Haklisiniz. Bence ilişki psikologuna gidin. Soylemissiniz, esiniz anlamamis. Profesyonel destek alin.Arkadaşlar herkese merhaba benim bir derdim var o yüzden bu sayfayı açtım 13 yıllık bir evliliğim var eşimin uzun yıllar platonik aşk beslediği kadını yıllardan beri takip ediyor kadında evli çocuklu eşimin biz nisanliyken bu kadına attığı mesajı okumuştum açık aleni bir şey yoktu ama ben hissettim duygusal bir yakınlık hissettiğini neyse önemsemedim ben abartiyorumdur dedim ama evlendikten sonra biraz araştırdım ki bu kadına yıllardır platonik aşk beslediğini defalarca açıldığını ve red cevabı aldığını öğrendim sorduğumda ise geçmiş geçmişte kaldı takılma dedi ama hala takip etmeye devam etti bende bu durumdan hoşlanmadığını biran önce kendisine çeki düzen vermesini istedim onurumu zedeledigini söyledim arada bi kadının kızıyla resimlerine maşallah falan yazdığını okudum kalp attığını gördüm içime gömdüm sustum ama 3 gün önce kadının açtığı alışveriş sitesini ilk takip edenlerin içinde eşim olduğunu görünce ve hemen postlarini beğendiğini görünce sakince bir soru sordum aynısını ben yapsam neler hissedersin diye hah gene başladı dedi sustum 2 damla gözyaşı süzüldü yanaklarımdan onun üstüne sen hastasın al al sildim kadını oldu mu dedi kendimi öyle değersiz hissediyorum ki sözde özür diledi gizli kapalı yapmiyormus boyle söyledi bu daha da delirtti beni duygularımı nasıl önemsemedigini bir kez daha gösterdi ilk defa bu kadar boşanmayı düşünüyorum sevgim var ama yeter buraya kadar
Ne olabilir ki aramızda diyor tabi ki bişey olacak değil ama eskiden beri arkadaşız aynı mahallede büyüdük diyor sağolun cevabinjz için ilk defa böyle bir platforma katiliyorumHaklisiniz. Bence ilişki psikologuna gidin. Soylemissiniz, esiniz anlamamis. Profesyonel destek alin
Kadın yüz vermediği için bir şey olmamış, yıllardır, sırtlan gibi kadının peşine takılmış, en küçük bir sinyalde olmayan şeyler oluverir.Ne olabilir ki aramızda diyor tabi ki bişey olacak değil ama eskiden beri arkadaşız aynı mahallede büyüdük diyor sağolun cevabinjz için ilk defa böyle bir platforma katiliyorum
Bende kesinlikle sizin gibi düşünüyorum demekki şartlar olgunlaşsa karşı taraf yeşil ışık yaksa koca olacak o şahıs koşa koşa gidecek maddi durumum iyi mesleğim yerinde ama durumu malesef aileme acamiyorum ama geri dönüşüm yok bu sefer illa aldatmak fiziksel temasla olacak değil aklının ucundan geçmesi bile benim için bir sonun baslangicidir ben mi abartiyorum acaba diye yazıyorum buraya benim gibi düşünen girgira vurmayip derdime derman olan hem cinslerimi görmek beni mutlu etti teşekkür ediyorumAyy ilk defa erkolar kapatılsın diyen kimse bulup alnını öpesim geldim.
Kadın yüz vermediği için bir şey olmamış, yıllardır, sırtlan gibi kadının peşine takılmış, en küçük bir sinyalde olmayan şeyler oluverir.
HAyat şartlarınızı, maddi imkanlarınızı bilemiyorum ama bu karaktersizlikte bir adamla ömür geçirme motivasyonunuz nedir?
Kadında teşekkür ediyor ama öyle birşeyde var ilkokuldan beri arkadaşlarmiş miş mişGeçmiş olsun. Çok zor bir durum hem sizin açınızdan hem de bu saçma sapan tacizi yaşayan kadın açısından. Düzelebileceğini düşünmüyorum maalesef.
Pardon fütursuz olduğumu şu yazdıklarımdan nasıl çıkardınız inanamıyorum bende bu iş bitti diyorum zatenBu kadar geniş olmayın.
Haklı bir hiç tarafı yok.
Kapının önüne koymanız gerekirken trip atmanız konu açmanız.
Bu kadar gurursuz olmayın.
Gurursuz olduğumu nereden çıkardınızPardon fütursuz olduğumu şu yazdıklarımdan nasıl çıkardınız inanamıyorum bende bu iş bitti diyorum zaten
Başlarım öyle arkadaşlığa, evli barklı kadınlara sarkacak kadar da karaktersiz aynı zamanda. Bir de sen hastasın ayakları, miktirsin gitsin ya, vallahi acayip sinir oldumNe olabilir ki aramızda diyor tabi ki bişey olacak değil ama eskiden beri arkadaşız aynı mahallede büyüdük diyor sağolun cevabinjz için ilk defa böyle bir platforma katiliyorum
Bir insan defalarca reddettiği birini neden engellemez? Kadının tavrı oldukça saçma.Kadında teşekkür ediyor ama öyle birşeyde var ilkokuldan beri arkadaşlarmiş miş miş
Girdiğimi kim söyledi kurban olsun kokumada tenimedeEyvallah dertleşelim, derdinizi paylaşalım da akşam yine kocanız olacak hıyarla aynı yatağa gireceksiniz. Bir şey değişmeyecek. Ne yapacaksınız, ne yapmalısınız siz onu düşünün. Bence kanıt toplamaya başlayın.