Eşim rahatsız çare bulamıyoruz

ilk kez duydum böyle bir rahatsızlık ve çook zor Allah şifalar versin diye bilecek başka bişe bulamıyorum Allahu tealanın YA ŞAFİ sıfatını çekin.

ilk kez duydum böyle bir rahatsızlık ve çook zor Allah şifalar versin diye bilecek başka bişe bulamıyorum Allahu tealanın YA ŞAFİ sıfatını çekin.

ah cnm çok üzüldüm..allah şifanızı versin...bütün hayatını etkiliyodur değil mi??hıçkırık deyip geçmemeli...inşallah tez zamnda eşin kurtulur..

Çok çok geçmiş olsun,acil şifalar..

çok büyük geçmiş olsun ben de ilk defa duyuyorum.ama derdi veren Allah dermanını da verir.umutsuzluğa kapılmayın. bol bol dua edin. İnşallah hayırlısıyla kocanız sağlığına kavuşur bu gunleri unutursunuz.moralinizi yüksek tutun.

çok geçmiş olsun, inş. en kısa sürede doğru teşhisle doğru tedavi yöntemini bulursunuz.

Bir seneden fazla bir zamandır iyileşme olmadı artık geçmiyorda,bütün umudumu yitirdim.

limonlu su hıçkırığı giderir de heralde sizin eşinizinki daha farklı bir sebeple yoksa o zamana kadar bol bol limonata içmiştir heralde. bir de suyu birden içmek de bazen işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…