• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim portakal yiyordu bir dilimini istedim vermedi :(

Zeynep feray

Kilo 67 hedef 58 boy 166
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
124
86
48
Ne dusunevegimi sasirdim hissizim neden olabilir ki saka degil yaptigi eminim herzaman benzer olaylar oluuorda simdiki en aptalcasiyfi

Deme kızz öyle bazen bende gıcıklığına vermıyorum .
:KK70:
Okadar çabalıyorum soyımm dıye bana da ver diyi :63:

Özellikle havuc yerken havucun ortası en son yemeyı çok severım özenle çıkarırım ve sinsice gelip hepsini yirrr :KK12:

Örnekle anlatmak istedim hemen geliptee amann amannn konu sahibi şöyle böyleee sin neden özendiyosun dimesin :KK47:

Neyini özendirim be ben vermiyorumm beeenn ..

Bende bazen aç gözlü olabiliyorum ama tek portakal değildir heralde benimkide zorla ağzıma tıkar...
Şu tür konulara nispet yapar gibi benim kocam şöyle yapar böyle yapar denilmesini çok yanlıs buluyorum .
Konu sahibi zaten durumdan rahatsız olduğu için konu açmış neden böyle yorumlar yapilirki ?

Şu tür konulara nispet yapar gibi benim kocam şöyle yapar böyle yapar denilmesini çok yanlıs buluyorum .
Konu sahibi zaten durumdan rahatsız olduğu için konu açmış neden böyle yorumlar yapilirki ?
Bencede zorla yedirilmesi kötü çünkü bundan neden nispet yapayım.

Özendircek bişey söylememiş .
Demiş ki bnde bazen aç gözlü oluyorum demiş .
Takma kafana demek istemiş . Neden yanlış anladınız ??

Back
X