- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi greengirll
-
Eşi ilgi göstermeden mutlu olanlar değil o. Sen bencil olursan hayatta sadece kendini düşünürsen eşin o ilgiyi zaten sana gösterir. Hayatta kimse için saçını süpürge etme. Ben öyleyim ve eşim bana bişey diyecekken iki kez düşünür. Evliliğimizin ilk yıllarında eşim ve kaynana beni sindirmeye çalıştı. Eşim hep senin dediğin oluyo derdi. Ama şu an herşey farklı. Her zaman başın dik duracaksın. Dediğim dedik olursan istediğin gibi yaparsan kaynana sana bişey diyemezKızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Küsmek yerine konuşmalısınız.Eşim inatçıdır bir şeyi yapar mı tam yapar. Şimdi mesela gittim sarıldım, az dur noluyor der ben küserim :) Yanına yatarım kıpır kıpırsın az rahat dur der ben küserim :) Sonra gene bilgisayara devam.
Sanırım tüm teması cinsellik olarak algılıyor ve gerisi gelmeyince sinirleniyor, bense klasik bir kadın olarak o an sadece sarılmak istiyorum.
Kendi kendime yeterim imajı verip, sensiz kavanoz kapağı bile açamıyorum modunda ona her daim ihtiyaç olduğunu hissettirmek önemli.Tam ben yazacaktım bunu. Bizimki kendi kendime yetebiliyorim diye iyice bıraktı beni tek başına
umursamamak değil kendine yetebilmek benim eşimde öyle ayy içim şişiyor bazenAllahım hayalimdeki eşNasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?
Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Kesinlikle öyle bazen dolaptan tencere alırken bile eşimi çağırıyorum çocuklar çok sakin diyelim güzel de vakit geçiriyoruz ama ben başedemiyorum diye arıyorum işini gücünü bırakıp geliyorKendi kendime yeterim imajı verip, sensiz kavanoz kapağı bile açamıyorum modunda ona her daim ihtiyaç olduğunu hissettirmek önemli.
Eşi ilgi göstermeden mutlu olanlar değil o. Sen bencil olursan hayatta sadece kendini düşünürsen eşin o ilgiyi zaten sana gösterir. Hayatta kimse için saçını süpürge etme. Ben öyleyim ve eşim bana bişey diyecekken iki kez düşünür. Evliliğimizin ilk yıllarında eşim ve kaynana beni sindirmeye çalıştı. Eşim hep senin dediğin oluyo derdi. Ama şu an herşey farklı. Her zaman başın dik duracaksın. Dediğim dedik olursan istediğin gibi yaparsan kaynana sana bişey diyemez
aynen +++Eşim ilgilidir , sevgisini belli eder hatta evde çok bunaltır beni mutfakta işim vardır gelir sarılır engel olur falan sinir olurum :). Ancak öyle ağzımın içine bakan bir eş değildir ikimizinde sınırları var ve ortak karar almaya özen gösteririz. Bunun dışında günlük hayatta şunu farkettim ben ne kadar ilgili davranırsam o kadar da rahat oluyor. Ama zamanla önceliğim kendim olmaya başladı kendi hayatım, arkadaşlarım işim vs. Ve ne zaman ki ondan bağımsızlaştım o zaman üzerime daha çok düşer oldu. Çalışıyorum gün içinde mesajlaşıyoruz ya da ara da bi arıyordum baktım ben aradıkça o aramıyor ben de aramamaya başladım bir nevi ayna oldum. Ben aramayınca ben senin sesini hiç duymadım bugün diye aramaya başladı. Birde ilk zamanlar küserdim, özürler beklerdim falan beklentiyi azalttım, gereksiz alınganlıklarımı bıraktım o zaman daha güzel oldu herşey. 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve bin şükür diyorum hep.
Konu başlığında sorulduğundan olabilir miHerkesler de nasıl anlatmış kocasını ballandıra ballandıra.... Amann..
Eşimle aynı boydayız mesela.Kesinlikle öyle bazen dolaptan tencere alırken bile eşimi çağırıyorum çocuklar çok sakin diyelim güzel de vakit geçiriyoruz ama ben başedemiyorum diye arıyorum işini gücünü bırakıp geliyoro arada çok bunaldım diyip bi çıkıyorum dışarı
:))) aynen.. Üzerime sorumluluk almamaya çalışırım ki onun gözünde erkekleşmeyeyim , yoksa 30 uma kadar yalnız yaşadım her şeyi de yaptım erkeksiz de gayet yaşarım. Sorumluluk aldıkça görevin oluyor bir çok arkadaşımda bunu gördüm takdir edilmiyorlar bir tanesini eksik yapsa görevini yerine getirmedi muamelesi görüyorlar eşlerinden.Eşimle aynı boydayız mesela.
Ama yüksek yerdeki eşyalara ben uzanmam, ona aldırırım.
Hiçbir faturayı yatırmam, ben beceremem derim, halbuki ilgisi yok.
Market, pazar alışverişi ondadır, ağır poşetleri taşıyamam, onun kadar güçlü değilim ki(!) :))
Benim annem de öyledir hatta çok kızardı bana çocukların altını değiştirmesi için verdiğimde falan. Ama ben örnek almadım annemi sen yaptında ne oldu diyorum. Tabiki eşime saygı duyuyorum, kayınvalde konusuna gelince evliliğimin ilk yılında çok sıkıntı yaşadım hamileyken baktım çok zarar görüyorum görüşmedim ve eşimde zorlamadı beni. ve oğlum 1,5 yaşına gelene kadar da görüşmemeye devam ettim ancak çocuğumuda sakınmadım hiç. Sonrasında onlar özür dileyip görüşmek istediler ve çok şükür sonrasında hiç sorun yaşamadık. Çünkü mesafeli ama iyi bir ilişki kurdum ilk zamanlar ne derlerse yapıyordum sürekli giderdim falan baktım ki kıymet bilinmiyor haftada bir gitmeye başladım bazen 1 ay bile gitmediğim oluyor ama hiç sorun çıkarmıyorlar alıştılar çünkü bu duruma.Aynen böyle olmam gerekiyor ama sağolsun annem, yengem vs tüm akrabalar aman saygısızlık etme, onlar büyüktür aman eşinin dediğinden çıkma, kaynanana cevap verme diye diye beni sindirdi. Ne oldu gene ben haklı çıktım , çünkü sorun çıkarmak isteyen gene çıkarıyor.
Bana biraz ders verin ne olur sindirdi bu ailem beni:) Sanki boşansam dünyanın sonu gibi davrandılar.
İşte buEşimle aynı boydayız mesela.
Ama yüksek yerdeki eşyalara ben uzanmam, ona aldırırım.
Hiçbir faturayı yatırmam, ben beceremem derim, halbuki ilgisi yok.
Market, pazar alışverişi ondadır, ağır poşetleri taşıyamam, onun kadar güçlü değilim ki(!) :))
Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Bencede bu erkeğin kişiliği ile ilgili bisey bazı kadınlar afedersiniz adam in ağzına da etse ağzının içine bakarlar bazı ları da fedakarlık yapan kadına değer verir yani tamamen yapı meselesi olduğunu düşünüyorum.Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Kendi kendime yeterim imajı verip, sensiz kavanoz kapağı bile açamıyorum modunda ona her daim ihtiyaç olduğunu hissettirmek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?