Esim portakal yiyordu bir dilimini istedim vermedi :(

Bencede zorla yedirilmesi kötü çünkü bundan neden nispet yapayım.
Yanı konu sahibi istedim vermedi diyor dert yanıyor ama siz zorla ağzıma tıkar diyorsunuz bence doğru değil ayrica sadece siz de değil çok defa dikkatinimi çekti bu tür yorumlar genel olarak doğru bulmuyorum .

Özendircek bişey söylememiş .
Demiş ki bnde bazen aç gözlü oluyorum demiş .
Takma kafana demek istemiş . Neden yanlış anladınız ??
Yanlis anlamadim sadece esim zorla ağzıma tikar demesine gerek yoktu bence zaten konu sahibi bundan muzdarip parantez açmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Yanlis anlamadim sadece esim zorla ağzıma tikar demesine gerek yoktu bence zaten konu sahibi bundan muzdarip parantez açmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Takma canısı ya bu kadar . İsteyen istediğini der .
Örneklemek istemiş .
Bu kadan alıngan olmayın .

Heeh işte arkadaşta fikrini söylemiş .
Ona da şaşırmayınn yahuuu :halay:
Yoo onun ki fikir değil parantez açıp esinin azgına tiktigini söylemiş .
Tekrar söylüyorum bu tür konulara böyle yorumları doğru bulmuyorum , bu düşüncem sizin canınızı sıkmasin bu kadar :)

Şaka yapmıştır belki

Ben de bazen son dilimi isteyince uzatırım tam yiyecekken alır ağzıma atarım falan.. :lülülü:

Öyle bi şeydir belki

Yanı konu sahibi istedim vermedi diyor dert yanıyor ama siz zorla ağzıma tıkar diyorsunuz bence doğru değil ayrica sadece siz de değil çok defa dikkatinimi çekti bu tür yorumlar genel olarak doğru bulmuyorum .
Size göre böyle bize göre böyle ne yapalım görüş farklılığı işte iyi geceler.

Zaten dövüp küfrediyormuş sana bence bir dilim portakaldan daha önemli sorunların var senin ona odaklanıp böyle gereksiz şeylere kafa yormasan iyi olur. Evet, seni sevmiyor çünkü seni dövüyor çünkü sana küfrediyor.

Back
X