Canım benimki de böyle maalesef 4 senedir sevgilim 1 buçuk senelik kocam seninki seni ihmal etmiyorsa sorun yok benimki beni çok ihmal ediyor mutsuzum. Ben beraber izlemeyi teklif ettim kabul etmedi başka fantazi si varsa yapabiliriz dedim her şey böyle güzel dedi degisiklik ister misin bende dedim böyle çok iyi diyor bi erkeğin yasayabilecwgi ne varsa yaşatıyorum cinsel olarak ona ama nafile o benimle olmak yerine mastürbasyon yapmayı tercih ediyor çözüm için de ne kadar çabalaSam konuşsam da o sorun olduğunu dahi kabul etmiyor
Canim ne sık ilişkisi keşke öyle olsa bu 2 haftada ya da ayda benim isteğimleacaba çok sık ilişkiye girmek istiyor da bunu söylemekten mi çekiniyor? o yüzden de arada senden talep etmek yerine kendi kendine hallediyordur belki?
Canim ne sık ilişkisi keşke öyle olsa bu 2 haftada ya da ayda benim isteğimle
Maalesef öyle bu konuyla ilgili yazım var ayrı bi postta orda herseyi anlattım detaylı bakabilirsin herseyi denedim çözüm arayisindayim hâlâOzaman sıkıntı var evet. Bu mahkemelerde makul bir boşanma sebebi olarakbile görülüyor. Kadın sevişmek istemese erkek aldatır, bir de üzerine üste çıkar, sen de benimle birlikte olmadın diye. Ama erkek istemeyince kadın kuzu kuzu bekliyo. Oh ne ala memleket...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?