasında onlar özür dileyip görüşmek istediler ve çok şükür sonrasında hiç sorun yaşamadık. Çünkü mesafeli ama iyi bir ilişki kurdum ilk zamanlar ne derlerse yapıyordum sürekli giderdim falan baktım ki kıymet bilinmiyor haftada bir gitmeye başladım bazen 1 ay bile gitmediğim oluyor ama hiç sorun çıkarmıyorlar alıştılar çünkü bu duruma.

İşte bu

Ben 10 yıllık evliyim. Eşim dışında da kendi hayatım var bunu da ona hissettiriyorum. Spor yapar kendime dikkat eder, gezmeyi, gülmeyi severim. Çalışıyorum ve şu an 2.üniversitemi okuyorum. Bir oğlumuz var 5 yaşında şimdi kızıma hamileyim.
Hep kendime yeten biri oldum eşimden beklemedim. Romantik akşam istiyorsam ortamı kendim oluşturdum. Müzik açıp dans ettik. Artık alıştı bu hallerime :)
Ailevi konularda gerginken bile kaldırılmayacak şeyler söylememeye dikkat ettim. Ondan da aynısını bekledim. Sınırlarımız oldu hep. Saygıyı hep korudum.
Benimle böyle konuşamazsın sana bu hakkı ben verdim yine ben alırım diyorum.
Aslında erkekler elde edemedikleri kadını seviyorlar. Her an giderim hayatım sana bağlı değil mesajı vermelisin. Çok sevdiğini hissettir ama onsuz yaşayamazmışsın gibi davranma.

Bencede bu erkeğin kişiliği ile ilgili bisey bazı kadınlar afedersiniz adam in ağzına da etse ağzının içine bakarlar bazı ları da fedakarlık yapan kadına değer verir yani tamamen yapı meselesi olduğunu düşünüyorum.

Bu nasıl olacak işte bam teli burası zurnanın zırt ettiği nokta Benim de sorum bu aslında çok güzel anlatmışsınız, ihtiyaç meselesi de möhimmiş efenim uzmanlara göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…