Ahh ah canım hem cinsim ah kafam malesef 35 ten sonra dank etti ahBir insan defalarca reddettiği birini neden engellemez? Kadının tavrı oldukça saçma.
Nolur sevmeyin böyle insanları. İnsan beraber yastığa başını koyduğu insana da güvenemeyecekse, sevdiği gibi sevilemeyecekse ne anlamı var bu beraberliğin? Siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz.
Cinsel bir şey kastetmedim yanlış anlaşılmasın. Sonuçta aynı evdesiniz ya, evlilik devam ediyorGirdiğimi kim söyledi kurban olsun kokumada tenimede
Etmek zorunda formaliteden gurbetteyim 9 yaşında bir oğlum var ha diyince kesilip atılmıyor evlilik denilen şey babaya çok tutkun bir oğlum var terapist eşliğinde babasıyla boşanma kararı aldığımızı acikliycam benden buraya kadar annem çok ama çok üzülecek çünkü eşim dışarıya karşı mükemmel bir adam (oynayan) herkese karşı sosyal kelebekCinsel bir şey kastetmedim yanlış anlaşılmasın. Sonuçta aynı evdesiniz ya, evlilik devam ediyor
Siz o zaman kararınızı vermişsiniz. Bundan sonrası güzel olur inşallahEtmek zorunda formaliteden gurbetteyim 9 yaşında bir oğlum var ha diyince kesilip atılmıyor evlilik denilen şey babaya çok tutkun bir oğlum var terapist eşliğinde babasıyla boşanma kararı aldığımızı acikliycam benden buraya kadar annem çok ama çok üzülecek çünkü eşim dışarıya karşı mükemmel bir adam (oynayan) herkese karşı sosyal kelebek
Zor olacak ama olacak çok şeylerini tolere ettim yeter buraya kadar,buraya yazmamın sebebide yakın arkadaşlarıma durumu anlatınca yaağ abartiyosun sen Esin çok iyi bir insan adeta bir melek diyorlarSiz o zaman kararınızı vermişsiniz. Bundan sonrası güzel olur inşallah
Çok sabirliyimdir doğru bugüne kadar bir kaç kere boşanma kararı aldım ama aileler hep durdurdu aman çocuğun var aman neyin eksik derken bittim kendimi tükettim ben salak deseniz bana yeridirBenim için boşanma sebebi. Siz sakinsiniz ben olsam beğeni atan o parmağını koparmıştım.
Çocuğunuz tabi ki önemli ama evliliğinde mutsuz bir kadın çocuğuna da yeterince enerjisini veremez bir süre sonra. Gerçekten çok sinirlendim. Gül gibi karısı varken başka kadınlara bakan erkekleri asla anlayamıyorum. Defolsun gitsin siz kendinizi de düşünmek zorundasınızEtmek zorunda formaliteden gurbetteyim 9 yaşında bir oğlum var ha diyince kesilip atılmıyor evlilik denilen şey babaya çok tutkun bir oğlum var terapist eşliğinde babasıyla boşanma kararı aldığımızı acikliycam benden buraya kadar annem çok ama çok üzülecek çünkü eşim dışarıya karşı mükemmel bir adam (oynayan) herkese karşı sosyal kelebek
o beğeniyi gördüğüm an eşyalarıyla kapının önüne koyardım. kendini ne sanıyor da böyle bir şey yapabiliyor?Benim için boşanma sebebi. Siz sakinsiniz ben olsam beğeni atan o parmağını koparmıştım.
Göbek arıyorum,tövbePeki bunların üzerine sen ne yapıyorsun?
Bazı erkekler bence ego zehirlenmesi yaşıyor yanında ki kadın kendinden güzel çekici ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olunca erkeklerin çoğu bunu hazmedemiyor narsist yönlerini açığa çıkarıyorlar boylelikleÇocuğunuz tabi ki önemli ama evliliğinde mutsuz bir kadın çocuğuna da yeterince enerjisini veremez bir süre sonra. Gerçekten çok sinirlendim. Gül gibi karısı varken başka kadınlara bakan erkekleri asla anlayamıyorum. Defolsun gitsin siz kendinizi de düşünmek zorundasınız
Hoşuna gidiyor demekki gizli hayranlıkO nişanda yuzugu musait bir yerine sokardim…cok garip kadininda engellememesi bunca yil bilip de . Yedek de dursun gibimi dusunuyor nedir.
Yurtdisindayim yazmissiniz, vatandasliginiz gocmenliginiz varsa guzel haklariniz vardir single mom olarak . Hepsini arastirin.
Gurbetteyim Türkiye'de yani memleketimden uzaktayimO nişanda yuzugunu musait bir yerine sokardim…cok garip kadininda engellememesi bunca yil bilip de . Yedek de dursun gibimi dusunuyor nedir.
Yurtdisindayim yazmissiniz, vatandasliginiz gocmenliginiz varsa guzel haklariniz vardir single mom olarak . Hepsini arastirin.
Ayrica kocandan cok memnun olan cevren ozaman evlensin kendisiyle sen bosandiktan sonra.
Belli yıllardır ve hâlâ o adamla oturabiliyorsun.Göbek arıyorum,tövbe
ben de böyle düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz zaten. hayır çevremde de görüyorum ne kadar mükemmel güzel bakımlı kadın varsa kocalarında hep böyle bir problem çıkıyor. bi noktada kıskançlık da olabilir diye düşünüyorumGöbek arıyorum,tövbe
Bazı erkekler bence ego zehirlenmesi yaşıyor yanında ki kadın kendinden güzel çekici ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olunca erkeklerin çoğu bunu hazmedemiyor narsist yönlerini açığa çıkarıyorlar boylelikle
Kına da başına gelsin şekerimBelli yıllardır ve hâlâ o adamla oturabiliyorsun.
Hiç kıskanç değildir ömrümde bir kere bile beni kıskandığını görmedimben de böyle düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz zaten. hayır çevremde de görüyorum ne kadar mükemmel güzel bakımlı kadın varsa kocalarında hep böyle bir problem çıkıyor. bi noktada kıskançlık da olabilir diye düşünüyorum
Gelebilir insanlık hâli, ben alır çocuklarımı giderim, rahatça aşkını yaşasın, bana saygısı olmayanla bir dk fazla vaktimi harcamam.Kına da başına gelsin şekerim