- 30 Kasım 2010
- 348
- 4
- 68
- Konu Sahibi Prenses9130
-
canım cok gecmıs olsun ılkkez duyuyorum boyle bır seyı, Allah acıl sıfalar versın keske yardımcı olacak bırkac kelıme yazabılseydım..
canım cok gecmıs olsun ılkkez duyuyorum boyle bır seyı, Allah acıl sıfalar versın keske yardımcı olacak bırkac kelıme yazabılseydım..
canım ilk defa duyuyorum..inşallah şifa bulursunuz..insan kendine bir şey olsa bu kadar üzülmüyor değil mi...
Çok geçmiş olsun canım. Umarım birşey çıkmaz. Ege üniversitesi çok kalabalık bir hastane ve her ne için gidilirse en az 2 ay sonraya gün veriyorlarBu arada da başka yapabileceğiniz birşey kalmadı mı
canım benım yaa cok uzuldum .emınım cok acı cekıyordur .
yanı ben bı kola ıcerken bıle hıckırdıgım da mıgdem agrıyor resmen
Rabbım acıl sıfalar versın (Amin)
Eşiniz çok alkol kullanıyor muydu acaba ?
çok geçmiş olsun.
balerin gibi ayak parmaklarının üstüne durabildiğin şekilde durup, başını havaya kaldırıp suyu yutunca geçiyor, tabi noral hıçkırık. bilmem denediniz mi? birşey kaybetmezsiniz. keşke bir mucize olsada geçse...
inş. doktorlar bir çaresini bulur, çok geçmiş olsun..
tvde görmüştüm böyle brşey ama yıllardır hiç durmuyomuş onunkisi.Allah şifa versin
mide kapakçığında bi sorun olabilir hıçkırığın bi gazetede mide kapakkçığından kaynaklandığnı okumuştum..doktora gittinizmi ?geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?