Eşim platonik aşkını sosyal medyadan takip edip üstüne beğeni yapıp mesaj atıyor

Ahh ah canım hem cinsim ah kafam malesef 35 ten sonra dank etti ah

Cinsel bir şey kastetmedim yanlış anlaşılmasın. Sonuçta aynı evdesiniz ya, evlilik devam ediyor
Etmek zorunda formaliteden gurbetteyim 9 yaşında bir oğlum var ha diyince kesilip atılmıyor evlilik denilen şey babaya çok tutkun bir oğlum var terapist eşliğinde babasıyla boşanma kararı aldığımızı acikliycam benden buraya kadar annem çok ama çok üzülecek çünkü eşim dışarıya karşı mükemmel bir adam (oynayan) herkese karşı sosyal kelebek

Siz o zaman kararınızı vermişsiniz. Bundan sonrası güzel olur inşallah

Siz o zaman kararınızı vermişsiniz. Bundan sonrası güzel olur inşallah
Zor olacak ama olacak çok şeylerini tolere ettim yeter buraya kadar,buraya yazmamın sebebide yakın arkadaşlarıma durumu anlatınca yaağ abartiyosun sen Esin çok iyi bir insan adeta bir melek diyorlar

Peki bunların üzerine sen ne yapıyorsun?

Benim için boşanma sebebi. Siz sakinsiniz ben olsam beğeni atan o parmağını koparmıştım.
Çok sabirliyimdir doğru bugüne kadar bir kaç kere boşanma kararı aldım ama aileler hep durdurdu aman çocuğun var aman neyin eksik derken bittim kendimi tükettim ben salak deseniz bana yeridir

Çocuğunuz tabi ki önemli ama evliliğinde mutsuz bir kadın çocuğuna da yeterince enerjisini veremez bir süre sonra. Gerçekten çok sinirlendim. Gül gibi karısı varken başka kadınlara bakan erkekleri asla anlayamıyorum. Defolsun gitsin siz kendinizi de düşünmek zorundasınız

Benim için boşanma sebebi. Siz sakinsiniz ben olsam beğeni atan o parmağını koparmıştım.
o beğeniyi gördüğüm an eşyalarıyla kapının önüne koyardım. kendini ne sanıyor da böyle bir şey yapabiliyor?

O nişanda yuzugunu musait bir yerine sokardim…cok garip kadininda engellememesi bunca yil bilip de . Yedek de dursun gibimi dusunuyor nedir.

Yurtdisindayim yazmissiniz, vatandasliginiz gocmenliginiz varsa guzel haklariniz vardir single mom olarak . Hepsini arastirin.

Ayrica kocandan cok memnun olan cevren ozaman evlensin kendisiyle sen bosandiktan sonra.

Peki bunların üzerine sen ne yapıyorsun?
Göbek arıyorum,tövbe
Bazı erkekler bence ego zehirlenmesi yaşıyor yanında ki kadın kendinden güzel çekici ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olunca erkeklerin çoğu bunu hazmedemiyor narsist yönlerini açığa çıkarıyorlar boylelikle

Hoşuna gidiyor demekki gizli hayranlık

Gurbetteyim Türkiye'de yani memleketimden uzaktayim

ben de böyle düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz zaten. hayır çevremde de görüyorum ne kadar mükemmel güzel bakımlı kadın varsa kocalarında hep böyle bir problem çıkıyor. bi noktada kıskançlık da olabilir diye düşünüyorum

Hiç kıskanç değildir ömrümde bir kere bile beni kıskandığını görmedim

Nişanlıyken başka kadına beğenisini görmüşsün nasıl 3 maymunu oynayıp bşr de korkmadan çocuk yaptınız,bunu hesap sormak için yazmıyorum gerçekten merak ediyorum.Ben bu afsmın o kadına ilişkisininin boyutunu öğrenmeden evlenmezdim hadi kandırdı evlendikten sonra öğrendim bu adama çocuk yapmazdım çünkü bilirdim ki o kadın çağırdığı anda çocuk mocuk görmez gözü anında yakıp yıkıp gider......

`