Esim pesimi birakmiyor, ne yapabilirim?

Falit

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
242
136
38
Senelerdir gördügüm psikolojik siddetten, saygisizliktan ve ilgisizlikten dolayi esimden ayrilma karari almistim, bir aydan biraz fazla oldu. Fakat esim pesimi birakmiyor. Babamlardayim, burdan kovuldugu icin gelemiyor buraya, telefon numaramida degistiriyorum, bu hafta yeni bir simkart gelecek. Ama bu seferde is yerime gelecek, bir kac sefer geldi ben telefonu acmayinca. Bu süreci bu kadar zorlastirmasini istemiyorum, ama laftan anlamiyor. Korkuyorum, babamla kardesimle arasinda birsey olacak diye, erkek siniri her an hersey olabilir. Ilk hafta ayrildigimizda Türkiyeye dönmeye karar vermisti ama sonra bir anda degisti, sabredip bekleyecegim, düzelecegim diyor, tabi ailesininde baskisiyla, kendini affettir diyorlar.

Ayrilik karari alirken bile baskidayim. Sert mizacli bir insanda degilim, sonucta iyi veya kötü yaptigi bütün saygisizca ve düsüncesizce davranislarina ragmen gecirdigimiz iyi günlerin hatrina kötü davranmak istemiyorum. Fakat anlamiyor.

Ne yapayim kizlar? Taktik verin bana lütfen

Tavrını koy, Aldanma. Geri adım atma. Ailesi'nin zorlanması ile bir insan ne kadar düzelir. Hiç de korkma. Kanun var nizam var.

Senelerdir gördügüm psikolojik siddetten, saygisizliktan ve ilgisizlikten dolayi esimden ayrilma karari almistim, bir aydan biraz fazla oldu. Fakat esim pesimi birakmiyor. Babamlardayim, burdan kovuldugu icin gelemiyor buraya, telefon numaramida degistiriyorum, bu hafta yeni bir simkart gelecek. Ama bu seferde is yerime gelecek, bir kac sefer geldi ben telefonu acmayinca. Bu süreci bu kadar zorlastirmasini istemiyorum, ama laftan anlamiyor. Korkuyorum, babamla kardesimle arasinda birsey olacak diye, erkek siniri her an hersey olabilir. Ilk hafta ayrildigimizda Türkiyeye dönmeye karar vermisti ama sonra bir anda degisti, sabredip bekleyecegim, düzelecegim diyor, tabi ailesininde baskisiyla, kendini affettir diyorlar.

Ayrilik karari alirken bile baskidayim. Sert mizacli bir insanda degilim, sonucta iyi veya kötü yaptigi bütün saygisizca ve düsüncesizce davranislarina ragmen gecirdigimiz iyi günlerin hatrina kötü davranmak istemiyorum. Fakat anlamiyor.

köprüyü geçene kadar taciz edecek sonra eski tas eski hamam olacak bence yurt dışından gitmemek için uğraşıyor kararlı durun eninde sonunda anlayacaktır.

Tavrını koy, Aldanma. Geri adım atma. Ailesi'nin zorlanması ile bir insan ne kadar düzelir. Hiç de korkma. Kanun var nizam var.

Bu erkekler niye böyle ya. Yapiip yapip af diliyor, sinirlerimi bozuyor.Su an sinirimden agliyorum. Psikolojimi alt üst etti resmen. Medeni bir sekilde evliligi yürütemedik, bari medeni bir sekilde ayrilalim diyorum. Hos evlilikte medeni olunmayinca ayrilikta hic olunmaz da iste.. illa agzini boz diyor bana, hic yakismayacak sekilde davran diyor.

ailesiyle görüşün bence kesinlikle istemediğinizi bu yönde oğullarını barışmaya yöneltmemelerini söyleyin.

Ailesi esimden beter. Tamam ailesi cok iyi has, ama hic "hayir"'dan anlamiyorlar. Kuzeni var cok iyi aralari onunla görüstüm gecen hafta o biraz daha mantikli, biraz düsünün beni bir hafta sonra tekrar ara dedi. Mesaj attip kafamda bitirdim lütfen konusurmusun esimle dedim, anlamiyor.

Dahada kötü olacak hatta. Aileme resti cekecek.
evet bu süreçte sizi eve döndürmek için söyleyemediği her şeyi sizi elde ettikten sonra yapacak zaten ailenize saygısızlık yapıyordu daha beter yapacak..kocayı her zaman bulursunuz ama ana babayı bulamazsınız..bence polise gidin taciz ettiğiniz söyleyin belki sınır dışı edilir..

Pisikolojisi yerindemi ? Hic sanmiyorum.. o adam biyle yaptikca sizin hayatiniza yeni bir sayfa acmanizi engelliyor. Ben olsam araya polis koyarim ne yapacagi belli olmaz ilerde cunku bu kadar yapismasi normal degil

Pisikolojisi yerindemi ? Hic sanmiyorum.. o adam biyle yaptikca sizin hayatiniza yeni bir sayfa acmanizi engelliyor. Ben olsam araya polis koyarim ne yapacagi belli olmaz ilerde cunku bu kadar yapismasi normal degil

Esim tam anlamiyla kendini kaybetmis bir psikolojide degil, ama psikolojisininde cok iyi oldugu söylenemez. Zaten normal bir psikolojideki adam esine bu kadar eziyet etmezdi. Hayatima devam edemiyorum o böyle yaptikca. Poliside devreye sokup cirkinlik yapmak istemedim, ama beni resmen ona zorluyor. Sanirim en son cözüm

evet bu süreçte sizi eve döndürmek için söyleyemediği her şeyi sizi elde ettikten sonra yapacak zaten ailenize saygısızlık yapıyordu daha beter yapacak..kocayı her zaman bulursunuz ama ana babayı bulamazsınız..bence polise gidin taciz ettiğiniz söyleyin belki sınır dışı edilir..

Evet kesinlikle öyle yapacak, ortada hic birsey yokken saygisizligi yapan simdi neler yapmaz. Yani hic düsünmüyor, babasi evden kovmus esimin, bundan sonra nasil yüz yüze bakacagiz demiyor. Polise haber verecegim artik. Cok bunaldim

Evet kesinlikle öyle yapacak, ortada hic birsey yokken saygisizligi yapan simdi neler yapmaz. Yani hic düsünmüyor, babasi evden kovmus esimin, bundan sonra nasil yüz yüze bakacagiz demiyor. Polise haber verecegim artik. Cok bunaldim
bence de verin sanırım yerleşim izni daha çıkmamıştı direkt sınır dışı edilir..

bence de verin sanırım yerleşim izni daha çıkmamıştı direkt sınır dışı edilir..

Oturma izni var. Davada actim zaten, dava bitene kadar kalabilir. Polise durumu bildirirsem ne olur bilemiyorum tabi, dava sürecini beklerler mi yoksa aninda gönderirler mi bilemiyorum. Simdi is yerindeyim, is cikisi arayacagim polisi.

Kendini affetirip daha kötü olacak...

Savciliga git ve uzaklastirma karari aldir .
Bunuda yapacagini kendine söyle.

Esim tam anlamiyla kendini kaybetmis bir psikolojide degil, ama psikolojisininde cok iyi oldugu söylenemez. Zaten normal bir psikolojideki adam esine bu kadar eziyet etmezdi. Hayatima devam edemiyorum o böyle yaptikca. Poliside devreye sokup cirkinlik yapmak istemedim, ama beni resmen ona zorluyor. Sanirim en son cözüm
Onun yaptigi cirkinlik degilmi ? Sizinki onunkinin yaninda bisey degil sonucta kendinizi koruma altina almak cirkinlik olamaz sizin en dogal hakkiniz

Yaklaşamama kararı aldir bence.is yerine de goturursun sokmazlar içeri. Polis halleder ancak.kendin ailen filan hiç uğraşmayin.

Niye çirkinlik olsun rahat vermiyormus peşini birakmoyormus İllaha kötü şeyler mi olsun.anlamiyorum.
Kadınlar. ..hepimiz bu gereksiz vicdani birakmadikca daha çok picak küfür hakaret.allah korusun.

Vicdanını bi kenara koy. Mantıgınla hareket et. sen onun yaşattıklarını haketmedin.
İlk önce kuzenine söyle böyle yapmaya devam ederse polise başvurucam de. Belki başvurmana gerek kalmadan geri adım atar. Haa baktın aynen devam ediyo, işte o zaman hiç çekinme doğru polise git.

kımseye bırsey anlatmak zorunda degılsınız bence gıdın polıse anlatın durumu sıkayetcı olun uzaklastırma kararı vs cıkarılır sanırım rahat edersınız cocugunuz varmı ?

X